Alaskan malamutte Posted February 3 Posted February 3 Już po wizycie. TOSIA MA DOM!!!❤️❤️❤️ Pani Małgosia dzisiaj ustali z Murką, kiedy pojedzie po Tosię. 3 2 Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 10:43, Alaskan malamutte napisał: Już po wizycie. TOSIA MA DOM!!!❤️❤️❤️ Pani Małgosia dzisiaj ustali z Murką, kiedy pojedzie po Tosię. Fantastyczna wiadomość:) Sunia wreszcie będzie miała swój własny dom, tylko dla siebie 🙂 Quote
elik Posted February 3 Posted February 3 Ten wątek faktycznie jest szczęśliwy 🙂 Oby tak dalej 🙂 1 Quote
Murka Posted February 3 Posted February 3 Rozliczenie Tosi za styczeń: -644 zł hotelowanie 4-31.01 (zniżka ze względu na karmę) -200 zł transport z Zamościa -10 zł odrobaczenie II Razem: -854 zł Bardzo się cieszę, że Tosia tak szybko kogoś zauroczyła :) To świetna suczka, ale nowych osób i sytuacji się wciąż boi. Mnie teraz na weekendzie nie było w domu i musiałam przeszkolić mamę w opiece nad sunią, ale obie poradziły sobie świetnie :) 1 Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 17:05, Murka napisał: Rozliczenie Tosi za styczeń: -644 zł hotelowanie 4-31.01 (zniżka ze względu na karmę) -200 zł transport z Zamościa -10 zł odrobaczenie II Razem: -854 zł Bardzo się cieszę, że Tosia tak szybko kogoś zauroczyła 🙂 To świetna suczka, ale nowych osób i sytuacji się wciąż boi. Mnie teraz na weekendzie nie było w domu i musiałam przeszkolić mamę w opiece nad sunią, ale obie poradziły sobie świetnie 🙂 Jutro przeleję kasę Dziękujemy bardzo 🙂 Quote
Poker Posted February 3 Posted February 3 Bomba. Bardzo się cieszę. Gdybyście miały nadmiar chętnych, to pamiętajcie proszę o mojej Duni. O Nuri już nawet nie wspominam. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 3 Posted February 3 Księżniczka Sali pozdrawia z super domku❤️. Pani Agata napisała, że sunia jest przekochana. Uwielbia się przytulać😍❤️ 5 1 Quote
Ewa Marta Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 3.02.2025 o 17:05, Murka napisał: Rozliczenie Tosi za styczeń: -644 zł hotelowanie 4-31.01 (zniżka ze względu na karmę) -200 zł transport z Zamościa -10 zł odrobaczenie II Razem: -854 zł Bardzo się cieszę, że Tosia tak szybko kogoś zauroczyła 🙂 To świetna suczka, ale nowych osób i sytuacji się wciąż boi. Mnie teraz na weekendzie nie było w domu i musiałam przeszkolić mamę w opiece nad sunią, ale obie poradziły sobie świetnie 🙂 Kasa przelana 🙂 Quote
Ewa Marta Posted February 4 Author Posted February 4 Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 10 zł stałej na luty dla Tosi ❤️ Po opłaceniu styczniowego pobytu mamy jeszcze do zapłacenia czas pozostały do wyjazdu Tosi. To będzie prawdopodobnie 8 dni. Mamy nadzieję że kwota, która zostanie po adopcji Tosi zasili konto kolejnej suni, którą mamy zamiar wziąć na miejsce Tosieńki. 1 Quote
limonka80 Posted February 4 Posted February 4 Dnia 3.02.2025 o 10:43, Alaskan malamutte napisał: TOSIA MA DOM!!!❤️❤️❤️ Ależ te moje córki chrzestne szybciutko uciekają do własnych domów 😍 Szczęścia Tosieńko ❤️ 1 Quote
Sowa Posted February 4 Posted February 4 Tosia jedzie do Krakowa? jeśli tak, to uczulcie panią, aby bardzo uważała - znowu ktoś rozrzuca trutkę w miejscach, gdzie często wyprowadzane są na spacer psy. Są informacje z Nowej Huty, Bronowic - o tych słyszałam, w internecie była też informacja. https://gazetakrakowska.pl/ktos-w-krakowie-truje-psy-ich-wlasciciele-czuja-sie-bezradni-powstala-specjalna-mapa-gdzie-mozna-oznaczac-niebezpieczne-miejsca/ar/c1p2-27235987 1 Quote
Ewa Marta Posted February 5 Author Posted February 5 Dnia 4.02.2025 o 21:41, limonka80 napisał: Ależ te moje córki chrzestne szybciutko uciekają do własnych domów 😍 Szczęścia Tosieńko ❤️ Coś w tym jest 🙂 Quote
Ewa Marta Posted February 11 Author Posted February 11 Bardzo serdecznie dziękujemy agat21 za wpłatę 20 zł stałej za luty ❤️ Quote
agat21 Posted February 11 Posted February 11 Dnia 11.02.2025 o 18:14, Ewa Marta napisał: Bardzo serdecznie dziękujemy agat21 za wpłatę 20 zł stałej za luty ❤️ No tak, dopiero doczytałam, że Tosia ma dom! Zeszły tydzień miałam pracowo wyjęty z życiorysu - i oto efekty! Nie znam najważniejszych wiadomości 🤨😅 Bardzo się cieszę, niech jej się szczęści. Kasa niech się zbiera na następne szczęśliwe stworzonko, a ja grzeję klawiaturę na ... kolejny imienny, co? 😉 Quote
Ewa Marta Posted February 11 Author Posted February 11 Dnia 11.02.2025 o 19:10, agat21 napisał: No tak, dopiero doczytałam, że Tosia ma dom! Zeszły tydzień miałam pracowo wyjęty z życiorysu - i oto efekty! Nie znam najważniejszych wiadomości 🤨😅 Bardzo się cieszę, niech jej się szczęści. Kasa niech się zbiera na następne szczęśliwe stworzonko, a ja grzeję klawiaturę na ... kolejny imienny, co? 😉 Przedłuża nam sie trochę ta adopcja, ale mam nadzieję, że dojdzie do skutku. Nie chcąc zapeszać jeszcze nie zmieniamy tytułu... Quote
Alaskan malamutte Posted February 12 Posted February 12 Dnia 11.02.2025 o 19:41, Ewa Marta napisał: Przedłuża nam sie trochę ta adopcja, ale mam nadzieję, że dojdzie do skutku. Nie chcąc zapeszać jeszcze nie zmieniamy tytułu... Sytuacja wyklaruje się w ten weekend. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 15 Posted February 15 Pozdrowienia od Wanilki vel Toli❤️🥰 Witam. Wychodzimy z nią 4 razy i chyba się przyzwyczaiła. Jest bardzo milusia , z kotami też OK. Pozdrawiam. 2 Quote
Poker Posted February 15 Posted February 15 Dnia 12.02.2025 o 17:59, Alaskan malamutte napisał: Sytuacja wyklaruje się w ten weekend. I co ? Quote
Alaskan malamutte Posted February 15 Posted February 15 Pojechała nasza Tosieńka do swojego domku❤️🥰 5 2 Quote
Ewa Marta Posted February 15 Author Posted February 15 Bądź szczęśliwa maleńka ❤️ Taki cudowny wrażliwiec potrzebuje spokojnego domu intakinwłaśnie znalazła jej Alaskan ❤️ 1 Quote
Poker Posted February 15 Posted February 15 Oby okres adaptacji przeszła mało boleśnie, a potem będzie z górki Quote
Alaskan malamutte Posted February 15 Posted February 15 Pierwsze info z domku: "Dobry wieczór, na początku była trochę przestraszona ale teraz chyba głównie zmęczona, leży po kocykiem i obserwuje i nasluchuje wszystkiego. Na razie nie chce jeść ani pić ale miseczki ma pełne jeśli zmieni zdanie " 4 Quote
Recommended Posts