paros Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja też ponawiam pytanie, jak wygląda Saja?? Bo nie ma jej fotki :-( A potrzebne jest do ogłoszeń Quote
Inez de Villaro Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Saja pojechała do domu...tak zrozumiałam:) Quote
mariamc Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 dogo u mnie szaleje, post przeskoczył. To nie Saja, Saja nadal w Buczku. Zaraz będę porządkować zdjęcia Quote
mariamc Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dokładnie tak;) Jolu, uporządkuję zdjęcia rano i Ci wyślę rano. Nie mam już dzisiaj sił. Quote
mariamc Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 One , na początku , wydawały mi się jednakowe;) Teraz już je rozpoznaje. Moja " Szarańcza", dobrze ,że już"tylko"siedem. Quote
Inez de Villaro Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 mariamc napisał(a):Dom mają tylko dwa, Pręguska ,nie miała zdjęcia i Zyzio. Czekam na odpowiedż ze Szczecina , wysłałam zdjęcia Pynia. Mynio wstępnie zarezerwowany. Jeszcze jest chętna z Katowic ,muszę sprawdzić ,kiedy moje kolezanka będzie jechać na Sląsk do rodziny. Inez, wysłałam mnóstwo zdjęć, nie wiedziałam , które wybrać. A PĘGUSKA TO NIE SAJA??? juz sie pogubiłam... Pani Danusiu, może Pani zweryfikować imiona psów przy fotkach??? Quote
paros Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Inez de Villaro']Saja pojechała do domu...tak zrozumiałam:) A ja nie wyczytałam takiej informacji :shake: Było 10 maluchów, dom od razu znalazła Pasiatka i zostało 9 maluchów. Domek znalazł Zyzio, ma szanse Mynio :lol: czyli 7 szczeniorków szuka:-( Pasiatek, Paja, Pynio, Zaja, Saja, Maja, Baja:-( Quote
paros Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 mariamc napisał(a):Dokładnie tak;) Jolu, uporządkuję zdjęcia rano i Ci wyślę rano. Nie mam już dzisiaj sił. Dobrze wyślij :lol: Quote
Kamila_s Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 dodalam malutkie zdjecie wraz z telefonem i adresem mailowym na swoj profilek....;) Quote
Inez de Villaro Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Wszystkim bardzo dziękujemy za pomoc i obecność na wątku :) Quote
mariamc Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dom ma Pręgusek i Mynio:loveu: Zabieram się za porządkowanie zdjęć. Quote
yoshiyuki Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 no nareście! :D 100 fotek, 100 fotek a tu nic, i nic :) czekam na zdjęcia ślicznotek! :D:D Quote
demi Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czyli "tyci" się spóźniłam i wszystkie mają domek :loveu:? Quote
Inez de Villaro Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Demi- nie wszystkie..... jeszcze spora gromadka... zaraz fotki! Quote
yoshiyuki Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 :loveu::loveu::loveu: cuda wszytskie 5! Więc jeszcze 5 szuka domów? To wspaniale, że tylko tyle, na pewno całej reszcie uda się niedługo do domów trafić! :cool3: Quote
paros Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='yoshiyuki']:loveu::loveu::loveu: cuda wszytskie 5! Więc jeszcze 5 szuka domów? To wspaniale, że tylko tyle, na pewno całej reszcie uda się niedługo do domów trafić! :cool3: 7 psiaków szuka domu :-( Pięć suczek Saja, Baja, Maja, Paja i Zaja oraz dwa pieski Pynio i Pasiatek Zdjęcia psiaków oprócz suni Saja są poście TUTAJ Quote
mariamc Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Pasiatek ma dom:loveu: 6 szczeniorków szuka domu. Pynio i 5 suczek. Quote
furciaczek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 mariamc napisał(a):Pasiatek ma dom:loveu: 6 szczeniorków szuka domu. Pynio i 5 suczek. Jestescie wielkie:loveu::multi: Oby tak dalej!!! Quote
mariamc Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dwoimy się i troimy...:diabloti: We wtorek będą w lokalnej TV, zasięg w promieniu 70km. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć , jak się wstawia zdjęcia? tak dokładnie , jak staremu , nie kumatemu , cepowi;) Quote
Inez de Villaro Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Pani Danusiu...ja wstawie zdjęcia poproszę! Quote
mariamc Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Czy jest możliwość sprawdzenia domu w Ząbkach k/wa-wy? Pani jest gotowa przyjechać po Saje w piątek, a nawet jutro ;) Zgadza się na póżniejszą sterylkę i wizytę przedadopcyjną. Quote
Inez de Villaro Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Oto zdjęcia z dzisiaj...szczeniaki sa FANTASTYCZNE!!!!! Bardzo urokliwe i śliczne ...bardzo żywotne i aktywne!!! Trochę boją się, gdy weźmie się je na ręce...robia się speszone i smutne, za to postawione na ziemi szaleją...mało nie straciłam sznurówek...wdrapują się na człowieka jak na drabinę! Została szóstka! Przesliczna ciemniej umaszczona Baja...z ciemną maską troche jak TOSA Najmniejsza ale najbardziej zadziorna Maja ...jasne umaszczenie Milusia jasniutka Paja.. Sliczna, pregowana, najpotężniejsza głowa i łapki Saja... Quote
Recommended Posts