Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

Tango - ale ci się piesku udało!

Beka - kolejny zamojski ON zawdzięcza Ci życie k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig

Filmik cudny, popłakałam sobie z radości

Juz mowilam. Jego Aniołem Stróżem jest Agnieszka z Burków i Kocurków:). Ja tylko pomagam. Lepiej nie mógł trafic

Posted
14 godzin temu, Tola napisał:

Arielka w domciu

V__A6BA.jpg

Powodzenia królewno

Piękny ten owczarek, dobrze, że już zaopiekowany. Trochę za miękkie ma łapki, ale teraz szybko wszystko się ułoży.

Posted

Popłakałam się i ja... widziałam na Burkach i Kocurkach zdjęcie Tango... a potem weszłam tutaj na wątek... wspaniale, że ktoś go zobaczył na fejsbuku i pomógł :). Bardzo się cieszę!

Arielko, bądź szczęśliwa!

Posted

Jego wysokość Melon w warszawskim domu - psiak zachowuje się tak, jakby mieszkał tam od dawna.

Jeszcze dziwią go 2 kanarki, ale powolutku i do nich się przyzwyczai.

V__BF38.jpg

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Jo37 napisał:

Trzeba założyć malutkiemu szczeniaczkowi wątek i wybrać mu imię.  On bez niczego pojechał do Murki.

Jeśli nikt inny się nie zgłosi, to ja chętnie założę, ale potrzebuję wsparcia i pomocy. To będzie dopiero mój drugi wątek...

Posted
2 minuty temu, Jo37 napisał:

Trzeba założyć malutkiemu szczeniaczkowi wątek i wybrać mu imię.  On bez niczego pojechał do Murki.

Kochana - maluszek pojechał z Miłą o 11.30, a o 13.00 Ewa od Lusi) zadzwoniła, że jest dt !

Tz zaraz zadzwonił do Murki, czy mogą wrócić z maluszkiem i zabrać Astrę, ale zapomniałam, ze przecież w gabinecie nie ma miejsca, bo jest tam Miła...

No i TZ pojechał po Tymusia, żeby nie płakał tam sam w hoteliku, zawsze to w domu z ludźmi będzie mu łatwiej. 

Dlatego Murka napisała, że po niedzieli mogą zabrać Astrę.

Posted
4 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

A kim jest Tymuś?

3 minuty temu, elik napisał:

To ten szczeniaczek ?

Świetnie, że maluszek ma DT

Tymuś został znaleziony tydzień temu w przyleśnym rowie ,był wyziębiony, miał zmiany w oskrzelach.

To dla niego szukałam dt lub ds

mms_img-1625653018.jpg

Posted
Teraz, Tola napisał:

Tymuś został znaleziony tydzień temu w przyleśnym rowie ,był wyziębiony, miał zmiany w oskrzelach.

To dla niego szukałam dt lub ds

mms_img-1625653018.jpg

Tak mi się kojarzyło :) Śliczny ten Tymuś i ma super imie :)

Posted
16 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Dziękuję, Tolu. Znałam psiaczka z poprzednich Twoich postów, ale po prostu nie wiedziałam, że dostał takie imię :)
Cieszę się, że jest już bezpieczny.

Jest teraz w DT u koleżanki p. Kasi - tej, która adoptowała  szczeniaka,  którego zabrałam jakiś czas temu od Ciebie (Figę)

Posted
3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Łał! Wspaniale! A co u Figuni słychać? :)

Wszystko wspaniale, jest niewielka suczką, bardzo radosną, pupilką rodziny. 

Mieszka po drugiej stronie ulicy, spotykamy się czasami.

• Upvote 1