Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrs.ka napisał(a):
to może Kaire tam posłać,nie dla tego,że się chce jej pozbyć ale ja naprawdę mam mało czasu tylko dla niej ,a z nią trzeba trochę popracować i przyzwyczjać do "cywilizowanych" warunków, u mnie tylko podwórko i las :)

Z tego co pisalas to mysle ze by sobie poradzili z dziewczynka :)
Pogadam z nimi, zobacze jaki mamy opcje transportu i dam znac.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Z tego co pisalas to mysle ze by sobie poradzili z dziewczynka :)
Pogadam z nimi, zobacze jaki mamy opcje transportu i dam znac.

no - to juz masz cc;)

a co do mamusi - moze jakby Mrs.ka jechała z powrotem z dowozu Rubinka to by mogła podjechać i zobaczyc co i jak? no oczywiscie jak nie będzie ciemno czy cus...

Posted

andzia69 ja mam 500km do przejechania ! a Ty mnie jeszcze chcesz gdzieś posyłać po drodze! wiesz jak się będę spieszyła do moich zwierzaków,Jasiu to się chyba zapłacze jeszcze nigdy go nie zostawiłam na tak długo :)

Posted

Mrs.ka bede do Ciebie dzownic w sprawie DT dla Kairy :)
Jesli chodzi o finansowanie to zywienie itd biore na siebie, jesli by wyszlo cos powazniejszego u weta to wtedy bede prosic o jakies wsparcie.

Posted

furciaczek napisał(a):
Mrs.ka bede do Ciebie dzownic w sprawie DT dla Kairy :)
Jesli chodzi o finansowanie to zywienie itd biore na siebie, jesli by wyszlo cos powazniejszego u weta to wtedy bede prosic o jakies wsparcie.

bowsko:):):) a nie chcą na dt sarny?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze Mrs.ka odda w pakiecie?:diabloti: choc to prawie pies - nie sarna:) śpi w łózku, nie chce wychodzic w mrozy - ino jeszcze nie szczeka:):):p

Posted

chyba powariowałyście na wiosne :boom:
mojego Jasia nie oddałabym nikomu !!! mój syn mówi do niego "braciszku":p

po za tym też dobre wieści:multi:

Kaira ma już dom ,nie pisałam bo jeździłam tam dwa dni pod rząd obserwować (wiem świr jestem) ale chociaż jestem pewna ,że jest wszystko w porzo:roll:

Także po swiętach możemy zabrać sie za mamusię,wcześniej nie dam rady. Ale i tak bardzo,bardzo dziękuję za gotowość pomocy dla Kairy. :loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
A ja wlasnie magluje DS zainteresowany Kaira:evil_lol:
No nic, bede namawiac na mamusie...musimy jej imie wymyslec jakies:p

magluj, magluj będzie na zaś:p

Mrs.ka - a jak ci wsiowi ludkowie wołali na matkę?

Posted

andzia69 napisał(a):
magluj, magluj będzie na zaś:p

Mrs.ka - a jak ci wsiowi ludkowie wołali na matkę?

nie wiem,przy mnie chyba wogóle nie używali imienia ale coś jej wymyślę teraz nie mam czasu ,wyślę Ci zaraz foty na pw ale w innej sprawie

Posted

najpierw wieści od Kairy

jej oczka się goją(może nie za ładnie to wygląda ale jest ok) w poniedziałek będzie miała zdjęte szwy

a to fotki z nowego domku

bardzo dobrze się tam zaklimatyzowała ,a na pewno bardzo polubiła swoją nową opiekunkę, do tego stopnia ,że jak odjeżdżałam to owszem poszła za mną parę kroków ,spojrzała machając ogonem jakby mówiła mi "no to cześć ,bardzo Cię lubię ale ja tutaj zostaję" i wróciła z radością do swojej Pani. Dla mnie to wystarczy :)

spotkamy się jeszcze na zdjęciu szwów,bo przyjadą dziewczyny do Starach. do naszego weta i chyba sterylkę też tutaj zrobimy