Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tolu wstaw proszę na pierwszej stronie info/link, to zaraz w pierwszym poście do konta KSR Fundacji ZEA bo nie sposób się przekopywać przez set stron wątku.Zanim to nastąpi to bardzo proszę o przesłanie mi go na pw. Postaram się może o jakieś finansowe wsparcie,a bez tych danych nie będzie to możliwe...

EOT. Już wzięłam ze strony Fundacji potrzebne dane :)

Posted
19 godzin temu, Bogusik napisał:

Tolu wstaw proszę na pierwszej stronie info/link, to zaraz w pierwszym poście do konta KSR Fundacji ZEA bo nie sposób się przekopywać przez set stron wątku.Zanim to nastąpi to bardzo proszę o przesłanie mi go na pw. Postaram się może o jakieś finansowe wsparcie,a bez tych danych nie będzie to możliwe...

EOT. Już wzięłam ze strony Fundacji potrzebne dane :)

Już się robi:)

Posted

Wczoraj w Warszawie Jo37 była na wizycie PA dla maleńkiej koteczki  Tosi - Tosia moze się pakować :)

Joasiu - ogromnie dziękuję !

A dzisiaj w Krakowie siostra mojej synowej odwiedziła rodzinę  zainteresowana adopcją Lucka - niestety - Lucek nadal szuka domu.

Posted
1 godzinę temu, konfirm31 napisał:

Cytuję z profilu pani, która zawiadomiła o tym psiaku.

" Kochani!Chce wszystkich uspokoić,że pies został zabezpieczony i znalazł dom.Ale jeszcze przechodzi leczenie i na razie przez najbliższych parę dni zostaje u Pani która go znalazła razem z mężem i okazała mu pierwszą pomoc.Pies jest wychudzony,morfologia nie jest tragiczna ale też nie najlepsza. . . ."

Posted
8 godzin temu, konfirm31 napisał:

7 godzin temu, elik napisał:

Cytuję z profilu pani, która zawiadomiła o tym psiaku.

" Kochani!Chce wszystkich uspokoić,że pies został zabezpieczony i znalazł dom.Ale jeszcze przechodzi leczenie i na razie przez najbliższych parę dni zostaje u Pani która go znalazła razem z mężem i okazała mu pierwszą pomoc.Pies jest wychudzony,morfologia nie jest tragiczna ale też nie najlepsza. . . ."

2 godziny temu, konfirm31 napisał:

Ufff. Cieszę się bardzo :). 

Dobrze, ze pies już bezpieczny!

Wczoraj dzwoniła do mnie DOnka w jego sprawie, organizowały pomoc, pies miał jechać do kogoś do Warszawy, szukała noclego na parę dni dla biedaka, ale widać owczarek zostaje w naszych stronach.

Posted

Dzisiaj do swoich nowych warszawskich domów pojechały 2 kociaki - Jaśminek i Pucek.

Transport zaoferowała koleżanka Alaskan - dzięki Asiu, że pamiętasz i czuwasz;)

DSCN7647.thumb.JPG.737c6bc64b07fd2e913d73d553f1a1d9.JPG

P1280474.JPG.396cd1a7bd2b48ee84478ab770f5ff36.JPG

Posted
8 minut temu, Tola napisał:

Dzisiaj do swoich nowych warszawskich domów pojechały 2 kociaki - Jaśminek i Pucek.

Transport zaoferowała koleżanka Alaskan - dzięki Asiu, że pamiętasz i czuwasz;)

DSCN7647.thumb.JPG.737c6bc64b07fd2e913d73d553f1a1d9.JPG   P1280474.JPG.396cd1a7bd2b48ee84478ab770f5ff36.JPG

Z każdej adopcji się cieszę, ale z adopcji Jaśminka najbardziej :)

Pucka ogłaszam więc usunę jego ogłoszenie, chyba, że w jego miejsce masz Tolu innego kociaka :)

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Z każdej adopcji się cieszę, ale z adopcji Jaśminka najbardziej :)

Pucka ogłaszam więc usunę jego ogłoszenie, chyba, że w jego miejsce masz Tolu innego kociaka :)

Jest jeszcze Lucek i Szafranek - brat Jaśminka, ale jemu robiła chyba ogłoszenia Havanka,  jak wróci z wypoczynku  - dopytam.

Mamy tez kocie maleństwo - z porażeniem łapki, kk i wszelkimi innymi świństwami - nie wiadomo, czy mała przeżyje:(

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Marzeną (to ona organizowała na FB pomoc dla  drugiego owczarka z boksu Maxa bez ucha).

Suri pojechał do Gorzowa, miał wielkie problemy z uszami, ale teraz jest już wszystko dobrze i chłopak ma wspaniały dom.

Tak bardzo bym chciała, zeby i Maxa historia tak się zakończyła...

Tutaj Suri

18235798_1893430407582537_1916510019_o.jpg

18236683_1893430410915870_1287657207_o.jpg

18290131_1893430404249204_991798619_o.jpg

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

. . .

Mamy tez kocie maleństwo - z porażeniem łapki, kk i wszelkimi innymi świństwami - nie wiadomo, czy mała przeżyje:(

Biedactwo :(