Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agata51']Bumku, na urodzinowego kielicha zapraszam Życz mi zdrowia.

oooj nie wiedziałam
wszystkiego naj
następny rok to już na bank nie zapomnę - moja Mama urodziła się też 20 stycznia
to ja dziś odpalę lampkę wina i za Twoje zdrowie!
a Bumiś się może by przyszykował jako psóźniony prezent - lepsze to niż gdyby miał czekać rok na kolejną okazję
a swoją drogą - ma ktos adres Ciotki od BumoGatek?
podrzucimy Bumisia pod drzwi
nie pierwszy on taki porzucony/podrzucony zwierz
przecierz Bumo Ciotka go do schronu nie zawiezie - będzie musiała imporowizować
bo ona Bumisia by chciała - tylko pewnie odwagi nie ma...

Posted

Yorija napisał(a):
oooj nie wiedziałam
wszystkiego naj
następny rok to już na bank nie zapomnę - moja Mama urodziła się też 20 stycznia
a Bumiś się może by przyszykował jako psóźniony prezent - lepsze to niż gdyby miał czekać rok na kolejną okazję

ja mam! ja mam adres!

Yorija - masz niestety nieaktualny podpis.... :( w marcu minie 8 lat jak Bumek jest w schronisku ! :placz:
A wiecie co jest w tym wszystkim najsmutniejsze...że on nie zapomniał.. on pamięta inne życie. ON NADAL BEZBŁĘDNIE WYKONUJE KOMENDĘ "DAJ ŁAPĘ" ....
Całym sobą podaję łapkę... Nie wiem czy on jeszcze wierzy że wyjdzie stąd.. Ja chyba już tę wiarę straciłam.

A w obliczu tego jest tak wesołym psem... Dzisiaj miał wyjątkowo dobry humor, były tańce, skoki, biegi i całusy. Przytulał się jak zwykle, trochę się poganiał i taniec radości - szkoda że ciotki nie widziały na żywo.

A po powrocie do boksu cała energia i cała radość z Bumka odchodzi :( Uszy opuszczone, smutna mina ... żal odchodzić

Posted

[quote name='piechcia15']nie no citka Agatka ma urodziny??to 100lat zyczymy:) trzeba było wczęsniej powiedzieć to bym ci dała Bumka w prezencie :D:)

A kto by się chwalił taką rocznicą okrągłą!

[quote name='Yorija']oooj nie wiedziałam
wszystkiego naj

No, dziękuję ci, kochana....

[quote name='modliszka84']ja mam! ja mam adres!

Yorija - masz niestety nieaktualny podpis.... :( w marcu minie 8 lat jak Bumek jest w schronisku ! :placz:
A wiecie co jest w tym wszystkim najsmutniejsze...że on nie zapomniał.. on pamięta inne życie. ON NADAL BEZBŁĘDNIE WYKONUJE KOMENDĘ "DAJ ŁAPĘ" ....
Całym sobą podaję łapkę... Nie wiem czy on jeszcze wierzy że wyjdzie stąd.. Ja chyba już tę wiarę straciłam.

A w obliczu tego jest tak wesołym psem... Dzisiaj miał wyjątkowo dobry humor, były tańce, skoki, biegi i całusy. Przytulał się jak zwykle, trochę się poganiał i taniec radości - szkoda że ciotki nie widziały na żywo.

A po powrocie do boksu cała energia i cała radość z Bumka odchodzi :( Uszy opuszczone, smutna mina ... żal odchodzić

[quote name='dominikabankert']ja już nie wiem co z tym bumem, a może go na facebook wrzucic????tam jest duze zainteresowanie psami...

Ja 19 się urodziłam. Dobę mam nieco przesuniętą. Przepraszam.

Bumku, serce wyje - nie mogę!!!

Posted

Dziś Bumek też miał wyjątkowo dobry humor, jak normalny, szczęśliwy pies. Nie wiem skąd on bierze tyle optymizmu. Jest kochany.

Dla fanów, którzy nie mogą go zobaczyć na żywo, Bumiś uśmiecha się z dzisiejszego spaceru, wypieszczony i wybiegany.

Posted

a oto pozdrowienia z wczorajszego spaceru:)

[video=youtube;psj7YVBRWeo]http://www.youtube.com/watch?v=psj7YVBRWeo[/video]

[video=youtube;yFgljQeR3wE]http://www.youtube.com/watch?v=yFgljQeR3wE[/video]

Posted

poplakalam sie....Bumi sam nie wie czy biegac czy wybrac glaskanie...nie ma tego od tylu lat:(((((mysle ze te filmy warto zamieszczac w ogloszeniach bo widc ze ten pies ma tyle radosci i jest przekochany....straszne ze tyle lat czeka i nic:(

Posted

kurcze, on jest taki piekny!!!!

Panca napisał(a):
Bumek ma piekny usmiech lodowy:) fakt trzeba go wrzucic na Facebooka

przepiekny!!!

piechcia15 napisał(a):
a oto pozdrowienia z wczorajszego spaceru:)

fajne, jak on przychodzi sie poglaskac, piekny!

piechcia15 napisał(a):
zapraszam cioteczki na bazarki które w końcu utworzyłam i są w moim podpisie:)

ide popatrzyc....!

Posted

Bumiś miał wczoraj dzień dziecka:) odwiedzili nas gimnazjaliści:) i sam nie wiedział co zrobić z taka ilością osób. Biegał, skakał, nie wiedział do kogo jeszcze nie podszedł. Ahh jak on się cieszył...miał swoje 5 min kiedy był kochany, przytulany i pieszczony...a wiecie co jest najsmutniejsze...odróżniał mnie od obcych ludzi i to nie tylko po zapachu :diabloti: wszystkich przywitał, ale to tylko do mnie przychodził na głaski i buziaki:(