Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Malutka, 4-5 kg sunia

Zdj�cie użytkownika Schronisko dla bezdomnych zwierz�t w Zamo�ciu - strona nieoficjalna.

Podobna do Nutelci, ale na szczęście ma wszystkie cztery łapeczki. Biedactwo :(

Posted
34 minuty temu, Sara2011 napisał:

Te trzy maluszki są juz po kwarantannie ?

Sunie czekają na sterylkę,która ma być w czwartek.Tola jest w schronisku i jak wróci do domu to napisze więcej...

Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Sunie czekają na sterylkę,która ma być w czwartek.Tola jest w schronisku i jak wróci do domu to napisze więcej...

Wszystkie sunie w zagródce to miniaturki, ta gładkowłosa jasna po prawej  jest najmniejsza, maciupeńka ale i najbardziej wystraszona. z powodu choroby weta jest spro odłożonych kastracji i sterylek - podobno pierwsza tura zabiegów ma być w czwartek...

Śliczna jest ta malutka jamnikowata sunia, widać jej tylko ogonek, ale tez bardzo maleństwo wystraszone

IMGP2955.JPG

IMGP2956.JPG

IMGP2957.JPG

Posted

Zdjęcia z dzisiaj; Capri i Mona są nadal na wybiegu ogólnym, schronisko przepełnione, wybieg otwarty zajęty przez większe psy...

1 boks od strony pola  - suczki

IMGP2962.JPG

IMGP2963.JPG

IMGP2977.JPG

IMGP2976.JPG

IMGP2978.JPG

Posted
9 godzin temu, Tola napisał:

Malutki  piesek włóczący się po jednym z osiedli - porzucony? zagubiony? (dostałam info i zdjęcia)

V__6C1C.jpg

V__91F9.jpg

V__A371.jpg

V__BF71.jpg

V__DA02.jpg

Uzgodnione z Kasią Strzelecką z Plaskatego Azylu, można organizować transport .

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
14 minut temu, Bgra napisał:

Uzgodnione z Kasią Strzeleckiej z Plaskatego Azylu, można organizować transport .

Bożenko ale ekspres!

Posted
Przed chwilą, b-b napisał:

Bożenko ale ekspres!

Anula dała cynk :) jak są miejsca to od razu dwa,wybrałam tam gdzie bliżej bo oba miejsca tak samo cudowne :)

Posted
9 minut temu, Bgra napisał:

Anula dała cynk :) jak są miejsca to od razu dwa,wybrałam tam gdzie bliżej bo oba miejsca tak samo cudowne :)

Nie ma to jak wspólna pomoc :)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Nie ma to jak wspólna pomoc :)

Wespół w zespół :)

Serce mnie boli ,on tam bez dachu nad głową :( nie ma spania do czas aż Tola nie powie,że pies bezpieczny,czeka na transport :(

mów mi Ruda przez miesiąc,dopiero można zmienić :( wrrr

Posted
6 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał:

(

Czyli zostałaś rudą przez pomyłkę?

Posted
20 minut temu, b-b napisał:

Czyli zostałaś rudą przez pomyłkę?

nie ;) przez moją głupote ;)można co miesiąc zmieniać ...już doczekać sie nie moge haha

.

Posted

Dla jamniczki pojawiło się światełko nadziei... jest Pani kochająca jamniki... obecnie bez jamnika...  Mocno jej zależy na adopcji małej, bo zakochała się od pierwszego spojrzenia. Może coś z tego będzie...

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Dla jamniczki pojawiło się światełko nadziei... jest Pani kochająca jamniki... obecnie bez jamnika...  Mocno jej zależy na adopcji małej, bo zakochała się od pierwszego spojrzenia. Może coś z tego będzie...

Super by było jakby się udało.

6 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał:

nie ;) przez moją głupote ;)można co miesiąc zmieniać ...już doczekać sie nie moge haha

.

A ja się właśnie zastanawiałam o co chodzi z tą Rudą Śl. i nr tel :D.

Posted
1 minutę temu, Onaa napisał:

Super by było jakby się udało.

Jutro Pani podjedzie do schroniska i zapyta czy sunia już może być adoptowana. Po sterylce lepiej by się goiło w domu niż w boksie...
Byłby to naprawdę dobry dom:) 

Posted
19 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał:

Uzgodnione z Kasią Strzelecką z Plaskatego Azylu, można organizować transport .

18 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał:

13 godzin temu, Ruda Śląska 605 989 789 napisał:

Wespół w zespół :)

Serce mnie boli ,on tam bez dachu nad głową :( nie ma spania do czas aż Tola nie powie,że pies bezpieczny,czeka na transport :(

Bardzo się cieszę, faktycznie ekspresowe działanie, ale problem w tym, że malucha trzeba zlokalizować, bo  znika i pojawia się w różnych miejscach osiedla, a  w poniedziałek i wtorek w ogóle nie przyszedł:(

Posted

Dzisiaj TZ był w schronisku w sprawie wyjazdu Abi i  wynalazł jeszcze takie maleństwo - suczka ma ok. 4 - 5 lat, bardzo zagubiona w boksiehttp://pu.i.wp.pl/bloog/84069394/51194094/beksa_V6_orig.gif

IMGP2964.JPG