Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Dzisiaj też zobaczyłyśmy w zagródce tam, gdzie są małe pieski, bardzo ladnego, biało-czarnego, kudłatego pieska...Pytałyśmy o niego...On nie wychodzi, siedzi cały czas przytulony do budki...Nie dało się zrobić zdjęcia, bo on w głębi....

Czyli nie ma go nigdzie na zdjęciach?

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Dzisiaj też zobaczyłyśmy w zagródce tam, gdzie są małe pieski, bardzo ladnego, biało-czarnego, kudłatego pieska...Pytałyśmy o niego...On nie wychodzi, siedzi cały czas przytulony do budki...Nie dało się zrobić zdjęcia, bo on w głębi....

O matulu :(

Posted
2 godziny temu, Bogusik napisał:

Tak wiem i oczywiście będę o to pytać czy zmieszczą się psiaki.Ale chyba sie pogubiłam to jedzie 5 a nie 4 ???

Bogusiu pewne jest, że ja biorę sunię + Wasze 3 to są 4 psiaczki...ale serce mi się kraje a rozum sprzeciwia.

Ten wrzeszczący na zdjęciu maluch co niby ugryzł pana.

Jeśli faktycznie okazałby się takim rozrabiaką nie mogę go zabrać do Hani...ale może jednak taki nie jest?

Trudno tak być pewnym i albo dać albo zabrać szansę na zmianę jego losu.

Posted
8 minut temu, b-b napisał:

Czyli nie ma go nigdzie na zdjęciach?

Niestety nie. 

5 minut temu, Tyś(ka) napisał:

O matulu :(

Z tego co usłyszałyśy, psiak nie wychodzi, siedzi cały czas wtulony w budkę, ale w srodku...Może dopiero, jak nit nie widzi, to wtedy chodzi...To nowy piesek, po sterylizacji.. Postaramy się, następnym razem poprosić, aby go nam pokazano, może się uda.... 

Posted
Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Z tego co usłyszałyśy, psiak nie wychodzi, siedzi cały czas wtulony w budkę, ale w srodku...Może dopiero, jak nit nie widzi, to wtedy chodzi...To nowy piesek, po sterylizacji.. Postaramy się, następnym razem poprosić, aby go nam pokazano, może się uda.... 

Trzymam kciuki, by się udało... i już będę przeżywać... ja mam słabość do strachulców...

Posted
27 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

O matko...bidulek całkiem przestraszony. Szkoda,że nic o nim nie wiemy i zobaczyć nie możemy.

No nic. Liczę na Was Kochane przy następnej wizycie.

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Tak myślę czy założyć już wątek suni? Czy to będzie za szybko?

Dzisiaj mam jeszcze czas.

A kiedy psiaczki wyjadą ze schronu ?

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

A kiedy psiaczki wyjadą ze schronu ?

Kochana Bogusik szuka im intensywnie transportu. 

Chcielibyśmy po NR ale kiedy dokładnie wszystko zależy od tego czy coś się uda znaleźć. 

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Kochana Bogusik szuka im intensywnie transportu. 

Chcielibyśmy po NR ale kiedy dokładnie wszystko zależy od tego czy coś się uda znaleźć. 

To już wkrótce :) Ja bym zakładała :)

Posted
27 minut temu, Anula napisał:

Zapraszam na wątek trzech psiaczków: Duni;Tofika i Rafika.

http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocy/#comment-17199676

Super, zaraz pobiegnę.

Chcę się podzielić wspaniałą informacją - w ostatni dzień roku tez zdarzają się cuda - jest ratunek dla tego starego owczarka!

Gajowa zgodziła się go przyjąć od zaraz, potrzebny tylko transport.

Fb to jednak siła, Tyś - dziękujemy za pokazania tam owczusia!

Beka - bardzo, bardzo dziękuję za pomoc!

Trzymajcie kciuki!

Tz pojechał właśnie z Alaskan do schronu (mnie zachciało się umyć głowę, nie wiedziałam, ze psa można będzie zabrać na już)!

IMGP0554.JPG

• Upvote 3
Posted
33 minuty temu, Tola napisał:

Chcę się podzielić wspaniałą informacją - w ostatni dzień roku tez zdarzają się cuda - jest ratunek dla tego starego owczarka!

Gajowa zgodziła się go przyjąć od zaraz, potrzebny tylko transport.

Fb to jednak siła, Tyś - dziękujemy za pokazania tam owczusia!

Beka - bardzo, bardzo dziękuję za pomoc!

Trzymajcie kciuki!

Tz pojechał właśnie z Alaskan do schronu (mnie zachciało się umyć głowę, nie wiedziałam, ze psa można będzie zabrać na już)!

IMGP0554.JPG

O rany,najwspanialsza wiadomość jaka może być.Jemu koniecznie potrzebna była pomoc,przede wszystkim weterynaryjna aby ulżyć mu w bólu.Teraz już ją otrzyma ogromnie się cieszę.Jest w moich myślach cały czas.Czy psiak będzie miał wątek?