Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 3 minuty temu, magenka1 napisał: Dziewczyny a ten chłopczyk jest jeszcze? Aby było zdjęcie, musisz zacytować post ze zdjęciem ;) Quote
magenka1 Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dnia 19.11.2017 o 13:22, Tola napisał: Psy z 1 boksu Cudny miniaturowy piesek Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dzisiaj też zobaczyłyśmy w zagródce tam, gdzie są małe pieski, bardzo ladnego, biało-czarnego, kudłatego pieska...Pytałyśmy o niego...On nie wychodzi, siedzi cały czas przytulony do budki...Nie dało się zrobić zdjęcia, bo on w głębi.... Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 2 minuty temu, magenka1 napisał: Oby dobrze trafił Tego nie wiemy i nigdy sie nie dowiemy....ale trzeba myśleć pozytywnie... Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj też zobaczyłyśmy w zagródce tam, gdzie są małe pieski, bardzo ladnego, biało-czarnego, kudłatego pieska...Pytałyśmy o niego...On nie wychodzi, siedzi cały czas przytulony do budki...Nie dało się zrobić zdjęcia, bo on w głębi.... Czyli nie ma go nigdzie na zdjęciach? Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Dzisiaj też zobaczyłyśmy w zagródce tam, gdzie są małe pieski, bardzo ladnego, biało-czarnego, kudłatego pieska...Pytałyśmy o niego...On nie wychodzi, siedzi cały czas przytulony do budki...Nie dało się zrobić zdjęcia, bo on w głębi.... O matulu :( Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 2 godziny temu, Bogusik napisał: Tak wiem i oczywiście będę o to pytać czy zmieszczą się psiaki.Ale chyba sie pogubiłam to jedzie 5 a nie 4 ??? Bogusiu pewne jest, że ja biorę sunię + Wasze 3 to są 4 psiaczki...ale serce mi się kraje a rozum sprzeciwia. Ten wrzeszczący na zdjęciu maluch co niby ugryzł pana. Jeśli faktycznie okazałby się takim rozrabiaką nie mogę go zabrać do Hani...ale może jednak taki nie jest? Trudno tak być pewnym i albo dać albo zabrać szansę na zmianę jego losu. Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 8 minut temu, b-b napisał: Czyli nie ma go nigdzie na zdjęciach? Niestety nie. 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: O matulu :( Z tego co usłyszałyśy, psiak nie wychodzi, siedzi cały czas wtulony w budkę, ale w srodku...Może dopiero, jak nit nie widzi, to wtedy chodzi...To nowy piesek, po sterylizacji.. Postaramy się, następnym razem poprosić, aby go nam pokazano, może się uda.... Quote
Tyśka) Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Z tego co usłyszałyśy, psiak nie wychodzi, siedzi cały czas wtulony w budkę, ale w srodku...Może dopiero, jak nit nie widzi, to wtedy chodzi...To nowy piesek, po sterylizacji.. Postaramy się, następnym razem poprosić, aby go nam pokazano, może się uda.... Trzymam kciuki, by się udało... i już będę przeżywać... ja mam słabość do strachulców... Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 27 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Z tego co usłyszałyśy, psiak nie wychodzi, siedzi cały czas wtulony w budkę, ale w srodku...Może dopiero, jak nit nie widzi, to wtedy chodzi...To nowy piesek, po sterylizacji.. Postaramy się, następnym razem poprosić, aby go nam pokazano, może się uda.... O matko...bidulek całkiem przestraszony. Szkoda,że nic o nim nie wiemy i zobaczyć nie możemy. No nic. Liczę na Was Kochane przy następnej wizycie. Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Tak myślę czy założyć już wątek suni? Czy to będzie za szybko? Dzisiaj mam jeszcze czas. Quote
elik Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 minutę temu, b-b napisał: Tak myślę czy założyć już wątek suni? Czy to będzie za szybko? Dzisiaj mam jeszcze czas. A kiedy psiaczki wyjadą ze schronu ? Quote
b-b Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Przed chwilą, elik napisał: A kiedy psiaczki wyjadą ze schronu ? Kochana Bogusik szuka im intensywnie transportu. Chcielibyśmy po NR ale kiedy dokładnie wszystko zależy od tego czy coś się uda znaleźć. Quote
elik Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 1 minutę temu, b-b napisał: Kochana Bogusik szuka im intensywnie transportu. Chcielibyśmy po NR ale kiedy dokładnie wszystko zależy od tego czy coś się uda znaleźć. To już wkrótce :) Ja bym zakładała :) Quote
uxmal Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dnia 21.11.2017 o 18:18, Tola napisał: Tak, to zdjęcia z 21 sierpnia A czy tego smutnego sznupeczka widziałyście ? :( Quote
Alaskan malamutte Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 5 godzin temu, uxmal napisał: A czy tego smutnego sznupeczka widziałyście ? :( Nie widziałyśmy..... Quote
Anula Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Zapraszam na wątek trzech psiaczków: Duni;Tofika i Rafika. http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocy/#comment-17199676 Quote
Tola Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 27 minut temu, Anula napisał: Zapraszam na wątek trzech psiaczków: Duni;Tofika i Rafika. http://www.dogomania.com/forum/topic/340739-duniatofikrafik-oczekują-pomocy/#comment-17199676 Super, zaraz pobiegnę. Chcę się podzielić wspaniałą informacją - w ostatni dzień roku tez zdarzają się cuda - jest ratunek dla tego starego owczarka! Gajowa zgodziła się go przyjąć od zaraz, potrzebny tylko transport. Fb to jednak siła, Tyś - dziękujemy za pokazania tam owczusia! Beka - bardzo, bardzo dziękuję za pomoc! Trzymajcie kciuki! Tz pojechał właśnie z Alaskan do schronu (mnie zachciało się umyć głowę, nie wiedziałam, ze psa można będzie zabrać na już)! 3 Quote
elik Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Fantastyczna wiadomość Wszystkim, którzy się do tego przyczynili życzę Quote
Tola Posted December 30, 2017 Author Posted December 30, 2017 Fotki od Alaskan :) Zaczynam nowe życie! Pies odżył po wyjściu z boksu! Płacze mi się, ale to ze szczęścia:) Quote
Anula Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 33 minuty temu, Tola napisał: Chcę się podzielić wspaniałą informacją - w ostatni dzień roku tez zdarzają się cuda - jest ratunek dla tego starego owczarka! Gajowa zgodziła się go przyjąć od zaraz, potrzebny tylko transport. Fb to jednak siła, Tyś - dziękujemy za pokazania tam owczusia! Beka - bardzo, bardzo dziękuję za pomoc! Trzymajcie kciuki! Tz pojechał właśnie z Alaskan do schronu (mnie zachciało się umyć głowę, nie wiedziałam, ze psa można będzie zabrać na już)! O rany,najwspanialsza wiadomość jaka może być.Jemu koniecznie potrzebna była pomoc,przede wszystkim weterynaryjna aby ulżyć mu w bólu.Teraz już ją otrzyma ogromnie się cieszę.Jest w moich myślach cały czas.Czy psiak będzie miał wątek? Quote
Recommended Posts