delfy2000 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Oby szybko załapał co to wolność - wtedy pewnie "rozkwitnie" jak inne psiaki... A tak jeszcze prywatnie ode mnie - wielki szacun dla Jurmara;-) Quote
agata51 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Bumku, ty już u Ani? A myślałam, że odwiozę cię chociaż jako osoba towatzysząca. Pewnie tęsknisz za dziewczynami, smutasku. Poczekaj, piesku, jeszcze parę dni i poczujesz się jak u siebie. jurmarowi wielkie dzięki. Quote
Yorija Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='agata51']Bumku, ty już u Ani? A myślałam, że odwiozę cię chociaż jako osoba towatzysząca. Pewnie tęsknisz za dziewczynami, smutasku. Poczekaj, piesku, jeszcze parę dni i poczujesz się jak u siebie. jurmarowi wielkie dzięki.[/QUOTE] no widzisz "sprzątnęli" Bumka :-) Jurmar - wielkie podziękowania Bumiś ucz się co to nowe życie teraz jeszcze jeden mały kroczek do swojego własnego człowieka Quote
primaverca Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 teraz na pewno będzie już tylko lepiej :) wszystkiego najlepszego na nowej dróżce :* Quote
wiga138 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 No to chyba kolejny sukces......:) oby cioteczki tak dalej :) Quote
Borówka16 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Sorry za offa. Ale... Zaginęła Dżaki, sunia w typie jack russel terriera wyadoptowana ode mnie z tymczasu! Jest płocha, nie da do siebie dojść. Zaginęła w Warszawie, w dzielnicy Mokotów-Służew!! Tel. do mnie: 513145953 Pani Gosi(DS) : 669408881 Oto sunia: WAŻNE: Była w szelkach tych co na zdjęciu, tj. brązowych w pomarańczowe łapki Quote
kameralna Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='primaverca']teraz na pewno będzie już tylko lepiej :) wszystkiego najlepszego na nowej dróżce :*[/QUOTE] Bumi, do przodu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bumi dobrze, apetyt mu dopisuje , jest grzeczny. Szybko łapie ,że załatwiamy się na dworzu, wczoraj polizał mnie po twarzy a dzisiaj zrobił wesołego kręcioła:) Quote
kameralna Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jaki piękny! jaki radosny! Cudowne zdjęcia :) Quote
piechcia15 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 jak był już kręciołek to znaczy że jest juz miłośc:) a przynajmniej zalążek:) ślicznie wygląda, śliczne fotki i widac że powoli odżywa, widać uśmiech... Quote
Panca Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 niesamowite jaka metamorfoza...i ten usmiech na pysiu - bezcenny Quote
modliszka84 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 wow świetnie , wyglada na to ze sie zadomowił :) Quote
kasia14 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='modliszka84']wow świetnie , wyglada na to ze sie zadomowił :)[/QUOTE] No to się cieszę bardzo :) Wygląda pięknie Bumiś. Aniu, śliczne robisz zdjęcia:) Quote
dominikabankert Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 jaki on sie zrobil radosny w koncu sobie moze kosci rozprostowac! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bumi to biega jak takie panisko- ogon w górze, osikuje wszystko :) Przed dziewczynami się pręży , rozkopuje ziemię:) W nocy nie szczeka, nie wyje. Dzisiaj poznał moją siostrę, dostał od niej kolację i bez problemu go zamknęła w kojcu. Ja wyjeżdzam w poniedziałek i wtorek i ona bedzie się psiakami opiekowała, ale widze ,że Bumi nie sprawi żadnych kłopotów. Nie kombinuje z wyjściem- ani z kojca, ani z ogrodzenia jak biega-nie skacze na siatkę, nie podkopuje. Quote
modliszka84 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 delfy, z tym zdjęciem to nie ma co porównywać, bo on na spacerach (na które wychodził regularnie od 2 la) to zawsze był baaardzo wesoły :) Ja mam tu zdjęcia zrobione 4-5 lat temu, gdy psy jeszcze były na łańcuchach przy budach... a o drugie to w jakims boksie ogólnym zrobione jakieś 4 lata temu Quote
delfy2000 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 NO to może tak lepiej? ;-) ................ W SCHRONIE ................................. W HOTELIKU .......... ......... W SCHRONIE ............................ W HOTELIKU..................... Quote
marako Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Wygląda, jakby te 4-5 lat minęły ...ale jakoś do tyłu czas przy tym biegł. Tak odmłodniał nasz Bumiś. Dzięki dziewczyny, że miał spacery, zainteresowanie i w końcu wyszedł ze schronu. No i szacun dla Jurmara, zadziałał ekspresowo i zdecydowanie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Bumi do prawdziwych porównań to będzie się nadawał za jakieś 1,5 miesiąca...jak wykąpiemy, przytyje, sierść się poprawi:) Od wczoraj łapki tak nie podnosi, podejrzewam ,że wyższe temperatury i miękko do spania trochę poprawiły jego stan. W czwartek mam zamiar pojechac z nim do weterynarza na obejrzenie , wezmę wtedy jakiś preparat wspomagający stawy. Bumi tak jak i reszta psiaków bedzie barfował- widze ,że smakuje mu surowe mięsko , z kośćmi nie ma problemu-gryzie nawet wieksze, więc nie musze mu mielić, kupy super. Wczoraj zjadał zmiksowane warzywa z mięskiem -wyczyścił do czysta miskę, dzisiaj twarożek z olejem rybim i chrzastki czekają:) Quote
piechcia15 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 normalnie menu jak w restauracji:):) rarytasy same:) Bumek przed wyjazdem ważył 25kg, to chyba nie jest mało?Może nie powinien za bardzo przytyc, to by mu sie łatwiej chodziło? tyle o ile to owszem, aby biednie nie wyglądać,ale pilnujcie aby nie za bardzo.Ja jutro wyślę ci Aniu te jego wyniki. Wet mówił że min po 2 tyg dobrego odzywiania można powtórzyć, więc myślę że z miesiąc mozna mu dać czasu na regenerację i zobaczymy czy słóży mu Barf. A jak się załatwia?Lepiej już?czy nadal żółta woda? On na spacerach zawsze był grzeczny, nie skakał na ogrodzenie, nie kopał, tylko biegał i się przytulał:) kochany futrzak z niego!! Quote
Recommended Posts