Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piechcia15 napisał(a):
nie mam już piesa...
problem w tym, że muszę się liczyć z opinią i wolą rodziców. Nie mogłabym wziąć tak dużego i silnego psa, bo sama mam za mało czasu aby chłopak mógł się wybiegać, a mama jest zbyt chora aby takiego psa utrzymać.A ojciec by się chyba wyprowadził:( więc niestety pozostanę przy marzeniach, ale myślę o nim niemal każdego dnia i jeśli nadejdzie taki dzień że jego nie zastanę w tym boksie to serce mi pęknie...:(

To weź się wreszcie wyprowadź i po sprawie ;) masz gdzie :D
ile to można mieszkać na garnuszku rodziców :P

• Replies 954
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata masz rację pepowinę czas odciąć i im dłużej jest sie w domu tym trudniej z niego wyfrunąć.Tak jak Bumkowi ze schronu do domu:-( tyle ze Bumi by chetnie wyfrunął ale nie ma gdzie:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

no wiesz... dokładnie od kwietnia mieszkam na swoim ;) i Bumek też już powinien ... a ty Magda również :D
a obiadki to wiesz... u nas tak jak w reklamie "czasem sypiamy w sypialni, czasem w salonie, a na obiadki..chodzimy do mamusi" :P:P:P

Posted

piechcia15 napisał(a):
taa na lekach...gdyby były na lekach to bym się nie martwiła:(

zawsze mi się wydawało, że dostają coś na uspokojenie, przynajmniej te najbardziej potrzebujące...? Mylę się?

Posted

kasia14 napisał(a):
zawsze mi się wydawało, że dostają coś na uspokojenie, przynajmniej te najbardziej potrzebujące...? Mylę się?

Kiedyś, chcąc pomóc moim psom przetrwać sylwestra, wezwałam weta, zaaplikował, ja się przygotowywałam do wyjścia, a one czołgały się za mną, otumanione, błagając - "nie opuszczaj nas!" Opuściłam Nigdy więcej. Bez zastrzyków.

Posted

agata51 napisał(a):
Kiedyś, chcąc pomóc moim psom przetrwać sylwestra, wezwałam weta, zaaplikował, ja się przygotowywałam do wyjścia, a one czołgały się za mną, otumanione, błagając - "nie opuszczaj nas!" Opuściłam Nigdy więcej. Bez zastrzyków.

u mnie tym razem spokój zwierzątka miały - tylko jeden śFirek - kot był nieco zaniepokojony