Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 5.11.2021 o 13:46, Tyśka) napisał:

Mam HIT!
Aska7 zawiozła 02.11. do hotelu Gabi po prawie 2latach kiblowania na łańcuchu gminnym (powiat tomaszowski), a Gabi od dzisiaj w DS 😄 ❤️ Aska7, DZIĘKUJĘ!!! 

Może być zdjęciem przedstawiającym pies, trawa i tekst „REDMI NOTE 8 PRO DRCARE DR CARE”

SUPER!!!

Posted

Mam HIT!
Aska7 zawiozła 02.11. do hotelu Gabi po prawie 2latach kiblowania na łańcuchu gminnym (powiat tomaszowski), a Gabi od dzisiaj w DS 😄 ❤️ Aska7, DZIĘKUJĘ!!! 

Może być zdjęciem przedstawiającym pies, trawa i tekst „REDMI NOTE 8 PRO DRCARE DR CARE”

Dnia 5.11.2021 o 14:44, Aldrumka napisał:

super hit, niesamowita wiadomość wśród różnych nieszczęść

Wspaniała wiadomość, niech się suni szczęściserce-ruchomy-obrazek-0824.gif

Posted

Ja natomiast mam dzisiaj niestety same złe informacje:(. Nasza kocia rodzinka była na kolejnym badaniu już ze świeżo wyłapana mamcią.

Niestety koci katar nieodwracalnie zniszczył 2 kociakom oczkabeksa_V6_orig.gif

W miocie jest 3 dziewczynki i 2 kocurki.

Dziewczynki:

czarna ze srebrnym nalotem (chore oczka)

pręgowana z dłuższym włosem - zdrowa

prawie szylkretka z dłuższym włosem ( jedno oczko całkowicie zniszczone)

Kocurki

pręgowany z dłuższym włosem - zdrowy

rudy  z dłuższym włosem, największy z rodzeństwa - zniszczone obie gałki:(

Posted
Dnia 5.11.2021 o 20:53, Aldrumka napisał:

Strasznie biedne maluszki 

Czy uda się znaleźć

im domy 😞

Na pewno będzie bardzo trudno.

A to nasz jedyny koci DS w Zamościu , ten drugi to dla białaczkowych.

Jak pomagać kolejnym kotom:(

Dzisiaj pod blokiem p. Małgosi pod oknem koteczka biało ruda, ktoś ją wyrzucił, p. Malgosia ją dokarmia, ale do domu już nie zmieści, bo ma w tej chwili 15 kotów:(

Posted

Biedne koteczki. Oby je ktoś pokochał mimo kalectwa.

Nasza Kulka też ma uszkodzone jedno oczko , bo została znaleziona z kk. Ma bielmo na tym oku i chyba bardzo słabo na nie widzi. Dla nas nie ma to znaczenia.

Posted
Dnia 6.11.2021 o 15:07, Jo37 napisał:

Dzisiaj odbyła się wizyta PA dla Negri. Wypadła bardzo dobrze.

Koteczka może się pakować i wyruszać do Stolicy.

Hurra! W końcu się doczekała 🥰

Posted
Dnia 6.11.2021 o 15:07, Jo37 napisał:

Dzisiaj odbyła się wizyta PA dla Negri. Wypadła bardzo dobrze.

Koteczka może się pakować i wyruszać do Stolicy.

Jo37, bardzo Ci dziękuję  za wizytę, Negri wreszcie ma swój domekkwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0157.gif

W poniedziałek lub wtorek koteczka pojedzie do własnego domciu transportem organizowanym przez Murkę, a  w Warszawie  jest  bardzo wyczekiwana:)

Posted

Dzisiaj dzwoniła Agnieszka z Warszawy ze wspaniałą wiadomością - zamojska Fiszka  ma swój dom:). Rodzina na początku byłą zainteresowana Haną...

1636144964754.jpg

Na własny dom czeka nadal Hana i Dyzio - oba psy z zamojskiego schroniska, na zdjęciu jeszcze z Fiszką

1636219054573.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 6.11.2021 o 18:33, Tola napisał:

Dzisiaj dzwoniła Agnieszka z Warszawy ze wspaniałą wiadomością - zamojska Neska  ma swój dom:). Rodzina na początku byłą zainteresowana Haną...

1636144964754.jpg

Na zdjęciu jest Neska, czy Fiszka?

Posted
Dnia 6.11.2021 o 19:16, Tola napisał:

Pewnie ze Fiszka, nie wiem skąd wzięła mi się Neska;)

To dobrze, że się wyjaśniło, bo już myślałam,że za mną coś nie tak  🙂    

Posted

Mam HIT!

Niestety 😞 Gabi wróciła do hoteliku. Na szczęście miała dokąd... a w hoteliku nie mogą się jej nachwalić: grzeczna, kontaktowa, sympatyczna. 

Posted
Dnia 7.11.2021 o 17:03, kado napisał:

Ale co się stało? Rozmyślili się pewnie,tylko szkoda ,że cholera znowu kosztem biednej suni.

Pani chciała dobrze, ale nie była psychicznie gotowa na psa. Niedawno przeżyła tragedię i okazało się że jest jeszcze bardzo podatna na krytykę i opinię bliskich i wolała oddać suczkę niż ją krzywdzić. No trudno 😞