Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj dostalam wiadomosć, ze w Tomaszowie Lub. 10 miesięczny bernardyn szuka domu.
Jakby ktos słyszał o chetnym domku - proszę o kontakt.[/QUOTE]

Beka parę postów wyżej szuka młodego pdhalana!

Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj dostalam wiadomosć, ze w Tomaszowie Lub. 10 miesięczny bernardyn szuka domu.
Jakby ktos słyszał o chetnym domku - proszę o kontakt.[/QUOTE]

sacred PIRANHA kazała przekazać, że pinusia00 ma w Biłgoraju chętny domek na takiego psa - możecie się skontaktować.

Posted

[quote name='Żunia']ONka została wysterylizowana. Jest na jednym z zamojskich osiedli. Właściciel zabrał ją do domu i zgłosi się na zdjęcie szwów.[/QUOTE]

Ale która ? Ta z kwarantanny? czy ta druga?

Posted

[quote name='beka']Ale która ? Ta z kwarantanny? czy ta druga?[/QUOTE]
Beka, byłam dzisiaj w schronisku. Niestety ta sunia z kwarantanny już była zarezerwowana. Pewnie o niej Żunia pisze :( Mam tylko nadzieję, że dobrze trafiła...

Posted

[quote name='beka']To kiedy ja wysterylizowali?[/QUOTE]
Też tak pomyślałam o tym. Skoro byłaby wysterylizowana, to nie siedziałaby na kwarantannie. Ja dzisiaj zapytałam pracownika o nią. On powiedział, że ta owczarka z kwarantanny już jest zajęta. A jest tylko jedna z tego co wiem. Druga jest na ogólnych już od dawna. No i jeszcze ten starszy, porzucony przez pana:( Żunia nam coś więcej może powie? Beka, chciałabyś, żebym pojechała i sprawdziła jeszcze raz? Może Żunia pisze jeszcze o innej ?

Posted

Nasze sterylizowane psy też czekają na właściciela w osobnych boksach.
Słyszałam rozmowę ( niedokładnie ), nie słyszałam dat i pewnie sobie " dośpiewałam " termin.

Posted

Nie wybieram się w najbliższym czasie do schroniska.
Będę u weta 10, bo szczepić swoją " psinkę " muszę, to mogę zapytać.
Zadzwoń do schronu, to Ci powiedzą.

Posted

Witajcie mam chętnych na pieska. Kto by mógł się skontaktować to proszę o wiadomość na pw, podam email

Chciałam zapytać czy w schronisku w zamościu są szczeniaki lub pieski o
małej wielkości?adres znalazłam do państwa na jednej ze stron adopcji
psow proszę o odpowiedż z gory dziękuje

Posted

Mam już miejsce dla tej małej naburmuszonej suni.
Chciałam ją zabrać do Murki razem z sunią która będzie wieziona przez zadrę i Tolę. Ale to jeszcze tydzień, a mnie jest szkoda żeby tam tyle czasu siedziała.
Mam również możliwość transportu przez Szermana, TZ-ta Murki. Tylko ktoś musiał by ją wyciągnąć ze schronu i podać jak najszybciej odrobaczenie ( to jest prośba Murki )

Posted

[quote name='bianka0']Mam już miejsce dla tej małej naburmuszonej suni.
Chciałam ją zabrać do Murki razem z sunią która będzie wieziona przez zadrę i Tolę. Ale to jeszcze tydzień, a mnie jest szkoda żeby tam tyle czasu siedziała.
Mam również możliwość transportu przez Szermana, TZ-ta Murki. Tylko ktoś musiał by ją wyciągnąć ze schronu i podać jak najszybciej odrobaczenie ( to jest prośba Murki )

Bianko, na mnie możesz liczyć :) Jestem do usług. Kiedy chcesz sunię? Wczoraj rano byłam w schronie, sunieczka czeka :)

Posted

Handziu dziękuję. Czy jutro będziesz w schronie, bo trzeba jej podać odrobaczenie.
A ja dzwonię do Murki kiedy Szerman może po nią najwcześniej przyjechać. Czy możesz mi podać swój tel. na PW ?

Posted

[quote name='bianka0']Czyli wszystko uzgodnione.
Handzia jutro małą odrobaczy, a do hoteliku pojedzie w poniedziałek.
Dziękuję handziu za pomoc :loveu:[/QUOTE]
Przyjemność po mojej stronie :)