terra Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Omg, to jest maleństwo a ktoś pozbawił je matki. Jeszcze ma niebieskie oczęta, mam nadzieję, że dobrze radzi sobie z jedzeniem. Ogłoszę też maleńką. Quote
elik Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Dnia 14.05.2017 o 20:36, terra napisał: Walerka już się ogłasza pod imieniem Brassia. Mimo to olx usunęło mi ogłoszenie. A mi po zmianie ogłaszania z Krakowa na Lublin przenieśli ogłoszenie do psy ze schroniska o czym poinformowali mnie dzisiaj. Nawet nie mam czasu, żeby do nich znowu napisać. Już raz przenieśli Alaskę do psy ze schronisk i po reklamacji wrócili do psy od właściciela. Koteczka prześliczna. Quote
Tianku Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: Ale cudo! Podobny do Reksia z Dobranocki :) hi hi faktycznie jak Reksio :) Quote
Tola Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Cudności :) Długo miejsca nie zagrzeje, domki będą dzwonić i dzwonić :) Quote
Tola Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Dnia 18.05.2017 o 06:57, terra napisał: Omg, to jest maleństwo a ktoś pozbawił je matki. Jeszcze ma niebieskie oczęta, mam nadzieję, że dobrze radzi sobie z jedzeniem. Ogłoszę też maleńką. Dziękuje bardzo za pomoc w ogłaszaniu Ambrozji, mam o nią mnóstwo zapytań, może wykluje się z tego dobry domek ;) Mam tez dobra informację o naszej Karmelce -przedwczoraj mała miała sterylizację; pobrana też była krew w celu potwierdzenia lub wykluczenia FIV. Dzisiaj przyszedł wynik - jest ujemny :) Karmelka więc szuka domciu:) Quote
Alaskan malamutte Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 2 minuty temu, Tola napisał: Dziękuje bardzo za pomoc w ogłaszaniu Ambrozji, mam o nią mnóstwo zapytań, może wykluje się z tego dobry domek ;) Tolu, ja wiem, że dla wszystkich kotków wybierasz wspaniałe domki, ale dla Ambrozji ma być wyjątkowy!! Quote
Tola Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, ja wiem, że dla wszystkich kotków wybierasz wspaniałe domki, ale dla Ambrozji ma być wyjątkowy!! Mam nadzieję, ze taki będzie - w przyszłym tyg. wizyta w Krakowie :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 1 minutę temu, Tola napisał: Mam nadzieję, ze taki będzie - w przyszłym tyg. wizyta w Krakowie :) No to trzymam kciuki!! Quote
malagos Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Tolu, jestem pełna podziwu za Twoje i Fundacyjne działania! Nie ma czasu się ponudzić, o nie! Quote
Alaskan malamutte Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Maurycy pozdrawiaWczoraj dostał zabawkę, malutkiego kotka Maurycka, z którym się nie rozstaje.. 4 Quote
Alaskan malamutte Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jakiż ten Twój Maurycy jest uroczy :) A jaki kochany!! I posłuszny, przybiega na zawołanie, nie rozrabia, no po prostu ideał. Tylko czesania nie lubi..najpierw miauczy ostrzegawczo, a jak ja dalej startuję z furminatorem to wtedy drapie, gryzie albo syczy...ale i tak go kocham 1 Quote
Tola Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 8 godzin temu, malagos napisał: Tolu, jestem pełna podziwu za Twoje i Fundacyjne działania! Nie ma czasu się ponudzić, o nie! Dzięki Małgoś; potrzebne czasami takie wsparcie, szczególnie jak dopadają mnie wątpliwości, bezsilność... Niewiele bym jednak zrobiła, pomogła - zwłaszcza psom z zamojskiego schronu, gdyby nie Wasza, dogomaniaków pomoc. To Wam kochane dziewczyny, które tak wspomagają zamojskie bezdomniaki, należą się słowa podziwu i podziękowania :) :):) Tu na miejscu dziękuję Alaskan; ciesze się, ze nasze drogi spotkały się w życiu i na dogo :) Zwierzęta tylko na tym zyskały :) Quote
Tola Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Dzisiaj chciałam Wam pokazać moja tymczaskę Florkę w nowym domciu ;) Quote
Poker Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Florcia jest prześliczna. Ma towarzysza w DS? Jak mam fisia w sprawie zabezpieczania przed ucieczką. Mam wrażenie ,że Florcia ma bardzo luźne szelki. Quote
Tola Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 2 godziny temu, Poker napisał: Florcia jest prześliczna. Ma towarzysza w DS? Jak mam fisia w sprawie zabezpieczania przed ucieczką. Mam wrażenie ,że Florcia ma bardzo luźne szelki. Towarzyszką Florki jest moja Zulka, bo Florcia zostanie prawdopodobnie u nas ;) Ta mała czarna staruszka to własnie moja Zulka :) Szelki chyba tylko wyglądają na lużne - Florka dostała je zaraz po przyjeździe ze schronu i nie były zmieniane, a sunia wyraźnie przytyła. Quote
Poker Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 48 minut temu, Tola napisał: Towarzyszką Florki jest moja Zulka, bo Florcia zostanie prawdopodobnie u nas ;) Ta mała czarna staruszka to własnie moja Zulka :) A kiedy zniknie to prawdopodobnie i będzie można gratulować Florci najlepszego domku pod słońcem ? Quote
Alaskan malamutte Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Florcia cudna!!Wcale się nie dziwię, że chcecie ją zostawić. a z sikaniem, to tak jak rozmawiałyśmy. Może trzeba zbadać mocz, czy tam jakiegoś stanu zapalnego nie ma. Jeśli wszystko będzie ok, to nauczy się dziewczynka czystości, zobaczysz. To mądra sunia!! Quote
Tola Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 2 godziny temu, Poker napisał: A kiedy zniknie to prawdopodobnie i będzie można gratulować Florci najlepszego domku pod słońcem ? Właściwie to decyzja już zapadła, Florcia jest i będzie nasza :) Czasami jeszcze rozmawiamy, że trudniej będzie podjąć decyzję o kolejnym tymczasie, ale Florcia jest już niezagrożona ;) Florkę trzeba jeszcze wielu rzeczy nauczyć, powoli niwelować złe wspomnienia i nawyki - chcemy, aby uczyła się tego w naszym domu:) 3 Quote
Recommended Posts