Inez de Villaro Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Śliczne dziecko Zaja...jasna I na koniec jedyny facet, który sie ostał ...jak on wytrzyma z tyloma babami?? PYNIO... ZAMYŚLONY............ I NA KONIEC ATAK KLONÓW NA MOJEGO SYNA... OD LEWEJ... Saja, Maja, Paja, Zaja, Baja i Pynio nieco z tyłu stada zdominowany przez baby Quote
yoshiyuki Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :loveu::loveu: cuda są piękne! śliczne pychole! Quote
Greven Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dziesieć... siedem... SZEŚĆ! Jak miło się czyta te zmiany w temacie wątku :loveu: Szczerze mówiąc, to na zdjęciach one nie wyglądają na 8 tygidniowe, ani nie zapowiadają się na szczególnie wielkie psy. No i nijak nie mogę się w tych długich pyszczkach dopatrzeć doga, ani cc, ale to nie zmienia faktu, że są przeurocze i mam nadzieję, że wkrótce wszystkie wylądują w super domkach :multi: Quote
xxxx52 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 to musza byc psie aniolki ,te z domieszka blekitnej boksowatej krwi.Sa przeurocze.Mysle ,ze nowe domy zsaluguja na takie slicznoscia? Quote
gibon301 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 chyba się zakochałam:oops: no bo jak tu się nie zakochać... trzymam kciuki za super domki!! Quote
mariamc Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Zdjęcia nawet w połowie nie oddają ich urody:loveu: Co z nich wyrośnie - nie wiem:diabloti: każdy jak je widzi mówi co innego. Saja - ostatnia pręgowana sunia, właśnie pojechała do Wa-wy. Zostało 5:loveu: Quote
gibon301 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 idą jak ciepłe bułeczki ;) mi się strasznie czarny podoba! chyba przestanę tu zaglądać bo może mi cos głupiego do głowy strzelić a wtedy z moją dwójką wylądujemy w czwórkę pod mostem... więc to chyba nie byłby wymarzony dom dla tak pięknego szczeniaczka... trzymam dalej kciuki za pozostałą czwórkę dam i mojego faworyta- rodzynka ;) Quote
Inez de Villaro Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 No i pojechała....ślicznotka nasza, moja ulubienica :) z nową panią... z panią i naszym panem wetem...na pamiatkę... Quote
Greven Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 DZIESIĘĆ... siedem... sześć... PIĘĆ :multi: Czyli półmetek :evil_lol: Piękne zdjęcia z odbioru suńki, niezapomniana pamiątka. Quote
Inez de Villaro Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 I jeszcze trochę fotek z sesji sobotniej.... Oto trzy dziewczynki, które zostały po wyjeździe Sai... Majusia nadal czeka maleństwo.... Jedyny pozostały facet...Pynio...nasz myśliciel... jedyny, którego mozna sfotografować i nie ucieka z kadru...model :) Spójrzcie, jakie mądre spojrzenie...ten pies ma w sobie coś... Quote
Inez de Villaro Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 A tutaj Sajunia...jeszcze w przytulisku obgryza guziki w trakcie sesji fotograficznej...łobuz jeden! Quote
Isadora7 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ten facet mnie rozwala z rozczulenia: http://img401.imageshack.us/img401/3269/041l.jpg Quote
gibon301 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 facet jest boski :loveu::loveu::loveu: a te nowe zdjęcia rewelacyjne! choć chcąc być sprawiedliwym trzeba przyznać że kobietką tez niczego nie brakuje ;) do domu sfora!! Quote
Kajula Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Podnosze malenstwa i apeluje ze na 80% mam chetnego na Czarnuszka :) Quote
mariamc Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Na koncie szczeniaczków jest 150pln Na koniec tygodnia zrobię wpis ,kto wpłacił. Dziękujemy wszystkim bardzo :loveu: Quote
irenaka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 mariamc napisał(a):Na koncie szczeniaczków jest 150pln Na koniec tygodnia zrobię wpis ,kto wpłacił. Dziękujemy wszystkim bardzo :loveu: Wysłałam przelew bez opisu, że na szczeniaki:shake: Quote
Inez de Villaro Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Make your own Glitter Graphics Quote
yoshiyuki Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 pięknotka. Jak myślicie czy one naprawde urosną jakies strasznie duże. Czy raczej będą srednio duże? Niż duże... Bo tak się na nie patrze i nie do końca je rozgryźć potrafie:roll: Quote
Greven Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 yoshiyuki napisał(a): Jak myślicie czy one naprawde urosną jakies strasznie duże. Czy raczej będą srednio duże? Niż duże... Bo tak się na nie patrze i nie do końca je rozgryźć potrafie Ja już pisałam stronę, czy dwie wcześniej - wg mnie nie będą duże, raczej średnie i większość z nich raczej bez cech cc, czy doga. Quote
Recommended Posts