Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ladySwallow']W środę przybywam do Zamościa i siedzę do 29tego, mogę porobić trochę fot do ogłoszeń, jeśli bedzie taka potrzeba - dla zamojszczaków.
Przydałyby się bardzo Lunie, siostrze Nelki; nie ma nowych zdjec, nie ma ogłoszen, a czas leci...

Posted

Nie było mnie i dopiero teraz weszłam na forum.
Przyłamało mnie.
Jutro zadzwonię do weta i poinformuję go o odejściu kolejnego szczeniaczka.
Ciekawa jestem jak wygląda sytuacja w schronie, ale niestety ( z wielu względów ) nie jestem w stanie pojechać i zobaczyć.
Żeby ocenić sprawę żywienia, trzeba by było być tam przez kilka ( naście ) dni non stop.

Posted

[quote name='Tola']Przydałyby się bardzo Lunie, siostrze Nelki; nie ma nowych zdjec, nie ma ogłoszen, a czas leci...

Jeśli tylko ktoś zapewni mi transport, to mogę jechać, ale raczej nie dziś - po świętach.

Posted

[FONT=Century Gothic]Wszystkim obecnym na wątku zamojszczaków [/FONT]
[FONT=Century Gothic]życzę Świąt Bożego Narodzenia [/FONT]
[FONT=Century Gothic]pełnych radości,ciepła i miłości a także niosących spokój i odpoczynek [/FONT]
[FONT=Century Gothic]oraz[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Nowego Roku spełniającego wszelkie najskrytsze marzenia , pełnego optymizmu i wiary w lepsze jutro.[/FONT]

Posted

Nie, nie mam żadnej, ale tak myslałam, ze schronisko opuściły z ksiażeczkami (jak poprzednio Jasminka). Pewnie w ksiażeczce jest też zaświadczenie o wsciekliźnie, nie? Na pw podaję adres, Murko.

Posted

Jest wścieklizna, wiek (8 miesięcy), czip, i wpisana sterylizacja. Tylko, że ja mam wpisane imię Funia, a to jest chyba ta sunia co pojechała do DS, tzn. siostra Leosi? Ona też jest czarna (taką maść mam wpisaną)?
To chyba leni ma książeczkę Leosi i Lizy, która jest u nas... :roll:

Posted

[quote name='Murka']Jest wścieklizna, wiek (8 miesięcy), czip, i wpisana sterylizacja. Tylko, że ja mam wpisane imię Funia, a to jest chyba ta sunia co pojechała do DS, tzn. siostra Leosi? Ona też jest czarna (taką maść mam wpisaną)?
To chyba leni ma książeczkę Leosi i Lizy, która jest u nas... :roll:
To moze byc książeczka Leosi, bo Newa chyba raczej bardziej popielata niz czarna...

Z przyczyn ode mnie niezaleznych nie byłam przed świętami na dogomanii, nie mogłam nawet złozyc Wam wszystkim zyczen swiątecznych:roll:.

Bardzo dziękuję za pomoc w zabraniu przed świętami ze schroniska aż 4 suczek; wszystkie święta spędziły wsród ludzi.

Te szczęściary to:
Newa i Leosia
http://www.dogomania.pl/threads/197659-Gryziona-przez-inn******-kudłata-Leosia-i-jej-siostra-prosimy-o-pomoc-w-utrzymaniu/page3

kaleka Szansa
http://www.dogomania.pl/threads/197458-Pomóż-kalekiej-suni-opuścic-schron-Zbieramy-na-diagnostykę-i-operację!

Liza
http://www.dogomania.pl/threads/198923-Ma%C5%82a-delikatna-dropiata-LIZA-czeka-na-domek

A dzisiaj dzięki biance0 ze schroniska wychodzi kolejna sunia; Piranha napisze więcej:cool3:

Posted

Bardzo dziękuję za zabranie suki ze schroniska.
Evita jedzie dzisiaj ok. 18-tej do hotelu Zienkiewiczów w Chełmie. Dziękuję Ci zadra za pomoc w znalezieniu dla niej miejsca.:p

Posted

bianka0 napisał(a):
Bardzo dziękuję za zabranie suki ze schroniska.
Evita jedzie dzisiaj ok. 18-tej do hotelu Zienkiewiczów w Chełmie. Dziękuję Ci zadra za pomoc w znalezieniu dla niej miejsca.:p

Zaraz będą jej zdjęcia, piszę PW ;)

Posted

Białas w boksach najbardziej z lewej, husky, mocno gadatliwy, bardzo urokliwy:

Moje odkrycie sezonu - pies w typie wilczaka czechosłowackiego, bardzo stonowany, nieagresywny, piękny!