Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata jak jeszcze raz powiesz coś o swoim roczniku to cię własnoręcznie zastrzelę:) jestem o drobnych kilka wiosen młodsza od moich rodziców...więc CISZA:) weź się lepiej za ten szaliczek:)

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, deklarowałam coś na hotelik, a skoro nie hotelik, to chociaż na ogłoszenia. Więc wysłałam, choć wiem, że to niewiele (ale też mam 3 swoje ogromniaste i nie jest lekko).

Posted

dla nas to bardzo dużo. Bumiś będzie miał kolejne 4 allegra...wyróżnione oczywiście:) chyba zmienię mu ogłoszenia, pomieszam i pozamieniam zdjęcia, bo może się już opatrzył...nie wiem brakuje mi pomysłów:( gdy go wyróżniamy to ma nawet po 500 wejść, a gdy nie - kilka...

Posted

[quote name='piechcia15']uwierzę, bo ja t ez płaczę jak czytam takie teksty... ostatnio przeczytałam piękny o TM na którymś z wątków, no i wieczór z głowy...

Spróbuj spojrzeć na to inaczej - odejść pięknie za TM - daj, Boże, każdemu. Chciałabym odejść tak pięknie jak większość moich psów. A popłakać trzeba. Nawiedzać będę każdego, kto po mnie nie zapłacze

Posted

ja już nie wiem co z tym psem:( jak robię wyróżnione to po kilkaset wejść, a jak tylko wyróżnienie zniknie to kilka, może kilkanaście...czy dane mu będzie umrzeć w kochającym, ciepłym domu?

Posted

piechcia15 napisał(a):
ja już nie wiem co z tym psem:( jak robię wyróżnione to po kilkaset wejść, a jak tylko wyróżnienie zniknie to kilka, może kilkanaście...czy dane mu będzie umrzeć w kochającym, ciepłym domu?

Mam podesłać grosz na wyróżnienie? Bumek, choć piękny jak marzenie, ma po prostu pecha. Nie on jeden.

Posted

[quote name='piechcia15']nie jeszcze nie trzeba, bo[B] mamy pieniążki do dobrej cioci, a nawet chyba dwóch[/B]:) juz tracę rachubę:)[/QUOTE]

I to jest bardzo dobra wiadomość, bo coraz cieniej przędę :placz: