Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewab']Ciotki prośba o zwrócenie uwagi. W rejonie ulicy Iłżeckiej zaginął bokser pręgowany. Pies jest drobnej postury, ma kopiowany ogon i naturalne uszy. Na szyi miał obróżkę. Wiek ok. 5-6 lat. Umaszczenie podobne do boksera z mojego podpisu (no może odrobinę ciemniejszy). Gdybyście miały jakiej info, proszę o kontakt na mnie. 600 047392.

uciekinier Borys,zlokalizowany,odnaleziony i już oddany właścicielce :multi::)
było trochę śmiesznie bo ja czasami już jestem tak zakręcona jeśli chodzi o psy ,że pomyliłam imiona i myślałam ,że jak bokser to też na pewno Ali :) i byłam bardzo zmartwiona,że nie reaguje na to imię:evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MASZA w czwartek miała sterylizacje,wszystko jest w porządku ale najważniejsze ,że jest w nowym domku:multi:.

Jest jeszcze trochę wystraszona i boi się wchodzić do domu ale to biedactwo pewnie całe swoje życie była przez ludzi źle traktowana więc trudno jej nabrać zaufania. U mnie też długo trwało zanim się dała pogłaskać.Ale ludzie już mieli niejednego psa ze schroniska także na pewno sobie poradzą.

Posted

[quote name='mrs.ka']MASZA w czwartek miała sterylizacje,wszystko jest w porządku ale najważniejsze ,że jest w nowym domku:multi:.

Jest jeszcze trochę wystraszona i boi się wchodzić do domu ale to biedactwo pewnie całe swoje życie była przez ludzi źle traktowana więc trudno jej nabrać zaufania. U mnie też długo trwało zanim się dała pogłaskać.Ale ludzie już mieli niejednego psa ze schroniska także na pewno sobie poradzą.

chociaż u ciebie dobre wiadomości:):)

Posted

[quote name='andzia69']chociaż u ciebie dobre wiadomości:):)

staram się jak mogę ,chociaż to kropla w morzu potrzeb
u nas w Starach. zmarła kobieta ,która miała pod opieką 10 bezdomnych psów,niestety niewykastrowane,niewysterylizowane,nigdy nigdzie nie ogłaszane:-(
nie mam pojęcia czy będę w stanie jakoś pomóc ale zobaczymy

Po za tym od piątku jest u mnie trójłapek Rubiś:loveu:
Jest teraz moim "oczkiem w głowie" ,nie będę się tutaj rozpisywała bo założę mu osobny wątek
Na pewno zostanie u mnie tak długo ,aż zrozumie ,że nie jest już bezdomny i że człowiekowi też można zaufać

Posted

Mr.ska, taką prośbę dostałam od dziewczyny ze Starachowic. Jakbyście miały jakies zapotrzebowanie na szczeniorki, to pamietajcie o nich.

[FONT=Times New Roman]APEL DO LUDZI Z DOBRYM SERDUSZKIEM.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]W zimie została znaleziona w śniegu suczka z dopiero co urodzonymi małymi szczeniakami. Na szczęście udało się je uratować. Pieski urosły i pilnie poszukują nowego domu. Niestety my nie możemy ich zatrzymać ponieważ mamy już kilka psiaków. Bardzo prosimy o pomoc w znalezieniu nowych domów by maluchy nie spędziły reszty życia w schronisku, tylko przez bezmyślność ludzi, którzy porzucili bezbronną suczkę w ciąży. Domu szuka również matka szczeniąt. Jest bardzo przyjazną i spokojną suczką jednak nadal ma smutne oczy. Pomóżcie je uratować.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szczeniąt jest pięć. Są przeurocze. Trzy suczki i dwa pieski. Suczka ma około 3 lat i wabi się Mała.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Prosimy o pomoc wszystkich ludzi, którym nie jest obojętny los tych bezbronnych zwierzaków.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Możliwy transport lub pomoc w transporcie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]KONTAKT : Nr Tel. 505 – 719 – 082 e-mail : [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT]

Mamuśka, też szukająca domu

Posted

[quote name='erka']Mr.ska, taką prośbę dostałam od dziewczyny ze Starachowic. Jakbyście miały jakies zapotrzebowanie na szczeniorki, to pamietajcie o nich.
[/QUOTE]

jak tylko ktos będzie pytał to przekażę nr.tel. nic więcej niestety nie mogę obiecać

Posted

Kaira była w Starach. u naszego weta w celu zdjecia szwów,niestety zadanie niezrealizowane gdyż bez narkozy się nie dało więc podjęliśmy decyzję,żeby odłożyć to i wykonać razem ze sterylka podczas jednego zabiegu usypiania. W czwartek za tydzień.Po za tym ma się świetnie,widać ,że o nią dbają,no,może trochę za bardzo rozpieszczają:loveu:.

A z tych bardzo dobrych wiadomości to MIŚKA pojechała do DS:multi: nie chcę zapeszać bo z ona miała zawsze pecha:razz:
(a ja kłopoty przez nią ) ale narazie jest wszystko ok. Jest u moich dobrych znajomych ,także będę miała na nią "oko"
w święta planuję tam odwiedziny to na pewno ufocę Miśkę w nowej scenerii

Posted

[quote name='mrs.ka']A z tych bardzo dobrych wiadomości to MIŚKA pojechała do DS:multi: nie chcę zapeszać bo z ona miała zawsze pecha:razz:
(a ja kłopoty przez nią ) ale narazie jest wszystko ok. Jest u moich dobrych znajomych ,także będę miała na nią "oko"
w święta planuję tam odwiedziny to na pewno ufocę Miśkę w nowej scenerii
To prosze Miske w nowym domku wymiziac.
I czekamy na fotki Miski

Posted

przepraszam za nieobecność i brak życzeń Wielkanocnych ale za wszystkie dobre życzenia (napisane i powiedziane) bardzo dziękuję:lol:
moje zwierzaki zorganizowały mi niesamowity stres w te święta,
JASIU zginąl w sobotę w południe:placz: !
nawet nie chcę już pisać co się działo u mnie w domu,poszukiwania przez 48 godzin,w których o dziwo nawet tubylcy pomagali i hektary lasu przeczesane. Szczęśliwie znaleziony dzisiaj ...dzięki czerwonej apaszce na szyi. Zapewniam ,że znalezienie sarny w lesie graniczy z cudem.
Chyba nie muszę pisać jaka jestem szczęśliwa:loveu:!

Posted

Uff, no to mieliście akcje nie do pozazdroszczenia. Jasia ciągnie do lasu? Wyrosło chłopisko jak nie powiem co.

Mrs.ka jeszcze raz dziękuję, za odnalezienie Borysa. Andzia69 mówi, że Ty spod ziemi wykopiesz, a znajdziesz. I całe szczęście dla boksia i dla Jaśka no i dla nas:).

Posted

boshe,niestety z tym wykopywaniem spod ziemi to wcale nie przesada,jeśli andzi69 miała na mysli takiego młodego kaukaza ,którego zagryzły psy z sąsiedztwa i właściciel zakopał zwłoki:angryy: ,a ja przyjechałam ,wezwałam policję,kazałam odkopać i jeszcze zabrałam na sekcje.
Oby nigdy więcej takich akcji :shake:
A Jasiek tak grzeczniutko siedzi teraz w domu,ze tylko wychodzi na siusiu i z powrotem,zobaczymy jak długo;)

Posted

[quote name='mrs.ka']
uciekinier Borys,zlokalizowany,odnaleziony i już oddany właścicielce :multi::)
było trochę śmiesznie bo ja czasami już jestem tak zakręcona jeśli chodzi o psy ,że pomyliłam imiona i myślałam ,że jak bokser to też na pewno Ali :) i byłam bardzo zmartwiona,że nie reaguje na to imię:evil_lol:

A propos Alego:
http://bokserywpotrzebie.pl/psy/alikielce.htm