Jump to content
Dogomania

Kontynuujemy szczęśliwy adopcyjnie wątek dla nowej suni. Ma na imię Zuzia. Zostańcie z nami, pomóżcie ją utrzymać. Sali ma DS! Wanilka, Tosia i Inka też już w DS

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.02.2025 o 10:43, Alaskan malamutte napisał:

Już po wizycie.

TOSIA MA DOM!!!❤️❤️❤️

Pani Małgosia dzisiaj ustali z Murką, kiedy pojedzie po Tosię. 

Fantastyczna wiadomość:) Sunia wreszcie będzie miała swój własny dom, tylko dla siebie 🙂

Posted

Rozliczenie Tosi za styczeń:

-644 zł hotelowanie 4-31.01 (zniżka ze względu na karmę)

-200 zł transport z Zamościa

-10 zł odrobaczenie II

Razem: -854 zł

Bardzo się cieszę, że Tosia tak szybko kogoś zauroczyła :) To świetna suczka, ale nowych osób i sytuacji się wciąż boi. Mnie teraz na weekendzie nie było w domu i musiałam przeszkolić mamę w opiece nad sunią, ale obie poradziły sobie świetnie :) 

• Like 1
Posted
Dnia 3.02.2025 o 17:05, Murka napisał:

-10 zł odrobaczenie II

Bardzo się cieszę, że Tosia tak szybko kogoś zauroczyła 🙂 To świetna suczka, ale nowych osób i sytuacji się wciąż boi. Mnie teraz na weekendzie nie było w domu i musiałam przeszkolić mamę w opiece nad sunią, ale obie poradziły sobie świetnie 🙂

Jutro przeleję kasę Dziękujemy bardzo 🙂

Posted

Bomba. Bardzo się cieszę.

Gdybyście miały nadmiar chętnych, to pamiętajcie proszę o mojej Duni. O Nuri już nawet nie wspominam.

• Upvote 1
Posted
Dnia 3.02.2025 o 17:05, Murka napisał:

-10 zł odrobaczenie II

Bardzo się cieszę, że Tosia tak szybko kogoś zauroczyła 🙂 To świetna suczka, ale nowych osób i sytuacji się wciąż boi. Mnie teraz na weekendzie nie było w domu i musiałam przeszkolić mamę w opiece nad sunią, ale obie poradziły sobie świetnie 🙂

Kasa przelana 🙂 

Posted

Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 10 zł stałej na luty dla Tosi ❤️

Po opłaceniu styczniowego pobytu mamy jeszcze do zapłacenia czas pozostały do wyjazdu Tosi. To będzie prawdopodobnie 8 dni. Mamy nadzieję że kwota, która zostanie po adopcji Tosi zasili konto kolejnej suni, którą mamy zamiar wziąć na miejsce Tosieńki.

• Like 1
Posted

Dnia 3.02.2025 o 10:43, Alaskan malamutte napisał:

TOSIA MA DOM!!!❤️❤️❤️

Ależ te moje córki chrzestne szybciutko uciekają do własnych domów 😍 

Szczęścia Tosieńko ❤️

• Like 1
Posted

Tosia jedzie do Krakowa? jeśli tak, to uczulcie panią, aby bardzo uważała - znowu ktoś rozrzuca trutkę w miejscach, gdzie często wyprowadzane są na spacer psy. Są informacje z Nowej Huty, Bronowic - o tych słyszałam, w internecie była też informacja.

https://gazetakrakowska.pl/ktos-w-krakowie-truje-psy-ich-wlasciciele-czuja-sie-bezradni-powstala-specjalna-mapa-gdzie-mozna-oznaczac-niebezpieczne-miejsca/ar/c1p2-27235987

• Like 1
Posted
Dnia 4.02.2025 o 21:41, limonka80 napisał:

Ależ te moje córki chrzestne szybciutko uciekają do własnych domów 😍 

Szczęścia Tosieńko ❤️

Coś w tym jest 🙂

Posted
Dnia 11.02.2025 o 18:14, Ewa Marta napisał:

Bardzo serdecznie dziękujemy agat21 za wpłatę 20 zł stałej za luty ❤️

No tak, dopiero doczytałam, że Tosia ma dom! Zeszły tydzień miałam pracowo wyjęty z życiorysu - i oto efekty! Nie znam najważniejszych wiadomości 🤨😅

Bardzo się cieszę, niech jej się szczęści. 

Kasa niech się zbiera na następne szczęśliwe stworzonko, a ja grzeję klawiaturę na ... kolejny imienny, co? 😉

Posted
Dnia 11.02.2025 o 19:10, agat21 napisał:

No tak, dopiero doczytałam, że Tosia ma dom! Zeszły tydzień miałam pracowo wyjęty z życiorysu - i oto efekty! Nie znam najważniejszych wiadomości 🤨😅

Bardzo się cieszę, niech jej się szczęści. 

Kasa niech się zbiera na następne szczęśliwe stworzonko, a ja grzeję klawiaturę na ... kolejny imienny, co? 😉

Przedłuża nam sie trochę ta adopcja, ale mam nadzieję, że dojdzie do skutku. Nie chcąc zapeszać jeszcze nie zmieniamy tytułu...

Posted

Pierwsze info z domku:

"Dobry wieczór, na początku była trochę przestraszona ale teraz chyba głównie zmęczona, leży po kocykiem i obserwuje i nasluchuje wszystkiego. Na razie nie chce jeść ani pić ale miseczki ma pełne jeśli zmieni zdanie "

IMG_7796.jpg

• Like 4