Inez de Villaro Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Tego może nie widać na zdjęciach, ale w porównaniu z ciałkiem łapy są dość potężne, więc nie dam głowy czy nie wyrosną dość duże... na pewno mają cechy molosowatych a czy cc czy doga czy boksera trudno ocenić, nie wiadomo jacy byli rodzice, ale sądząc po kształcie ogonków i wielkości łapek nie był to pekinczyk :) będą na mój gust raczej większe, może nie wielkie.... Quote
furciaczek Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Pynio ma dom?? Bo jesli niema...to juz ma i prosze o rezerwacje psiaka, Pan bedzie jakos do Was dzwonil. Jesli tam trafi to bedzie czesto Mynia odwiedzal:loveu: Quote
mariamc Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 O Pynia "walczą" już 3 osoby, niech szybko dzwoni;) Wszyscy mają być w sobotę. Quote
gibon301 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 prawdziwy casanova ;) a sunie nie mają takiego wzięcia? przecież tez są śliczne i kochane :loveu: Quote
mariamc Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 wszyscy mają przyjechać w sobotę, nie piszę więcej aby nie zapeszyć;) Quote
mariamc Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dwie dziewczynki poszły wspólnie do Liceum pod Szczecinkiem , z którym współpracujemy. Dyrektorstwo po nie przyjechało, póżniej napiszę które , bo ja jeszcze w Szczecinku. Quote
Kajula Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 czyli juz tylko 2 sunie szukaja domku? No i Pynio, który juz jest zaklepany? Quote
mariamc Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Została już tylko zadziorna terrorystka Maja i Pynio:loveu: Quote
furciaczek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Swieta robota dziewczyny:multi: Mam nadzieje ze Majeczka tez szybciutko domek znajdzie:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Majunia została??? biedactwo......:( Quote
mariamc Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Majusia też znajdzie domek, może nawet już w sobotę;) Trzymać kciuki proszę. Furciaczek , nikt nie dzwonił od Ciebie w sprawie Pynia. Do jutra muszę wiedzieć , czy go biorą,czy nie. Quote
furciaczek Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ide sie dowiedziec czy sa dalej zainteresowani, jak nie zadzwonia to trudno, widac nie sa zbyt odpowiedzialni. Quote
Greven Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 mariamc napisał(a):Dwie dziewczynki poszły wspólnie do Liceum pod Szczecinkiem Ale chyba nie jako eksponaty na biologię? :evil_lol: Quote
gibon301 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 i co tam u szczeniaczków? pewnie już wszystkie w nowych domkach? Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 wlasnie dziewczyny..co tam u maluszkow???ile jeszcze zostalo???;);) Quote
Inez de Villaro Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Pani Danusia ma pewne problemy z psami....wiem tylko tyle, że dwójka jeszcze została...sama wpisze jak ogarnie sie trochę Quote
mariamc Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Przepraszam ,że dopiero dzisiaj:oops: Rozchorowała się moja boksia Zuzia, już jest lepiej ale wróciliśmy z dalekiej podróży........ Do tego 29.05 .jest odbiór budowlany naszego nowego schroniska, które nadzoruje, jako przyszły użytkownik:multi: Nadal jest Maja , bo to jest psiórek do kochania a nie do stróżowania. Pynia miałam jutro zawieżć do Gdańska ale zaczął wymiotować. Mam nadzieję ,że to tylko szczenięce przeżarcie, bo nie mam gorączki, nic go nie boli ale adopcja odwołana. Psiurki są już zaszczepione przeciwko wszelkim choróbską , ponownie odrobaczone. Nic tylko kochać:multi: Rozrabiają strasznie , widać na zdjęciach, jak tylko Inez je wstawi. Quote
gibon301 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 czy to znaczy że Pynio wciąż szuka domku? trzymam w takim razie dalej kciuki za Majusię i Pynia!! Quote
Inez de Villaro Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Wstawiam zdjęcia... najpierw Baja w nowym domu :).................... MAJUTKA I PYNIO....CZEKAJA NA DOM... TERAZ ...NADAL W PRZYTULISKU....:( Quote
Inez de Villaro Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 JESTEM SMUTNY....NIE MAM DOMU........ PYNIO PROSIMY O DOM DLA NICH!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kamila_s Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 czyli juz tylko te dwa maluszki zostaly do adopcji??? Quote
mariamc Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Majeczka ma domek:loveu::loveu::loveu: Został Pynio, jak ktoś go chce , to strasznie daleko od Szczecinka.:-( Najbardziej "walczą" o niego z Białegostoku. Quote
joanna83 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No to ja sie odezwe. My jestesmy ta rodzinka z Białegostoku, ktora czeka na Pynia. Strasznie smutno mi sie zrobilo jak zobaczylam,ze Pani nadal szuka mu domku:( Ja wiem,ze to daleko,ale pieski z dogo jezdzily juz na dluszych tarasa do domkow. A my naprawde niecierpliwie czekamy az Pyniaczek wydobrzeje. Juz dzisiaj mial do nas przyjechac,ale wczoraj zaczal wymiotowac i wszystko sie przesunelo...ale my czekamy!!! Posty przeskakuja!!! Quote
Recommended Posts