Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tego może nie widać na zdjęciach, ale w porównaniu z ciałkiem łapy są dość potężne, więc nie dam głowy czy nie wyrosną dość duże...
na pewno mają cechy molosowatych a czy cc czy doga czy boksera trudno ocenić, nie wiadomo jacy byli rodzice, ale sądząc po kształcie ogonków i wielkości łapek nie był to pekinczyk :)
będą na mój gust raczej większe, może nie wielkie....

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwie dziewczynki poszły wspólnie do Liceum pod Szczecinkiem , z którym współpracujemy.
Dyrektorstwo po nie przyjechało, póżniej napiszę które , bo ja jeszcze w Szczecinku.

Posted

Majusia też znajdzie domek, może nawet już w sobotę;)
Trzymać kciuki proszę.
Furciaczek , nikt nie dzwonił od Ciebie w sprawie Pynia.
Do jutra muszę wiedzieć , czy go biorą,czy nie.

Posted

Przepraszam ,że dopiero dzisiaj:oops:
Rozchorowała się moja boksia Zuzia, już jest lepiej ale wróciliśmy z dalekiej podróży........
Do tego 29.05 .jest odbiór budowlany naszego nowego schroniska, które nadzoruje, jako przyszły użytkownik:multi:

Nadal jest Maja , bo to jest psiórek do kochania a nie do stróżowania.
Pynia miałam jutro zawieżć do Gdańska ale zaczął wymiotować.
Mam nadzieję ,że to tylko szczenięce przeżarcie, bo nie mam gorączki, nic go nie boli ale adopcja odwołana.

Psiurki są już zaszczepione przeciwko wszelkim choróbską , ponownie odrobaczone.

Nic tylko kochać:multi:

Rozrabiają strasznie , widać na zdjęciach, jak tylko Inez je wstawi.

Posted

Majeczka ma domek:loveu::loveu::loveu:

Został Pynio, jak ktoś go chce , to strasznie daleko od Szczecinka.:-(

Najbardziej "walczą" o niego z Białegostoku.

Posted

No to ja sie odezwe. My jestesmy ta rodzinka z Białegostoku, ktora czeka na Pynia. Strasznie smutno mi sie zrobilo jak zobaczylam,ze Pani nadal szuka mu domku:(
Ja wiem,ze to daleko,ale pieski z dogo jezdzily juz na dluszych tarasa do domkow.
A my naprawde niecierpliwie czekamy az Pyniaczek wydobrzeje. Juz dzisiaj mial do nas przyjechac,ale wczoraj zaczal wymiotowac i wszystko sie przesunelo...ale my czekamy!!!

Posty przeskakuja!!!