malagos Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Porcelanowa Lalka']http://i51.tinypic.com/2r22k8z.jpg jak duza jest ta sunia? Beka, ale masz wesolo :) jest wielkości Jaśminki, tak mówiła Tola. Czyli pod kolano, ale szczupak, pewnie też 7-8 kg. Quote
agusiazet Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mały od Beki zupełnie jak zamojski Dexter w mieleckim hoteliku! Quote
sonia71 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 gorąca prośba do osób które wybierają się do schronu------zapytajcie czy Patyśka jest zaczipowana a jeżeli nie to czy można to zrobić----------------padam na kolana.......proszę......proszę.......proszę... ......proszę........proszę...proszę czy ktoś z was organizuje może jakiś transport do lub pod Warszawę ,jest opcja żeby Patyśka pojechala ale ze wzgledu na koszty muszą być jakieś łączone.... Quote
Jo37 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Chłopak u Beki jest boski. Jak ma na imię ? Quote
beka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jo37 napisał(a):Chłopak u Beki jest boski. Jak ma na imię ? Pikolo, Pikuś..Pan Pikuś ;) Z moich obserwacji wynika, że piesio mieszakał z ludźmi. Nimi sie głównie interesuje, psami od czasu do czasu. To pierwszy szceniak który woli ludzkie towarzystwo od psiego.. jest absolutnie cudowny ::) Nie moge przestac myslec o tych dwóch maluszkach które zostały :( Dzis do lecznicy w której z Golf pomagamy trafiła 2 miesięczna sunia, w sobotę ok 4 miesięczny piesek, onka i donek załamka Quote
IVV Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Z radością informuję, że Goldi z pierwszej strony już grzeje dupkę w nowym domku :) super wiadomosci !!!! Quote
IVV Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 a czy wiadomo o tym maluszku co mu tylko glowka wystaje ? Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ja nic o nim nie wiem, ale bede jutro u zadry ze swoim psem to zapytam:-) Quote
zadra Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='sonia71']gorąca prośba do osób które wybierają się do schronu------zapytajcie czy Patyśka jest zaczipowana a jeżeli nie to czy można to zrobić----------------padam na kolana.......proszę......proszę.......proszę... ......proszę........proszę...proszę czy ktoś z was organizuje może jakiś transport do lub pod Warszawę ,jest opcja żeby Patyśka pojechala ale ze wzgledu na koszty muszą być jakieś łączone.... Soniu my mamy transport po świetach.Na dzień dzisiejszy pojedzie czarna kudłata i jej siostra.Nie wiem czy p.Grzegorz zgodzi się zabrać jeszcze jedna suczkę. Nie wiem kiedy będę w schronie.Oczywiście przy najblizszej okazji zapytam sie o Pati. Quote
zadra Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 malagos napisał(a):Ale cudak! :) .......... Przesliczny cudak!! Quote
funia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Tak sobie mysle o tym psie białym Jasku co podobno był z bezdomnymi .....serce boli patrzec jak on musi cierpiec ,.Całe zycie wolny i ze swoimi ludzmi .: Quote
bianka0 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='bianka0']Ta jamnikowata wydaje się być w zaawansowanej ciąży, nie tylko na tym zdjęciu. Ponawiam pytanie, czy ktoś mógłby odpowiedzieć czy ta suka jest w ciąży ? Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):ja nic o nim nie wiem, ale bede jutro u zadry ze swoim psem to zapytam:-) dzieki :)!!!! Quote
zadra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 bianka0 napisał(a):Ponawiam pytanie, czy ktoś mógłby odpowiedzieć czy ta suka jest w ciąży ? Raczej nie jest.Wydaje mi się,że jest w schronie od lata.Pytałam sie o nią pracownika.Powiedział,że jest łagodna. Quote
bianka0 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dziękuję. Strasznie gruba, czyżby tak dobrze je karmili ? Na dominantkę wyjadającą innym też nie wygląda. Jak ją odszukać, w którym jest boksie ? Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 tez mi sie wydaje ,ze strasznie,dziwnie gruba .... Quote
leni356 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jest problem - nie ma nam kto wyciągnąć 2 suk ze schronu w czwartek - załatwione jest już prawie wszystko: 2 DT, transport z Lublina do Warszawy w sobotę, transport z Wwy do Makowa w sobotę, ale nie jesteśmy w stanie wyciagnąć ich na odległość. W czwartek wieczór Ewa może przewieźć je z Zamościa do Lublina, ale nie da rady podjechać do schronu - potrzebujemy kogoś kto je zabierze i przetrzyma te kilka godzin w Zamościu. I druga rzecz - potrzebujemy 2 dni przechować gdzieś suczki w Lublinie, od czwartku wieczór do soboty rano. Pomóżcie, szkoda zmarnować to wszystko :placz: Quote
zadra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Porcelanowa Lalka']Po kolei i z czym jest problem: 1. Trzeba wyciagnac suki i przechowac je KILKA godzin w Zamosciu do czasu przyjazdu po nie E-S 2. Suki jada do lublina - poszukiwany DT, ktory przechowa je do soboty rano 3. W sobote rano E-S odbiera je i przywozi do Warszawy 4. Warszawa - transport wiezie jedna do malagos, druga zostaje w DT w Warszawie (moze i DS od razu bedzie) 5. Ogloszenia i sunieczki szybciutko leca do nowych domkow. Najwiekszy problem z tego co wiem jest z punktem 1. i tu liczymy na Wasza pomoc, bo my na odlelosc nie damy niestety rady. Czy jest DT awaryjny w Lublinie? Problem jest z tego względu,że ja nie moge kupowac psów ponieważ mam zakaz.Tola pracuje w czwartki do 17-tej .Jesli nawet znajde czas w czwartek,a jak nic nie wymyslimy to musze z kims jechać do schronu kto dokona formalnego zakupu na siebie.Z tego powodu myślałam,że E_S,ktora ma bardzo dobre układy w schronie umówi się z wetem na wydanie suczek w godzinach popołudniowych lub wieczornych.Sunieczki będa w szpitaliku więc nie rozumiem co stanowi problem dla E-s. Jesli jednak się nie zgodzi musimy znależć rozwiązanie. Quote
zadra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='bianka0']Dziękuję. Strasznie gruba, czyżby tak dobrze je karmili ? Na dominantkę wyjadającą innym też nie wygląda. Jak ją odszukać, w którym jest boksie ? Strasznie gruba nie jest,może zdjęcie tak wyszło.Suczka jest w ostatnim boksie po stronie psów. Quote
Recommended Posts