Jump to content
Dogomania

Czekoladka ma dom!! Zamieszkała we Wrocławiu. !Malutka Czekoladka w cieczce, błąkająca się po wsi w poszukiwaniu jedzenia....Zbiera na sterylkę i weta!!Teraz ma na imię Malaga!

Recommended Posts

Posted

Czekoladziu tulam za wszystko                                                                                                                   Joasiu daj znac prosze na bazareczku Czekoladkowym

Posted

A ja nie doniosłam tu na wątku, że psinka ma na imię Malaga! Takie imię wygrało na bazarku, a matką chrzestną została limonka80 😃 Gratulacje 😊🌷🪻🌱

• Like 1
Posted

Wpłacam do Asi Alaskan 151 zł, Asia dokłada swoje 35 zł i w ten sposób Malaga otrzymuje 186 zł z bazarku imiennego - bardzo wszystkim dziękuję!! ❤️💚💙🧡🤍

Posted
Dnia 30.03.2023 o 16:09, agat21 napisał:

Wpłacam do Asi Alaskan 151 zł, Asia dokłada swoje 35 zł i w ten sposób Malaga otrzymuje 186 zł z bazarku imiennego - bardzo wszystkim dziękuję!! ❤️💚💙🧡🤍

Przepięknie dziękujemy!!!! e-gify.pl - gify, animowane gify,gify na bloga, emotikony serca!

Jak tylko zameldują się na koncie, potwierdzę na bazarku imienny,

• Alaskan malamutte changed the title to Malutka Czekoladka w cieczce, błąkająca się po wsi w poszukiwaniu jedzenia....Zbiera na sterylkę i weta!!Teraz ma na imię Malaga!
Posted
Dnia 30.03.2023 o 19:29, Poker napisał:

Wygląda jak mały niedźwiadek.

Aż dziwne, że tak dużo psów ma przodozgryz.

W niektórych rasach przodozgryz jest prawidłowym, niewadliwym zgryzem wg wzorca rasy (np bokser, shih tzu). Myślę że sporo miksów tych ras potem też ma to przekazywane.

Posted
Dnia 30.03.2023 o 16:09, agat21 napisał:

Pieniążki na koncie Malagi. Pięknie dziękujemy!!Rose With Heart Wallpapers - Wallpaper Cave