Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bumku, ty już u Ani? A myślałam, że odwiozę cię chociaż jako osoba towatzysząca. Pewnie tęsknisz za dziewczynami, smutasku. Poczekaj, piesku, jeszcze parę dni i poczujesz się jak u siebie. jurmarowi wielkie dzięki.

Posted

[quote name='agata51']Bumku, ty już u Ani? A myślałam, że odwiozę cię chociaż jako osoba towatzysząca. Pewnie tęsknisz za dziewczynami, smutasku. Poczekaj, piesku, jeszcze parę dni i poczujesz się jak u siebie. jurmarowi wielkie dzięki.[/QUOTE]

no widzisz "sprzątnęli" Bumka :-)
Jurmar - wielkie podziękowania
Bumiś ucz się co to nowe życie
teraz jeszcze jeden mały kroczek do swojego własnego człowieka

Posted

Sorry za offa.
Ale...
Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu!
Jest płocha, nie da do siebie dojść.
Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!!
Tel. do mnie: 513145953
Pani Gosi(DS) : 669408881
Oto sunia:

WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki

Posted

[quote name='modliszka84']wow świetnie , wyglada na to ze sie zadomowił :)[/QUOTE]
No to się cieszę bardzo :) Wygląda pięknie Bumiś.

Aniu, śliczne robisz zdjęcia:)

Posted

Bumi to biega jak takie panisko- ogon w górze, osikuje wszystko :) Przed dziewczynami się pręży , rozkopuje ziemię:)
W nocy nie szczeka, nie wyje.
Dzisiaj poznał moją siostrę, dostał od niej kolację i bez problemu go zamknęła w kojcu. Ja wyjeżdzam w poniedziałek i wtorek i ona bedzie się psiakami opiekowała, ale widze ,że Bumi nie sprawi żadnych kłopotów.
Nie kombinuje z wyjściem- ani z kojca, ani z ogrodzenia jak biega-nie skacze na siatkę, nie podkopuje.

Posted

delfy, z tym zdjęciem to nie ma co porównywać, bo on na spacerach (na które wychodził regularnie od 2 la) to zawsze był baaardzo wesoły :)

Ja mam tu zdjęcia zrobione 4-5 lat temu, gdy psy jeszcze były na łańcuchach przy budach...

a o drugie to w jakims boksie ogólnym zrobione jakieś 4 lata temu

Posted

NO to może tak lepiej? ;-)

................ W SCHRONIE ................................. W HOTELIKU ..........

......... W SCHRONIE ............................ W HOTELIKU.....................

Posted

Wygląda, jakby te 4-5 lat minęły ...ale jakoś do tyłu czas przy tym biegł. Tak odmłodniał nasz Bumiś.

Dzięki dziewczyny, że miał spacery, zainteresowanie i w końcu wyszedł ze schronu. No i szacun dla Jurmara, zadziałał ekspresowo i zdecydowanie.

Posted

Bumi do prawdziwych porównań to będzie się nadawał za jakieś 1,5 miesiąca...jak wykąpiemy, przytyje, sierść się poprawi:)
Od wczoraj łapki tak nie podnosi, podejrzewam ,że wyższe temperatury i miękko do spania trochę poprawiły jego stan.
W czwartek mam zamiar pojechac z nim do weterynarza na obejrzenie , wezmę wtedy jakiś preparat wspomagający stawy.
Bumi tak jak i reszta psiaków bedzie barfował- widze ,że smakuje mu surowe mięsko , z kośćmi nie ma problemu-gryzie nawet wieksze, więc nie musze mu mielić, kupy super. Wczoraj zjadał zmiksowane warzywa z mięskiem -wyczyścił do czysta miskę, dzisiaj twarożek z olejem rybim i chrzastki czekają:)

Posted

normalnie menu jak w restauracji:):) rarytasy same:) Bumek przed wyjazdem ważył 25kg, to chyba nie jest mało?Może nie powinien za bardzo przytyc, to by mu sie łatwiej chodziło? tyle o ile to owszem, aby biednie nie wyglądać,ale pilnujcie aby nie za bardzo.Ja jutro wyślę ci Aniu te jego wyniki. Wet mówił że min po 2 tyg dobrego odzywiania można powtórzyć, więc myślę że z miesiąc mozna mu dać czasu na regenerację i zobaczymy czy słóży mu Barf. A jak się załatwia?Lepiej już?czy nadal żółta woda?
On na spacerach zawsze był grzeczny, nie skakał na ogrodzenie, nie kopał, tylko biegał i się przytulał:)
kochany futrzak z niego!!