Tola Posted November 12, 2018 Author Posted November 12, 2018 Moje wczorajsze radości z Lolą 2 1 Quote
malagos Posted November 12, 2018 Posted November 12, 2018 To tylko powiem, Tolu, że wspieram, ściskam i jestem pod ogromnym wrażeniem tego, co Ty i Jarek robicie!.......... 2 1 Quote
Havanka Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Ależ uczta dla oczu ! Teraz z kolei jest problem, które zdjęcia wybrać do ogłoszeń, ale już dokonałam wyboru i podmieniłam na nowe. No w końcu domki muszą się znaleźć ! Quote
Alaskan malamutte Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Mirabelka w domu tymczasowym czuje się bardzo dobrze, jest kochana, ale....swój domek, to swój.. Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 22 godziny temu, malagos napisał: To tylko powiem, Tolu, że wspieram, ściskam i jestem pod ogromnym wrażeniem tego, co Ty i Jarek robicie!.......... Małgoś - dziękuję za ciepłe słowa, my wszyscy tutaj pomagamy, każdy jak potrafi i może najlepiej, Ty też na swoim terenie od lat ratujesz, wspierasz bezdomniaki. Ale czasami wpadam w dół, dopada mnie rezygnacja, zwłaszcza, jak czuję się bezsilna, tak jak wczoraj i dzisiaj:( Nie żyją 2 kociaki znalezione w niedzielę w rowie w Zawadzie:( Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Udało się zaopiekować kocią rodzinkę, po którą wczoraj wieczorem jeżdził TZ. Ale najpierw pokażę Marinkę, o której pisałam jakiś czas temu - koteczka była znaleziona w złym stanie, była leczona, teraz jest juz wszstko ok. Marinka - ok 3 mies. żywa, radosna koteczka, taka mała akrobatka; odrobaczona, wolna od FIV+FeLv, odrobaczona, zaszczepiona, korzysta z kuwety. Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Kocia rodzinka znaleziona wczoraj na jednym z zamojskich osiedli. Dzięki pomocy p. Joasi, u której jest Ludwieczek , udalo sie znależć dt Kocia mama Alutka - ok. 2 lat, odrobaczona, wolna od FIV+FeLv, korzysta z kuwety; bardzo przytulaśna koteczka, będzie wysterylizowana. W ciele znaleziony śrut :( Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Synek Alutki - Alik ok. 3 mies. odrobaczony, odpchlony, korzysta z kuwety Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Córcia Alutki - Aksamitka Koteczka niezwykłej urody, zdjęcia nie oddają jej w pełni ok. 3 mies. odrobaczona, odpchlona, korzysta z kuwety Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Jutro jest wizyta PA w Warszawie dla Luny, a w sobotę dla Loli - jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dziewczyny zamieszkają b. blisko siebie;) Jo37 - dziękuję! Prosimy o kciuki. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 3 minuty temu, Tola napisał: Jutro jest wizyta PA w Warszawie dla Luny, a w sobotę dla Loli - jeśli wszystko pójdzie dobrze, to dziewczyny zamieszkają b. blisko siebie;) Super!!! Kciuki zaciśnięte!! Alutka, Alik i Aksamitka to takie Maurycki....ech...kocham biało-czarne koty.... Tolu, pomóc w ogłoszeniach? Jeśli tak, to na jakie miasto? Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 20 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Super!!! Kciuki zaciśnięte!! Alutka, Alik i Aksamitka to takie Maurycki....ech...kocham biało-czarne koty.... Tolu, pomóc w ogłoszeniach? Jeśli tak, to na jakie miasto? Jak najbardziej pomóc, domy potrzebne na wczoraj, bo kolejnych potrzebującym już nie pomozemy, nie ma miejsca:( Ogłoszenia kociaków, jak można, poproszę na Warszawę i Kraków. Na poprzedniej stronie jest jeszcze malutka iskierka Marinka... Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Czy ktoś robił ogłoszenia na Kraków dla czarnego Magika? Quote
Alaskan malamutte Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 2 minuty temu, Tola napisał: Na poprzedniej stronie jest jeszcze malutka iskierka Marinka... Iskierka z kolei jak Alpinka, nawet charakter podobny.. Dobrze, to ja dziesiaj zrobię Mauryckom i Iskierce na Warszawę, okej? Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Iskierka z kolei jak Alpinka, nawet charakter podobny.. Dobrze, to ja dziesiaj zrobię Mauryckom i Iskierce na Warszawę, okej? Bardzo dziękuję Alutka może jeszcze poczekać, bo musimy umówić ją na sterylkę. Quote
Alaskan malamutte Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: Alutka może jeszcze poczekać, bo musimy umówić ją na sterylkę. Czyli maluchom na cito? Okej. To najpierw wstawię maluchy, potem napiszę dla Alutki. Jak domek sie zakocha, to poczeka na sterylkę. Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Oby ktoś zadzwonił, Anastazja tyle czeka, taka piękna koteczka, cudowny charakter i cisza, ani jednego zapytania:( A teraz dołączył do niej Magik:(. Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Iskierka z kolei jak Alpinka, nawet charakter podobny.. Dobrze, to ja dziesiaj zrobię Mauryckom i Iskierce na Warszawę, okej? Tez pomyślałam o Alpince, i też uwielbia się wspinać Quote
Alaskan malamutte Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Aksamitka na Warszawę https://www.olx.pl/oferta/cudna-aksamitka-do-adopcji-CID103-IDxslHU.html Tolu, jeśli coś dopisać, to czekam na sugestię. Quote
Tola Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Znikam już dzisiaj, zdołowała mnie ta śmierć kolejnych kociąt:( Quote
Recommended Posts