Jo37 Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Owczarek świetny. Rewelacyjna metamorfoza w dwa dni. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Quote
beka Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 14 godzin temu, Tola napisał: Tango - ale ci się piesku udało! Beka - kolejny zamojski ON zawdzięcza Ci życie Filmik cudny, popłakałam sobie z radości Juz mowilam. Jego Aniołem Stróżem jest Agnieszka z Burków i Kocurków:). Ja tylko pomagam. Lepiej nie mógł trafic Quote
terra Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 14 godzin temu, Tola napisał: Arielka w domciu Powodzenia królewno Piękny ten owczarek, dobrze, że już zaopiekowany. Trochę za miękkie ma łapki, ale teraz szybko wszystko się ułoży. Quote
Tyśka) Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Popłakałam się i ja... widziałam na Burkach i Kocurkach zdjęcie Tango... a potem weszłam tutaj na wątek... wspaniale, że ktoś go zobaczył na fejsbuku i pomógł :). Bardzo się cieszę! Arielko, bądź szczęśliwa! Quote
Tola Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Jego wysokość Melon w warszawskim domu - psiak zachowuje się tak, jakby mieszkał tam od dawna. Jeszcze dziwią go 2 kanarki, ale powolutku i do nich się przyzwyczai. 1 Quote
Tola Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Wciąż bezskutecznie szukam miejsca dla szczeniaka :( Quote
Bogusik Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Kochani,zapraszam na obiecany bazarek,z którego 40% zysków będzie na spłatę długu w lecznicy http://www.dogomania.com/forum/topic/337586-mieszanka-domowych-cudeniek-zapraszam-do-191116/ Quote
Tola Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 Dzisiaj w gabinecie odszedł mały kocurek, znaleziony jakiś czas temu na ulicy. Tym razem nie udało się :( Quote
Tyśka) Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Bardzo smutne, że nie dało się pomóc kocurkowi :( Quote
Jo37 Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Trzeba założyć malutkiemu szczeniaczkowi wątek i wybrać mu imię. On bez niczego pojechał do Murki. Quote
Alaskan malamutte Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 1 minutę temu, Jo37 napisał: Trzeba założyć malutkiemu szczeniaczkowi wątek i wybrać mu imię. On bez niczego pojechał do Murki. Jeśli nikt inny się nie zgłosi, to ja chętnie założę, ale potrzebuję wsparcia i pomocy. To będzie dopiero mój drugi wątek... Quote
Tola Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 2 minuty temu, Jo37 napisał: Trzeba założyć malutkiemu szczeniaczkowi wątek i wybrać mu imię. On bez niczego pojechał do Murki. Kochana - maluszek pojechał z Miłą o 11.30, a o 13.00 Ewa od Lusi) zadzwoniła, że jest dt ! Tz zaraz zadzwonił do Murki, czy mogą wrócić z maluszkiem i zabrać Astrę, ale zapomniałam, ze przecież w gabinecie nie ma miejsca, bo jest tam Miła... No i TZ pojechał po Tymusia, żeby nie płakał tam sam w hoteliku, zawsze to w domu z ludźmi będzie mu łatwiej. Dlatego Murka napisała, że po niedzieli mogą zabrać Astrę. Quote
Tola Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 W piątek tyle się działo i dobrego i złego, ze chyba zapomniałam o tym napisać :( Quote
elik Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Teraz, Tyś(ka) napisał: A kim jest Tymuś? To ten szczeniaczek ? Świetnie, że maluszek ma DT Quote
Tola Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A kim jest Tymuś? 3 minuty temu, elik napisał: To ten szczeniaczek ? Świetnie, że maluszek ma DT Tymuś został znaleziony tydzień temu w przyleśnym rowie ,był wyziębiony, miał zmiany w oskrzelach. To dla niego szukałam dt lub ds Quote
Tyśka) Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Dziękuję, Tolu. Znałam psiaczka z poprzednich Twoich postów, ale po prostu nie wiedziałam, że dostał takie imię :) Cieszę się, że jest już bezpieczny. Quote
elik Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Teraz, Tola napisał: Tymuś został znaleziony tydzień temu w przyleśnym rowie ,był wyziębiony, miał zmiany w oskrzelach. To dla niego szukałam dt lub ds Tak mi się kojarzyło :) Śliczny ten Tymuś i ma super imie :) Quote
Tola Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 16 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję, Tolu. Znałam psiaczka z poprzednich Twoich postów, ale po prostu nie wiedziałam, że dostał takie imię :) Cieszę się, że jest już bezpieczny. Jest teraz w DT u koleżanki p. Kasi - tej, która adoptowała szczeniaka, którego zabrałam jakiś czas temu od Ciebie (Figę) Quote
Tyśka) Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Łał! Wspaniale! A co u Figuni słychać? :) Quote
Tola Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Łał! Wspaniale! A co u Figuni słychać? :) Wszystko wspaniale, jest niewielka suczką, bardzo radosną, pupilką rodziny. Mieszka po drugiej stronie ulicy, spotykamy się czasami. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Maurycy sie przypomina!! Jest przekochanym koteczkiem, najchętniej siedzi mi na kolankach i "pomaga" pisac na komputerze! Zresztą zobaczcie sami Quote
Recommended Posts