elik Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Malutka, 4-5 kg sunia Podobna do Nutelci, ale na szczęście ma wszystkie cztery łapeczki. Biedactwo :( Quote
Bogusik Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 34 minuty temu, Sara2011 napisał: Te trzy maluszki są juz po kwarantannie ? Sunie czekają na sterylkę,która ma być w czwartek.Tola jest w schronisku i jak wróci do domu to napisze więcej... Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 3 godziny temu, Bogusik napisał: Sunie czekają na sterylkę,która ma być w czwartek.Tola jest w schronisku i jak wróci do domu to napisze więcej... Wszystkie sunie w zagródce to miniaturki, ta gładkowłosa jasna po prawej jest najmniejsza, maciupeńka ale i najbardziej wystraszona. z powodu choroby weta jest spro odłożonych kastracji i sterylek - podobno pierwsza tura zabiegów ma być w czwartek... Śliczna jest ta malutka jamnikowata sunia, widać jej tylko ogonek, ale tez bardzo maleństwo wystraszone Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Zdjęcia z dzisiaj; Capri i Mona są nadal na wybiegu ogólnym, schronisko przepełnione, wybieg otwarty zajęty przez większe psy... 1 boks od strony pola - suczki Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Malutki piesek włóczący się po jednym z osiedli - porzucony? zagubiony? (dostałam info i zdjęcia) Quote
Tola Posted April 3, 2018 Author Posted April 3, 2018 Jutro ma trafić do nas ta ciężarna bezdomna koteczka Quote
Bgra Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 9 godzin temu, Tola napisał: Malutki piesek włóczący się po jednym z osiedli - porzucony? zagubiony? (dostałam info i zdjęcia) Uzgodnione z Kasią Strzelecką z Plaskatego Azylu, można organizować transport . 2 2 Quote
b-b Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 14 minut temu, Bgra napisał: Uzgodnione z Kasią Strzeleckiej z Plaskatego Azylu, można organizować transport . Bożenko ale ekspres! Quote
Bgra Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Przed chwilą, b-b napisał: Bożenko ale ekspres! Anula dała cynk :) jak są miejsca to od razu dwa,wybrałam tam gdzie bliżej bo oba miejsca tak samo cudowne :) Quote
b-b Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 9 minut temu, Bgra napisał: Anula dała cynk :) jak są miejsca to od razu dwa,wybrałam tam gdzie bliżej bo oba miejsca tak samo cudowne :) Nie ma to jak wspólna pomoc :) 1 1 Quote
Bgra Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Nie ma to jak wspólna pomoc :) Wespół w zespół :) Serce mnie boli ,on tam bez dachu nad głową :( nie ma spania do czas aż Tola nie powie,że pies bezpieczny,czeka na transport :( mów mi Ruda przez miesiąc,dopiero można zmienić :( wrrr Quote
b-b Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 6 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał: ( mów mi Ruda przez miesiąc,dopiero można zmienić :( wrrr Czyli zostałaś rudą przez pomyłkę? Quote
Tyśka) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Widziałam te sunie w typie jamnika, serce się kraje. Poudostepnialam na psich grupach, może ktoś ją wypatrzy. 1 Quote
Bgra Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 20 minut temu, b-b napisał: Czyli zostałaś rudą przez pomyłkę? nie ;) przez moją głupote ;)można co miesiąc zmieniać ...już doczekać sie nie moge haha . Quote
Tyśka) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Dla jamniczki pojawiło się światełko nadziei... jest Pani kochająca jamniki... obecnie bez jamnika... Mocno jej zależy na adopcji małej, bo zakochała się od pierwszego spojrzenia. Może coś z tego będzie... Quote
Onaa Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Dla jamniczki pojawiło się światełko nadziei... jest Pani kochająca jamniki... obecnie bez jamnika... Mocno jej zależy na adopcji małej, bo zakochała się od pierwszego spojrzenia. Może coś z tego będzie... Super by było jakby się udało. 6 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał: nie ;) przez moją głupote ;)można co miesiąc zmieniać ...już doczekać sie nie moge haha . A ja się właśnie zastanawiałam o co chodzi z tą Rudą Śl. i nr tel :D. Quote
Tyśka) Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 minutę temu, Onaa napisał: Super by było jakby się udało. Jutro Pani podjedzie do schroniska i zapyta czy sunia już może być adoptowana. Po sterylce lepiej by się goiło w domu niż w boksie... Byłby to naprawdę dobry dom:) Quote
Tola Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 19 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał: Uzgodnione z Kasią Strzelecką z Plaskatego Azylu, można organizować transport . 18 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał: Anula dała cynk :) jak są miejsca to od razu dwa,wybrałam tam gdzie bliżej bo oba miejsca tak samo cudowne :) 13 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał: Wespół w zespół :) Serce mnie boli ,on tam bez dachu nad głową :( nie ma spania do czas aż Tola nie powie,że pies bezpieczny,czeka na transport :( mów mi Ruda przez miesiąc,dopiero można zmienić :( wrrr Bardzo się cieszę, faktycznie ekspresowe działanie, ale problem w tym, że malucha trzeba zlokalizować, bo znika i pojawia się w różnych miejscach osiedla, a w poniedziałek i wtorek w ogóle nie przyszedł:( Quote
Tola Posted April 4, 2018 Author Posted April 4, 2018 Dzisiaj TZ był w schronisku w sprawie wyjazdu Abi i wynalazł jeszcze takie maleństwo - suczka ma ok. 4 - 5 lat, bardzo zagubiona w boksie Quote
Recommended Posts