Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 14 minut temu, Livka napisał: Gdyby ktoś Dredzika mógł wyciągnąć ogarnęłabym go finansowo ... 5 minut temu, Jo37 napisał: Fizyczne wyciągnięcie to nie problem. Miałabyś dla niego jakieś miejsce w hotelu? Do Szafirki on jest niestety za duży. Może Anecik miałaby miejsce? Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 33 minuty temu, Sara2011 napisał: Kurczę, pomyślę czy ja jeszcze dam radę zabrać na barki kolejnego psiaka. Sara, jeśli byś zabrała psiaczka, pomogę bazarkami, będę żebrać tu na Dogo o wsparcie. Bardzo bym chciała, jakiegoś wyciągnąć, ale w tym momencie nie dam rady 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Ta sunia sympatycznie wygląda. Ta sunieczka skradła moje serce Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 19 minut temu, Jo37 napisał: Fizyczne wyciągnięcie to nie problem. Miałabyś dla niego jakieś miejsce w hotelu? Do Szafirki on jest niestety za duży. Chodzi o to, że moja pomoc byłaby tylko finansowa ... niestety. Nie mam zaufanego hotelu ani dt :( Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 9 minut temu, Livka napisał: Chodzi o to, że moja pomoc byłaby tylko finansowa ... niestety. Nie mam zaufanego hotelu ani dt :( Finanse, to zawsze największy problem, więc Twoja pomoc byłaby OGROMNA. Nie wiem, czy Anecik ma miejsce i czy satysfakcjonowało by Cię miejsce w boksie, w ogrzewanym domku? Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Może Anecik miałaby miejsce? Albo kasiant. Polecam :) Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 godziny temu, Jaaga napisał: Chyba nikt, bo Tola napisałaby pewnie. Dobrze, że chociaż dwie sunie będą mogły wyjechać. Jaago czy u Ciebie znalazłoby się miejsce dla Dredzika ??? Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Albo kasiant. Polecam :) kasiainat przyjmuje tylko suczki :( Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, Livka napisał: Jaago czy u Ciebie znalazłoby się miejsce dla Dredzika ??? Byłoby super :) Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, Livka napisał: kasiainat przyjmuje tylko suczki :( Zapomniałam. Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Albo kasiant. Polecam :) U Kasi psiaki mają super, ale Kasia przyjmuje tylko suczki ze względu na psiego rodzynka, który nie toleruje innych samców Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 3 godziny temu, Sara2011 napisał: A tego maleńtasa ktoś będzie zabierał ? Pomogłabym deklaracją stałą i bazarkami. 1 Quote
elik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Przed chwilą, Gabi79 napisał: U Kasi psiaki mają super, ale Kasia przyjmuje tylko suczki ze względu na psiego rodzynka, który nie toleruje innych samców Dlatego napisałam, że polecam. Była tam "moja" sunia. Zapomniałam, że Kasia tylko sunie przyjmuje. Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Mój TZ Nikus kiedyś dawno zawoził już psiaki do Kasi. Mieszka w pięknych okolicach. Miejsce dla psiaków super :) Quote
Jo37 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 TZ Toli pojechał do schroniska rezerwować psiaki. Szczeniaki od stycznia są szczepione na wirusówki i czipowane. Może ktoś szczeniaka ( suczki ) by wyciągnął. Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Dredzik cudowny psiak. Ile ma lat ? Właśnie Tola mi napisała, że około 6 2 godziny temu, Sara2011 napisał: Kurczę, pomyślę czy ja jeszcze dam radę zabrać na barki kolejnego psiaka. Info od Toli, ZEA opłaci fakturę za szczepienia przeciw wirusówkom Quote
Jaaga Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Jaago czy u Ciebie znalazłoby się miejsce dla Dredzika ??? Muszę zapytać męża. Mały psiak nie byłby problemem, ale co do takiego 20 kg, to muszę porozmawiać. Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 6 minut temu, Jaaga napisał: Muszę zapytać męża. Mały psiak nie byłby problemem, ale co do takiego 20 kg, to muszę porozmawiać. Ok. czekam. Quote
Jaaga Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: Ok. czekam. Przykro mi, ale nie damy rady. Zapomniałam, że jeszcze szczeniaczka Ola, jedna z córeczek Bajki zostaje u nas do 17.01. Tak, jak wcześniej napisałam malutki psiaczek mógłby przyjechac, ale ten nie dosć, że spory, to jeszcze długowłosy. Już stale latamy z odkurzaczem i na mopie. Ja to z emocji wzięłabym każdego, ale mąż jest takim moim głosem rozsądku. Mam nadzieję, że szybko coś uda się mu znaleźć i tez wyjedzie ze schroniska. Zapytam jeszcze znajomej, ona zna kogoś z hotelikiem. 1 Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 2 minuty temu, Jaaga napisał: Przykro mi, ale nie damy rady. Zapomniałam, że jeszcze szczeniaczka Ola, jedna z córeczek Bajki zostaje u nas do 17.01. Tak, jak wcześniej napisałam malutki psiaczek mógłby przyjechac, ale ten nie dosć, że spory, to jeszcze długowłosy. Już stale latamy z odkurzaczem i na mopie. Ja to z emocji wzięłabym każdego, ale mąż jest takim moim głosem rozsądku. Mam nadzieję, że szybko coś uda się mu znaleźć i tez wyjedzie ze schroniska. Zapytam jeszcze znajomej, ona zna kogoś z hotelikiem. Dzięki Jaago. Masz rację trzeba mierzyć siły na zamiary. Popytaj znajomej, będę wdzięczna :) Ale bardzo żałuję :) Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Czy ktoś może mnie oświecić, które pieski mają szansę opuścić schronisko i czy już jest organizowany transport? Sama nie wyciągnę niestety żadnego tym razem, ale będę kibicować Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Zapraszam do Dredzika. Może razem coś wymyślimy. Tu jego wątek - zapraszam : https://www.dogomania.com/forum/topic/351151-końcowe-boksy-nikt-tu-nie-zagląda-tu-diabeł-mówi-dobranoc/ 1 Quote
Bogusik Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Nie wiem czy uda nam się zabrać małą kudłatą seniorkę,ponieważ może być już zarezerwowana.Czekamy na info od Marty.... Gdyby tak było, to mogłybyśmy wziąć na jej miejsce tą sunieczkę; 1 Quote
Tianku Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Tolu a ten niebieskooki coś o nim może wiesz? Quote
Livka Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 3 godziny temu, Gabi79 napisał: Czy ktoś może mnie oświecić, które pieski mają szansę opuścić schronisko i czy już jest organizowany transport? Tolu chciałabym zabrać Dredzika do Dexterki. Jestem zainteresowana organizowanym transportem. Może jakoś dałoby się to połączyć choć częściowo. 1 Quote
Gabi79 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 5 minut temu, Livka napisał: Tolu chciałabym zabrać Dredzika do Dexterki. Jestem zainteresowana organizowanym transportem. Może jakoś dałoby się to połączyć choć częściowo. Tola zaraz spróbuje wejść na Dogo, Dredzik pojechał by razem z pozostałymi suniami 1 Quote
Recommended Posts