Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 Bardzo sympatyczny pies, też zawsze przy siatce, wciąż się pokazuje Quote
Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 Otwarty boks staruszków - tylko on był na wybiegu Quote
Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 Suczki Shila Nowa, starsza suczka , taka Miła w jasnej wersji... Co ją tutaj może czekać - już tylko dożywocie Jedna z suczek była bardzo wychudzona, to chyba ta... Quote
limonka80 Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Dnia 31.05.2021 o 22:07, Tola napisał: Na prośbę konfirm umieszczam nazwy leków, które ma do oddania, może jakiś bezdomniak potrzebuje? Poprosiłam o gabapentin i vetmedin, i już dziś otrzymałam przesyłkę z lekami. Skorzysta chory na serce piesek ze schroniska oraz psiak seniorek którego spotykam regularnie na wizytach u weterynarza gdzie leczę mojego Dżekusia, a wiem że jego Pani ma skromną emeryturę. Bardzo dziękuję konfirm za leki, jest ich sporo i na długo wystarczą psiakom - Tomi i Amiś też bardzo dziękują :-)). W podziękowaniu przekazałam wpłatę dla Runo. Quote
Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 Ta sunia prawdopodobnie nie słyszy, to chyba tez nowa... Quote
Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: O matko!! a to co za cudo???? To o niej Ci wspominałam, ze taka trochę troszeczkę husky... Quote
Alaskan malamutte Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 15 minut temu, limonka80 napisał: W podziękowaniu przekazałam wpłatę dla Runo. Quote
Alaskan malamutte Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 minuty temu, Tola napisał: To o niej Ci wspominałam, ze taka trochę husky... No żesz.....:-((((Runo mi się zasiedział..... Quote
Alaskan malamutte Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 3 minuty temu, Tola napisał: Ona była już w kwietniu w schronisku Wielkością tez husky czy bardziej owczar? Quote
Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 3 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Wielkością tez husky czy bardziej owczar? Raczej husky... Jest bardzo ładna, zdjęcie nie oddaje tego uroku.. Quote
Aska7 Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 56 minut temu, Tola napisał: Psy - boksy ogólne Ten w środku. Coś z łapkami ? Wyraz pychola dramatyczny : ( Quote
Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 5 minut temu, Aska7 napisał: Ten w środku. Coś z łapkami ? Wyraz pychola dramatyczny : ( Faktycznie... A to nie jest ten tutaj szczekający? Bo to ten sam boks... Quote
Tola Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 1 minutę temu, Aska7 napisał: Chyba inny ogonek Jutro będę , to zajrzę tam. Quote
Ewa Marta Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 Jak im musi być gorąco z tym niewyczesanym martwym włosem:( Aż mnie podnosi, żeby złapać szczotkę i tam pojechać. Czy one kiedykolwiek są czesane przez wolontariuszy? Quote
Jo37 Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Jak im musi być gorąco z tym niewyczesanym martwym włosem:( Aż mnie podnosi, żeby złapać szczotkę i tam pojechać. Czy one kiedykolwiek są czesane przez wolontariuszy? W boksach ogólnych nie ma wolontariuszy. Quote
Tola Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 4 godziny temu, Ewa Marta napisał: Jak im musi być gorąco z tym niewyczesanym martwym włosem:( Aż mnie podnosi, żeby złapać szczotkę i tam pojechać. Czy one kiedykolwiek są czesane przez wolontariuszy? Niestety nie mają tak bliskiego kontaktu z człowiekiem, przebywaja w boksach ogólnych, a tutaj wolontariusze nie mają wejścia:( 1 godzinę temu, Jo37 napisał: W boksach ogólnych nie ma wolontariuszy. Stąd tak ciężki los tych psów - nie ma spacerów, przebywają czasami całe lata w ciasnym boksie. 45 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Tolu, czy to jest "ten" rudasek? Tak, to ten piesek Quote
Tola Posted June 8, 2021 Author Posted June 8, 2021 Dzisiaj byłam znowu w schronisku, zrobiłam tez parę zdjęć... Niestety, p. Wiesław nadal na urlopie i nie miałam kogo zapytać o poszczególne psy. Quote
Recommended Posts