agata51 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 A od wczoraj znów strzelają. Na powitanie trzech króli. Paranoja jakaś! Quote
dominikabankert Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zapraszam tu:http://www.dogomania.pl/threads/198751-***-psie-akcesoria%28smycze-puszkorki%29-i-ksi%C4%85%C5%BCki-!-Dla-P-amp-M-!-do-10.01.2011-r-*** Quote
agata51 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Bumku, na urodzinowego kielicha zapraszam Życz mi zdrowia. Quote
dominikabankert Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 właśnie Agatka wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Yorija Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='agata51']Bumku, na urodzinowego kielicha zapraszam Życz mi zdrowia. oooj nie wiedziałam wszystkiego naj następny rok to już na bank nie zapomnę - moja Mama urodziła się też 20 stycznia to ja dziś odpalę lampkę wina i za Twoje zdrowie! a Bumiś się może by przyszykował jako psóźniony prezent - lepsze to niż gdyby miał czekać rok na kolejną okazję a swoją drogą - ma ktos adres Ciotki od BumoGatek? podrzucimy Bumisia pod drzwi nie pierwszy on taki porzucony/podrzucony zwierz przecierz Bumo Ciotka go do schronu nie zawiezie - będzie musiała imporowizować bo ona Bumisia by chciała - tylko pewnie odwagi nie ma... Quote
modliszka84 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Yorija napisał(a):oooj nie wiedziałam wszystkiego naj następny rok to już na bank nie zapomnę - moja Mama urodziła się też 20 stycznia to ja dziś odpalę lampkę wina i za Twoje zdrowie! a Bumiś się może by przyszykował jako psóźniony prezent - lepsze to niż gdyby miał czekać rok na kolejną okazję a swoją drogą - ma ktos adres Ciotki od BumoGatek? podrzucimy Bumisia pod drzwi nie pierwszy on taki porzucony/podrzucony zwierz przecierz Bumo Ciotka go do schronu nie zawiezie - będzie musiała imporowizować bo ona Bumisia by chciała - tylko pewnie odwagi nie ma... ja mam! ja mam adres! Yorija - masz niestety nieaktualny podpis.... :( w marcu minie 8 lat jak Bumek jest w schronisku ! :placz: A wiecie co jest w tym wszystkim najsmutniejsze...że on nie zapomniał.. on pamięta inne życie. ON NADAL BEZBŁĘDNIE WYKONUJE KOMENDĘ "DAJ ŁAPĘ" .... Całym sobą podaję łapkę... Nie wiem czy on jeszcze wierzy że wyjdzie stąd.. Ja chyba już tę wiarę straciłam. A w obliczu tego jest tak wesołym psem... Dzisiaj miał wyjątkowo dobry humor, były tańce, skoki, biegi i całusy. Przytulał się jak zwykle, trochę się poganiał i taniec radości - szkoda że ciotki nie widziały na żywo. A po powrocie do boksu cała energia i cała radość z Bumka odchodzi :( Uszy opuszczone, smutna mina ... żal odchodzić Quote
dominikabankert Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ja już nie wiem co z tym bumem, a może go na facebook wrzucic????tam jest duze zainteresowanie psami... Quote
agata51 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='piechcia15']nie no citka Agatka ma urodziny??to 100lat zyczymy:) trzeba było wczęsniej powiedzieć to bym ci dała Bumka w prezencie :D:) A kto by się chwalił taką rocznicą okrągłą! [quote name='Yorija']oooj nie wiedziałam wszystkiego naj następny rok to już na bank nie zapomnę - moja Mama urodziła się też 20 stycznia to ja dziś odpalę lampkę wina i za Twoje zdrowie! a Bumiś się może by przyszykował jako psóźniony prezent - lepsze to niż gdyby miał czekać rok na kolejną okazję a swoją drogą - ma ktos adres Ciotki od BumoGatek? podrzucimy Bumisia pod drzwi nie pierwszy on taki porzucony/podrzucony zwierz przecierz Bumo Ciotka go do schronu nie zawiezie - będzie musiała imporowizować bo ona Bumisia by chciała - tylko pewnie odwagi nie ma... No, dziękuję ci, kochana.... [quote name='modliszka84']ja mam! ja mam adres! Yorija - masz niestety nieaktualny podpis.... :( w marcu minie 8 lat jak Bumek jest w schronisku ! :placz: A wiecie co jest w tym wszystkim najsmutniejsze...że on nie zapomniał.. on pamięta inne życie. ON NADAL BEZBŁĘDNIE WYKONUJE KOMENDĘ "DAJ ŁAPĘ" .... Całym sobą podaję łapkę... Nie wiem czy on jeszcze wierzy że wyjdzie stąd.. Ja chyba już tę wiarę straciłam. A w obliczu tego jest tak wesołym psem... Dzisiaj miał wyjątkowo dobry humor, były tańce, skoki, biegi i całusy. Przytulał się jak zwykle, trochę się poganiał i taniec radości - szkoda że ciotki nie widziały na żywo. A po powrocie do boksu cała energia i cała radość z Bumka odchodzi :( Uszy opuszczone, smutna mina ... żal odchodzić [quote name='dominikabankert']ja już nie wiem co z tym bumem, a może go na facebook wrzucic????tam jest duze zainteresowanie psami... Ja 19 się urodziłam. Dobę mam nieco przesuniętą. Przepraszam. Bumku, serce wyje - nie mogę!!! Quote
kasia14 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dziś Bumek też miał wyjątkowo dobry humor, jak normalny, szczęśliwy pies. Nie wiem skąd on bierze tyle optymizmu. Jest kochany. Dla fanów, którzy nie mogą go zobaczyć na żywo, Bumiś uśmiecha się z dzisiejszego spaceru, wypieszczony i wybiegany. Quote
piechcia15 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 jakie ma sople na brodzie:) kochany futrzak Quote
modliszka84 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bumek ostatnio w dobrym humorze, w sobote tez szalał az miło Quote
kasia14 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Proszę zajrzyjcie do Saby. Po 8 latach oddana z adopcji. Czy śmierć będzie miała tak samą beznadziejną jak dzieciństwo - samotne w schronisku? Na powrót ''Pana'' czeka już 2 lata. Nie wiele czasu jej zostało, powoli gaśnie. Proszę... http://www.dogomania.pl/threads/135463-Saba-mix.owczarek-ile-razy-jeszcze-trafi-do-schroniska-PSIA-TRAGEDIA!! Quote
piechcia15 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Błagam o pomoc w łapaniu Ratlerka na trasie przy IKei w Łodzi :( roześlijcie dalej plisss http://www.dogomania.pl/threads/200949-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-B%C5%82agam-o-Pomoc-w-%C5%81APANIU-RATLERKA-na-rondzie-przy-Ikei-!!!!!!?p=16181066#post16181066 Quote
Panca Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bumek ma piekny usmiech lodowy:) fakt trzeba go wrzucic na Facebooka Quote
piechcia15 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 a oto pozdrowienia z wczorajszego spaceru:) [video=youtube;psj7YVBRWeo]http://www.youtube.com/watch?v=psj7YVBRWeo[/video] [video=youtube;yFgljQeR3wE]http://www.youtube.com/watch?v=yFgljQeR3wE[/video] Quote
agata51 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [IMG]http://img534.imageshack.us/img534/8467/p1260888.jpg[/IMG] Najpiękniejszy. Quote
Panca Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 poplakalam sie....Bumi sam nie wie czy biegac czy wybrac glaskanie...nie ma tego od tylu lat:(((((mysle ze te filmy warto zamieszczac w ogloszeniach bo widc ze ten pies ma tyle radosci i jest przekochany....straszne ze tyle lat czeka i nic:( Quote
dominikabankert Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 mi az zal tu wchodzic na watek :( taki sliczny i nic :( Bumku przepraszam......ze nie moge Cie wziąść :( Quote
piechcia15 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 zapraszam cioteczki na bazarki które w końcu utworzyłam i są w moim podpisie:) Quote
krakowianka.fr Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 kurcze, on jest taki piekny!!!! Panca napisał(a):Bumek ma piekny usmiech lodowy:) fakt trzeba go wrzucic na Facebooka przepiekny!!! piechcia15 napisał(a):a oto pozdrowienia z wczorajszego spaceru:) fajne, jak on przychodzi sie poglaskac, piekny! piechcia15 napisał(a):zapraszam cioteczki na bazarki które w końcu utworzyłam i są w moim podpisie:) ide popatrzyc....! Quote
piechcia15 Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Bumiś miał wczoraj dzień dziecka:) odwiedzili nas gimnazjaliści:) i sam nie wiedział co zrobić z taka ilością osób. Biegał, skakał, nie wiedział do kogo jeszcze nie podszedł. Ahh jak on się cieszył...miał swoje 5 min kiedy był kochany, przytulany i pieszczony...a wiecie co jest najsmutniejsze...odróżniał mnie od obcych ludzi i to nie tylko po zapachu :diabloti: wszystkich przywitał, ale to tylko do mnie przychodził na głaski i buziaki:( Quote
dominikabankert Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 no to nie masz wyboru piechcia jestes juz jego oficjalna mamusia........ Quote
agata51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 dominikabankert napisał(a):no to nie masz wyboru piechcia jestes juz jego oficjalna mamusia........ piechcia, przepadło... Quote
Recommended Posts