Tola Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='funia']Z jakiej strony od Lublina ? W Sitańcu na przystanku autobusowym:roll: Kot w kontenerku, w nowej obrozy, zadbany:roll: To kontenerek Quote
Erica Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 To tam, gdzie jest lecznica Canis? Może ktoś był tam z kotem, a potem wsiadając do autobusu... zapomniał o kocie? Quote
LadyS Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Erica napisał(a):To tam, gdzie jest lecznica Canis? Może ktoś był tam z kotem, a potem wsiadając do autobusu... zapomniał o kocie? No ba, przeca to norma - był kot, nie ma kota :roll: Quote
Erica Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 ladySwallow napisał(a):No ba, przeca to norma - był kot, nie ma kota :roll: A czy ja mówię, że norma? :eviltong: Ale porzucenie kota w transporterce (!) i nowej obroży na przystanku to też chyba nie norma. Zapytać wetów czy nie znają kociaka zawsze można. A poza tym - kociarze, którzy tam jeżdżą, wyczyniają takie cuda na parkingu, że mnie już nic nie zdziwi :roll: Quote
LadyS Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Erica napisał(a):A czy ja mówię, że norma? :eviltong: Ale porzucenie kota w transporterce (!) i nowej obroży na przystanku to też chyba nie norma. Zapytać wetów czy nie znają kociaka zawsze można. A poza tym - kociarze, którzy tam jeżdżą, wyczyniają takie cuda na parkingu, że mnie już nic nie zdziwi :roll: Kochana, ironia to była w stronę ewentualnego "zapominacza" :lol: Można zapytać w klinice, czy zwierza nie kojarzą- myślę, że ktoś jakby wyrzucał kociaka, to raczej bez drogiego transportera. Quote
haliza Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 U mnie kiedyś facet przywiązał psa do balustrady przy schodach Przychodni i zapomniał :cool3:, ale był troszkę trunkowy :p Quote
Erica Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 zadra napisał(a):Gdyby zapomnial to pewnie by szukał!!! A skąd wiemy, że nie szuka? ladySwallow napisał(a):Kochana, ironia to była w stronę ewentualnego "zapominacza" :lol: Aaaa :oops: Za dużo czasu spędziłam na wątku o nowelizacji ustway i atmosfera mi się udzieliła... Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Erica napisał(a):A skąd wiemy, że nie szuka? a kiedy ten kot został "zapomniany" ? Był ktoś w przychodni w Canisie, moze znają tego kociambra? A moze ktoś z nim tam był tego dnia i po wizycie sie mu zapomniało hihihi ewentualnie dowiedzial sie ze kot jest chory na cos i to bedzie duzo kosztowac i go zostawił...no nie wiem, tak sobie tylko kombinuje;-) Quote
FIFA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Na Nowym mieście na rynku od kilku dni błąka se pies duży w kolano na moje oko ma 4 lat jest żółty wygląda dobrze , pytałam ludzi którzy tam handlują nie wiedzą skąd się wziąl dokarmiają go i co dalej następne wyzwanie Quote
agada Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ladySwallow napisał(a):Kochana, ironia to była w stronę ewentualnego "zapominacza" :lol: Można zapytać w klinice, czy zwierza nie kojarzą- myślę, że ktoś jakby wyrzucał kociaka, to raczej bez drogiego transportera. No mnie się też tak wydaje, bo opakowanie droższe od zawartości :cool3:, pomijając oczywiście miłość, jako wartość nie mierzalną, nie :diabloti:? Quote
Tola Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Kot zostal zanleziony jakis czas temu; facet rozwiesił informacje o zgubie w mniejscu znalezienia - mysłał podobnie jak my tutaj, ale cisza. Teraz chce oddac kota. Quote
_Goldenek2 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Serdecznie zapraszamy na bazarek z niespodzianką http://www.dogomania.pl/threads/2213...s#post18424189, z biżuterią dla goldenki Axy http://www.dogomania.pl/threads/2212...ia-godz.-20-00 oraz na bazarek dziecięcy http://www.dogomania.pl/threads/2211...0#post18412939 Quote
zadra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Erica napisał(a):A skąd wiemy, że nie szuka? Aaaa :oops: Za dużo czasu spędziłam na wątku o nowelizacji ustway i atmosfera mi się udzieliła... Jak wiesz,że bidula się błąka powiadom odpowiednie służby!!!! Quote
Erica Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 zadra - Nie wiem o co Ci chodziło w ostanim poście. Quote
funia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Potrzebujemy kogoś do sprawdzenia domu w Wieliczce .Znacie kogoś z tych stron ? Quote
zadra Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Erica napisał(a):zadra - Nie wiem o co Ci chodziło w ostanim poście. Chodziło mi o to,że jak wiesz gdzie przebywa porzucony ,czy tez bezpański pies trzeba powiadomić policję,SM lub bezpośrednio schronisko.Szkoda zwierzaka.Pewnie jest glodny,zmarznięty i bardzo wystraszony. Quote
Tola Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Na jednej z podzamojskich wsi tydzien temu z auta została wyrzucona malutka, młoda sunia. Biega po wsi, często po głownej drodze. Ludzie ja dokarmiają, ale nikt nie chce przygarnąć. Quote
malagos Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 O, śliczna! Ile to to może ważyć? Na mikropsiaki sie nada? Quote
Tola Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 malagos napisał(a):O, śliczna! Ile to to może ważyć? Na mikropsiaki sie nada? Myslę, ze ok 6 kg; jest mała, drobniutka. Nie wiem jak ona spedza noce:( Jutro chcemy jej z TZ podwiezc jedzenie, ale zabrac nie ma gdzie. Quote
handzia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Boże, ale cudo, kocham takie rudaski. Tolu, gdzie ona biega? Śpi na śniegu? Quote
handzia Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Daleko od Zamościa? Może na miejsce Fanty albo Figi, jakby się udało? Mam nadzieję, że jutro jedna pojedzie.... Taka mała ślicznotka szybko znajdzie dom, jestem pewna. Jeśli jej nie zabierzemy, to wiadomo jak może skończyć...Kto zrobił te zdjęcia? Quote
Tola Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 (edited) Dziewczyny ona jest 30 km od Zamościa. Spi na sniegu:placz: Edited January 21, 2012 by Tola Quote
malagos Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Handzia, bierz, kobieto!!! To sliczna suczka! Ja mam na oku podobną w Kruszewie - o tyle lepiej, ze mam blisko , 50 km, a nie 270 .......... Quote
Recommended Posts