Jump to content
Dogomania

Riki vel Bąbel zostaje u Nesiowatej!!! Mały Bąbel z przytuliska jedzie na DT!! Potrzebne fundusze na kastrację i weta!! Proszę!!!!

Recommended Posts

Posted

Riki wykąpany. Woda trochę zmieniła kolor ale tragicznie nie było. Jakoś dałam radę utrzymać go w wannie tylko cały przód bluzki można było  wyżymać.Teraz chłopak musi wyschnąć. Chwilowo nie nadaje się na modela.   

• Upvote 1
Posted

Chłopak był bardzo grzeczny, chociaż napyskował trochę na kotka. On raczej z tych łagodnych i proludzkich. Myślałam, że jest większy. Bardzo fajny, będą z niego ludzie.

No i podziękowania dla dziewczyn dbających o moje sadełko 😄

Od Asi ogórki w różnej postaci, a ja ogórkowa wybitnie jestem. I coś na reset 😛

Agata - vege pyszności (cynamonowe - bajka)

Danusia - wór przetworów różnej maści i buła drożdżowa ZE serem. A jajka od jakich kurek ?

Wczorajsza Wawa to koszmar, ale tak to jest jak wszędzie beton i drzewa w doniczkach 🙄

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 31.08.2023 o 16:55, Aska7 napisał:

Chłopak był bardzo grzeczny, chociaż napyskował trochę na kotka. On raczej z tych łagodnych i proludzkich. Myślałam, że jest większy. Bardzo fajny, będą z niego ludzie.

No i podziękowania dla dziewczyn dbających o moje sadełko 😄

Od Asi ogórki w różnej postaci, a ja ogórkowa wybitnie jestem. I coś na reset 😛

Agata - vege pyszności (cynamonowe - bajka)

Danusia - wór przetworów różnej maści i buła drożdżowa ZE serem. A jajka od jakich kurek ?

Wczorajsza Wawa to koszmar, ale tak to jest jak wszędzie beton i drzewa w doniczkach 🙄

Kury moje. A Riki moich kotów po prostu nie widzi. W lecznicy były 3 i też ich nie słyszał choć wszystkie miauczały. Ale za to duże psy, które zobaczył - chciał zjeść.

• Like 1
Posted

I kolejna noc za nami. Lala obraziła się na mnie (przy okazji kąpieli Rikiego i  ona się wykąpała) i poszła spać z bratem, wierny Majki został ze mną na łóżku na a Riki obok na posłaniu. Spokój był dopóki się nie ruszałam. Wtedy Majkiemu włączał się system obronny i zaczynał powarkiwać na co bardzo chętnie odpowiadał Riki.jeden poszedł leżeć za mnie, drugi na posłanie i był spokój. Rano obydwaj wyszli na siku bez problemów. I o dziwo - dziś rano Riki zjadł trochę puszki. W ogóle to on je mało. Psie przysmaki absolutnie go nie interesują. Później pojadę po zlecenie na kastrację, odbiorę wyniki badań i ,mam nadzieję, ustalimy termin zabiegu. Tym razem brat będzie musiał posiedzieć z nimi kiedy ja pojadę.

• Like 1