Anecik Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 1 godzinę temu, Tola napisał: Jutro wielki dzień - jeszcze nigdy tyle psiaków jednocześnie nie wyjezdżało po nowe życie Bardzo się cieszę że zrobiłyśmy takie poruszenie w schronisku Quote
Havanka Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Jak cudownie zobaczyć Gosię uśmiechniętą i w swoim domu. W pamięci mam jeszcze obraz dwóch Goś ze schronu. Ten obraz nie dawał mi spokoju... Jestem naprawdę szczęśliwa, że udało się im pomóc ! Quote
b-b Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 AM dziękujemy za wiadomości. Gosia wygląda cudnie w swoim domku :) Quote
Anecik Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Byłam teraz z Mimronkami na spacerze. Pada śnieg z deszczem, jest zimno. Szkoda wszystkich psiaków, które nie mają się do kogo przytulić i nie mogą wtulić nochalka w poduchę w ciepłym domku. Tym bardziej się cieszę że dla "Naszej" piątki to ostatnia noc w schronisku. Jutro będą już wygłaskane, najedzone i zaopiekowane. Quote
Gabi79 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 10 godzin temu, anecik napisał: Byłam teraz z Mimronkami na spacerze. Pada śnieg z deszczem, jest zimno. Szkoda wszystkich psiaków, które nie mają się do kogo przytulić i nie mogą wtulić nochalka w poduchę w ciepłym domku. Tym bardziej się cieszę że dla "Naszej" piątki to ostatnia noc w schronisku. Jutro będą już wygłaskane, najedzone i zaopiekowane. Oj, to prawda, szkoda tych wszystkich biedaków. Nasza piątka pewnie już w drodze po lepsze życie. Bezunia i Tofik zapraszają na swój wspólny wątek Quote
Tyśka) Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ponawiam prośbę o transport kotki.Lublin --> Zamość, mamy czas do tego poniedziałku, właściciele muszą opuścić lokum, a kotka nie ma gdzie się podziać... Był transport, ale wczoraj się wycofał... Nie mamy czasu! Quote
Anecik Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Już dojechała cała piątka szczęśliwie do szafirki :) Jeszcze raz bardzo dziękujemy Panu Pracownikowi schroniska za pomoc w bezpłatnym transporcie psiaków do Wrocławia. No i oczywiście Toli, ale na jej pomoc psiakom brakuje mi sów więc tylko Dziękujemy Tolu A przy okazji na szybko bazarek imienny dla krówki. Zapraszamy Quote
malagos Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 3 godziny temu, Tyś napisał: Ponawiam prośbę o transport kotki.Lublin --> Zamość, mamy czas do tego poniedziałku, właściciele muszą opuścić lokum, a kotka nie ma gdzie się podziać... Był transport, ale wczoraj się wycofał... Nie mamy czasu! Kto pomoże?......... Quote
Tyśka) Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ok, sytuacja opanowana. Właściciele sami mi kotkę przywiozą. Bardzo dziękuję za udostępnianie. Quote
Tola Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Dziękuję za ciepłe słowa, ale tak jak napisała Gabi na wątku Daszki - to co ostatnio dzieje się z zamojskimi psiakami to zasługa wspanialej współpracy nas wszystkich! Bez Was kochane nic by się nie zadziało!!! Ja tylko pokazuję te psiaki światu Gosieńka taka szczęśliwa, dzięki Alaskan, bo ten domek dla Gosi to Twoja zasługa! Biegnę na wątek Gosieniek! Quote
funia Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Wiesci cudowne !!Ruch jak w ulu .Super !Tola to zdolna bestia ,przy pomocy tak wielu cudownych osób tu na watku góry mozna przenosić . Quote
Tola Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Byłam dzisiaj w schronisku; u szczeniaków została ta sunia z białymi łapkami i 2 trochę starsze starsze :( A w boksie zewnętrznym znalazłam takie cudo - ma ok. 2 lat, jest po sterylce Quote
Poker Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 To cudo podobne jest do Kejli.Serce mi pęka. Quote
Anula Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 16 minut temu, Poker napisał: To cudo podobne jest do Kejli.Serce mi pęka. Nie tylko Tobie Poker.Ja już chyba nie będę zaglądać na ten wątek,nie daję rady. Może tą malunię chociaż ogłosić z tymi zdjęciami jakie są. Quote
Anecik Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Powiedziałabym že taka mimronkowa. Nic więcej nie wiemy o niej? I ta mała że skarpetką........ została :( Quote
Tola Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Sunia jest bardzo, bardzo przyjazna, skakała na siatkę, lizała nam ręce, biegała od siatki do siatki, aby tylko zwrócić na nią uwagę :( Została znaleziona w okolicach Biłgoraja. Bardzo żal szczeniaka, który został, ale nie da się inaczej, trzeba wybierać :( Quote
Havanka Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Mimo wszystko spróbuję ją ogłosić. Zbyt wielkich szans nie ma, ale trzeba wykorzystać każdą. Napisałam tekst: Dwuletnia, mała Karinka, marzy o wolności... Ta mała, śliczna suczka, wiedzie smutne życie w schronisku. Zamiast bawić się i szaleć jak młody, pełny energii pies, skazana jest na pobyt za kratami. Niestety, przebywa w schronie, gdzie psy nigdy nie wychodzą z boksów. Jest bardzo cicha, spokojna i ogromnie tęskni za człowiekiem. Została już wysterylizowana. Bardzo chcemy, żeby znalazła dobry dom i odpowiedzialnych opiekunów, dla których będzie ukochanym psem. Przed nią całe życie. Wszelkie informacje o Karince, pod podanym numerem telefonu. 609 160 440 Quote
Poker Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Super tekst, niech ci się malutka poszczęści. Quote
Anula Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Ja też bardzo dziękuję może malutkiej się poszczęści.Ja już nie jestem w tej chwili w stanie pomóc,dopiero co do Hoteliku trafiły dwa psiaki,przynajmniej musimy dwa tygodnie odczekać aby je ogłaszać. Quote
Poker Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 A może by elik wzięła ją do DT? Oddała Nutelkę i ma wolne miejsce.Chyba ,że upatrzyła już jakąś bidę. Czy te panie , które nie dostały Kracka mają już psa? Quote
Recommended Posts