Anula Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Zapraszam na wątek Puchatki i Teri. http://www.dogomania.com/forum/topic/338245-puchatka-i-teri-mają-szansę-na-opuszczenie-schroniskapotrzebna-pomoc/ Quote
Havanka Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 3 godziny temu, Tola napisał: Przed chwilką dzwoniła p. Ania z Gorzowa - owczarek super, całą drogę przytulał się, prosił o głaskanie. Teraz jest na odkazaniu w gabinecie;), potem czeka go SPA i dostanę zdjęcia :) Chociaż tu dobre wieści o owczarku. Czekamy na zdjecia ! Quote
Onaa Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Dnia 2.01.2017 o 12:38, Tola napisał: No i zamojskie staruszki, które przewijają się na zdjęciach ze schronu od paru lat Duża suczka, bardzo przyjazna, łągodna. Zawsze podbiegała do siatki, lizała nam ręce, a teraz - zobaczcie Duża, około 35kg starsza sunia, cicha i zrezygnowana, od dawna w schronisku .... duży, starszy psiak około 30kg psia babcia, bardzo spokojna i cicha ... Kilkuletnia suczka ok 30kg - trafiła do schroniska jako podrostek razem z siostrą i mamą. Cały czas czeka na swój dom, bardzo lgnie do ludzi .... Starsza sunia, bardzo długo w schronisku, około 25 kg, nieufna, ale bardzo ciekawska. Suczka ma prawdopodobnie spore problemy zdrowotne, bardzo ciężko oddycha. Martwi mnie los tych staruszkow, zwl tej psiej babuni:( Quote
Onaa Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Dnia 5.01.2017 o 18:48, Tola napisał: Tutaj jeszcze starsze sunie Ta po lewej to chyba ta sunia, która jest od szczeniaka, ale nie jestem pewna... I jeszcze te staruszki :( Quote
sybil Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 O matko, jakie ona ma błagające spojrzenie ..... Quote
mdk8 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Tola który z tych dwóch owczarków w końcu był agresorem bo na fb osoba .która była po psa zarzuca mi pisanie bzdur. Twierdzi , że to ten co został był agresorem w stosunku do tego co pojechał . " Wioleta Tazbir To jest bzdury wlasnie ten ktory pojechal byl chroniony przez tego na chwytaku...trzeba spojrzec na zdjecia ktore sa na wydarzeniu !!!!I Ania byla osobiscie przy pogryzieniu I wie ktory jest ktory!!! Lubię to! · Odpowiedz · 10 godz. Wioleta Tazbir A opinie nikt mu nie wystawia tylko prawde sie stwierdza bo skoro nawet chcial gryzc ludzi to byl nie tym spokojnie, co???Kazdy madry trzeba po jechac tam I sie samemu przekonac Ania spedzilismy po nad 24 godz w drodze bez snu!!!! Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 ten co pojechał 17 minut temu, mdk8 napisał: Tola który z tych dwóch owczarków w końcu był agresorem bo na fb osoba .która była po psa zarzuca mi pisanie bzdur. Twierdzi , że to ten co został był agresorem w stosunku do tego co pojechał . " Wioleta Tazbir To jest bzdury wlasnie ten ktory pojechal byl chroniony przez tego na chwytaku...trzeba spojrzec na zdjecia ktore sa na wydarzeniu !!!!I Ania byla osobiscie przy pogryzieniu I wie ktory jest ktory!!! Lubię to! · Odpowiedz · 10 godz. Wioleta Tazbir A opinie nikt mu nie wystawia tylko prawde sie stwierdza bo skoro nawet chcial gryzc ludzi to byl nie tym spokojnie, co???Kazdy madry trzeba po jechac tam I sie samemu przekonac Ania spedzilismy po nad 24 godz w drodze bez snu!!!! mdk8- bardzo dobrze napisałaś, bo na Fb wczoraj była informacja, napisala to Marzena M. . ze ten pies, który został nie pojechał, bo jest bardzo agresywny do ludzi, a to nieprawda! Dwa razy prosiłam ją, aby usunęła ten wpis no i wreszcie zmieniła treść i nie ma tam juz tego wpisu o agresywności staruszka do ludzi. Ten co pojechał faktycznie atakował tego starszego, ale tuz przed wyjazdem - wpis na FB nie dotyczył jego. Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Ta Wioletta pisze bzdury - w schronie został ten wciśnięty na zdjęciach w kąt boksu. Najlepiej dać sobie spoko,j, bo widzę, ze najwięcej FB mają do powiedzenia osoby, które nie były przy tej sytuacji. Quote
mdk8 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 ok. Bo ta Wioleta podobno była po psa z Anią i 1 minutę temu, Tola napisał: Ta Wioletta pisze bzdury - w schronie został ten wciśnięty na zdjęciach w kąt boksu. no właśnie. Widać na zdjęciach. Chcą abyśmy się dogadały co do pomocy psu. Co mam im napisać ? Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 3 minuty temu, mdk8 napisał: ok. Bo ta Wioleta podobno była po psa z Anią i no właśnie. Widać na zdjęciach. Chcą abyśmy się dogadały co do pomocy psu. Co mam im napisać ? Pies nie pojedzie do schroniska w Gorzowie. Mają DT dla niego? Mają mój nr telefonu, czy trzeba rozmawiać na forum FB??? Quote
mdk8 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 4 minuty temu, Tola napisał: Pies nie pojedzie do schroniska w Gorzowie. Mają DT dla niego? Mają mój nr telefonu, czy trzeba rozmawiać na forum??? która ma Twój telefon? To napiszę aby kontaktowały się z Tobą . to jest moja odpowiedź na wpis Wiolety: " na dogo jest więcej zdjęć psów i to ja mam rację . więc proszę nie zarzucać mi pisania bzdur. Ponadto mam info od wiarygodnej osoby , która regularnie bywa w schronie. " Quote
Tola Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 3 minuty temu, mdk8 napisał: która ma Twój telefon? To napiszę aby kontaktowały się z Tobą . to jest moja odpowiedź na wpis Wiolety: " na dogo jest więcej zdjęć psów i to ja mam rację . więc proszę nie zarzucać mi pisania bzdur. Ponadto mam info od wiarygodnej osoby , która regularnie bywa w schronie. " Marzena M ma mój nr, Wioletta tez podobno. Zresztą jest w 1 wpisie, pod nr do schronu Quote
mdk8 Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 4 minuty temu, Tola napisał: Marzena M ma mój nr, Wioletta tez podobno. Zresztą jest w 1 wpisie, pod nr do schronu ok. Napiszę im aby kontaktowały się z Tobą . Quote
elik Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Tolu ja rozumiem, że teraz psiaki są najważniejsze, ale ciągle mam zapytania o kotki. Podany jest Twój nr telefon u, ale pytający wola e-mail, a ten jest mój,OLX wstawia sam z profilu i nie można zmieni więc piszą ciągle do mnie, a ja odpisuję, żeby dzwonić na podany w ogłoszeniu numer. Czy otrzymujesz telefoniczne zapytania o te kociaki ? Teraz jest kolejne zapytanie: Witam serdecznie Czy ogłoszenie jest aktualne? Chciałam zapytać czy są to kotki czy koty ? Ile dokładnie miesięcy mają? Pozdrawiam. Co odpowiedzieć ? Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 6 godzin temu, elik napisał: Tolu ja rozumiem, że teraz psiaki są najważniejsze, ale ciągle mam zapytania o kotki. Podany jest Twój nr telefon u, ale pytający wola e-mail, a ten jest mój,OLX wstawia sam z profilu i nie można zmieni więc piszą ciągle do mnie, a ja odpisuję, żeby dzwonić na podany w ogłoszeniu numer. Czy otrzymujesz telefoniczne zapytania o te kociaki ? Teraz jest kolejne zapytanie: Witam serdecznie Czy ogłoszenie jest aktualne? Chciałam zapytać czy są to kotki czy koty ? Ile dokładnie miesięcy mają? Pozdrawiam. Co odpowiedzieć ? Elu - o te małe kociaki nie mam zapytań telefonicznych. Wiem, ze takie ciągłe zapytania to dla Ciebie duże utrudnienie , ale najlepiej kierować jest do mnie, ci najbardziej zainteresowoani na pewno zadzwonią. Skorzystam z okazji i uaktualnię zdjęcia kociaków, dla których szukam domu. Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Mały Oskarek - śliczny kotek, mama to bardzo przytulasna kotka, a maluch niestety nie za bardzo przepada za dotykiem :( Potrzebny cierpliwy dom, bo kotek wymaga jeszcze pracy Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Zrzuta - bardzo fajny kocurek, energiczny, ma ok. 7 mies. jest już wykastrowany. Od lipca w gabinecie :( Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Dzieci Pralinki - Gizmo i Bomba (Bomba identyczna jak Marysia) Bomba Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Pralinka - kocia mama - ma o. 1,5 roku, wysterylizowana Quote
Tola Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Mały Borysek znaleziony na działkach - ma ok. 3,5 mies. Quote
Recommended Posts