Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku, miałam zrobić zdjęcia konkretnemu psu, przy okazji zajrzałam do innych. W boksach suk pusto, sporo jest tych pozamykanych po zabiegach. Samców sporo, jednak  większość z nich to  psy, które są tam od dawna. Dużo nowych psów na kwarantannie☹️

Posted

Oba kociaki cudne i rosną jak na drożdżach🙂. Nie mam zdjęcia braciszka Gustawa z Warszawy, ale nam trochę filmik i postaram się jutro wstawić. Kocio też rośnie i rozrabia😉

Posted

Jeszcze z serii "kocie łóżeczka"- miejsce do spania moich bardzo dorosłych kocic😉 Chcemy z TZem odnowić stare dębowe biurko mojego taty, na razie drugie życie dostały szuflady z tego biurka 😉

IMG-20220813-WA0006.jpg

IMG-20220812-WA0006.jpg

IMG-20220813-WA0007.jpg

• Like 6
  • Upvote 1
Posted

Ja wiem, że jest ogrom  bezdomnych zwierząt i nie jesteśmy w stanie pomóc wszystkim, ale serce pęka😢 To malutka suczka, wyrzucona razem z tym maleństwem obok  wsi, gdzie mamy chatę. Suczka waży 5,20 , jest młodziutka, maluszek ma parę tyg. W tej chwili  są w budzie na opuszczonej posesji, dokarmiane  przez sąsiadkę, bo nie ma gdzie jej zabrać. Suczka z maluchem była u weta, została odrobaczona, karmę opłaciliśmy, będziemy nad tym czuwać. Tylko potrzeba bezpiecznego miejsca 😢

Posted
Dnia 19.08.2022 o 14:55, Gabi79 napisał:

Czy da się sunię i maluszka stamtąd zabrać?

Gabrysiu, nie mam gdzie jej zabrać:(:(:(.

U Jagny odpada, szafirka nie ma miejsca, Murka może dopiero za miesiąc będzie mogła przyjąć jakąś małą psinkę. 😞

Na razie udało się zabrać maluszka i sunię do weta, zostały odrobaczone.

Zawieźliśmy karmę, ale w tej chwili równe ważne jest bezpieczeństwo maluszka, zaczyna wychodzić z budy:(