furciaczek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Furciaczek, strasznie Ci dziekuję za te fotki!!!!!!!!!!!!!! Psiak jest super i na pewno urośnie jeszcze, teraz mają ok. 7 miesięcy! Nie mnie dziekowac a wlascicielce, ktora jest naprawde bardzo fajna dziewczyna, czesto zagaduje, pisze co u chlopaka slychac:loveu: Jutro moze wiecej fot:cool3: Mam nadzieje ze reszta trafila rownie dobrze:p Quote
Inez de Villaro Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 kilka z nich jest tutaj w okolicy, mają się dobrze...:) Quote
joanna83 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A tak wyglada Snupek (PYNIO) dzisiaj, czyli w wieku 11 miesiecy :) (wazy 40 kg) Zapomnialam dodac, ze z doga nie ma nic, z CC tez nie,ale za to mamy 100% dobermana z charakterku :D Quote
Inez de Villaro Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Ale CUDO!!!!!! i rzeczywiście doberman jak sie patrzy:) dziekuję za zdjęcie i poprosze o więcej! Quote
furciaczek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No no ale sie uroslo chlopakowi!!! Cudownie wyglada :) A ja postaram sie zdobyc najnowsze zdiecia Mynia :) Quote
Inez de Villaro Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 I gdzie te zdjęcia Mynia??? Furciaczek??? Quote
furciaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ide natychmiast przypomniec wlascicielce ze czekam na zdiecia:diabloti: Bede krzyczec jak dostane:loveu: Milo tak zobacyc jak psiaki rosna, zmieniaja sie, ze sa bezpieczne i szczesliwe:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 A ja mam zdjęcia jednej z pręgusek...nie pamietam jak miała na imię Baja, Gaja .... Jest juz po sterylce i właśnie po zabiegu ją widzieliśmy! Kawał babki z niej.... Quote
furciaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No wyrosla cudownie!! A takie to chude i male bylo :) Quote
Recommended Posts