Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Co u naszych dziewczynek? Jak sie sunki maja? Quote
mimiś Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 moze któras cioteczka uczy sie niemieckiego?;) [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13439621#post13439621]"Alchemik " po niemiecku!-na Tarę i Myszkę-do 11.11. - Dogomania Forum[/url] Quote
Caragh Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Hyhyhy, nie uczy, tylko umie :eviltong::eviltong::eviltong: Dlatego kusi, kusi, ale kasy nie ma :roll: Co u dziewczynek - będę wiedzieć za 2 godzinki, wtedy będę u nich na odwiedzinach :lol: Fotki nowe porobię :) Jestem strasznie ciekawa jak sie oczko Taruni goi :roll: Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 To czekamy Caragh na najswiezsze info! Quote
Caragh Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Cantadorra']To czekamy Caragh na najswiezsze info![/QUOTE] Oczywiście, oczywiście :) Będzie po 19, jak wrócę od psinek :lol: Cantadorra jaki ładny piesio sie w Twoim avatarku pojawił :loveu: Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Caragh'] Cantadorra jaki ładny piesio sie w Twoim avatarku pojawił :loveu:[/QUOTE] Dziekuje, dziekuje. :loveu: Z niecierpliwoscia czekam na relacje. Pozdrow Justynke. Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kochani juz jestem , mam juz neta :):):) Bardzo i to bardzo chce Wam wszystkim podziekować za tak ogromna pomoc, za wpisy , za dobre słowo ktore jest dla mnie bardzo wazne , bardzo i to bardzo dziekuje :lol::lol::lol: wieczorem podam rozliczenie , dług u weta 1320 zł i tez wieczorem będe wiedziac ile jest za Tarunie ..... Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Kochani juz jestem , mam juz neta :):):) Bardzo i to bardzo chce Wam wszystkim podziekować za tak ogromna pomoc, za wpisy , za dobre słowo ktore jest dla mnie bardzo wazne , bardzo i to bardzo dziekuje :lol::lol::lol: wieczorem podam rozliczenie , dług u weta 1320 zł i tez wieczorem będe wiedziac ile jest za Tarunie .....[/QUOTE] Fajnie, ze jestes :loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Bazarek przygotowany, zapraszam:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/juz-otwarte-multum-fantow-na-zwierzaki-justy-zwierzaki-do-15-11-a-172608/[/URL] Quote
mimiś Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 madcat, chyba wyrozbojowałas kogoś z tylu fantów.:evil_lol: niemieckiego Alchemika kupiła cioteczka DarkWater-jutro powinno wpłynąć 15zł:multi: Quote
Caragh Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Nareszcie internet masz :loveu: A ja mam Wasze ulubienice :D MYSZUNIA oraz TARUNIA a to zdecydowanie moje ulubione :loveu: Zobaczcie jak jej dobrze :loveu: Quote
Nadziejka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Justyniu i cioteczki wita:loveu::multi::multi:jcie :bigcool::Dog_run:zdjateczka cudne , raj maja kochaniutki u ciebie Justyniu :loveu:niechaj sie tobie aniele sloneczko klania :multi::multi:[/FONT] Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Madcat bardzo , bardzo Ci ziekuje :):):):) Cargh jakie ty robisz cudne foty moim stowinkom :):):):) A teraz rozliczenie : Komitet Pomocy dla Zwierzat w Tychach ---------- 250 zł ( za operacje Taruni ) Skibi --------------------------------------------- 200 zł MaBo -------------------------------------------- 150 zł Obraczuś - Kundelkowa skarbonka ---------------- 100 zł Madcat ----------------------------------------- 100 zl Shinne ------------------------------------------ 50 zl Shirrrapeira -------------------------------------- 30 zł Acha 44 ----------------------------------------- 30 zł Ala ---------------------------------------------- 30 zł P.Ewa ------------------------------------------- 25 zł Maks -------------------------------------------- 20 zł P.Jola ------------------------------------------- 15 zł Razem ----------------------------------------- 750 zł + 250 zł za operacje KPDZ Dług u weta juz po wpłaceniu za operacji 1320 zł Za sama Tarunie jest 916 zł Całą kwote 750 zł jutro wpłace do weta ... Bardzo i to bardzo Wam wszystkim dziekuje :lol::lol::lol: Tarunia po tym tramalu czuje sie OK , nawet fika koziołki jak widac na zdjęciu :evil_lol: Mam nadzieje ze jeszcze tak długo bedzie choc ta buzinka nadal sie nie otwiera i raczej juz nie bedzie lepiej lecz może byc gorzej ... Quote
Cantadorra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Widac, ze Tarunia rozkoszuje sie obecnoscia w domu. Dobrze jej. A to, ze choruje coraz mocniej? Tak to juz niestety jest. Oby jak najdluzej byla w jak najlepszej formie. Tego wam zycze. Quote
Caragh Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Trzeba cieszyc sie i rozkoszowac kazdym dniem :) Oby ich bylo jak najwiecej :thumbs: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tramal bardzo dobrze działa na Tarunie , dostała po 10 kropli i wetka proponuje zmniejszyć do 9 kropli , jak przyjechała po mnie kolerzanka aby jechać do weta to dosłownie wbjegła po schodach a Myszunia , jak to Myszunia z powodu chyba demencji pomyliła pietra i pobiegła na 3 a my mieszkamy na drugim :lol: Taerunia i Myszunia no i oczywiście ja zyczymy spokojnej nocy i kolorowaych snów :lol: Quote
Nadziejka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Arial Narrow]I my serduchami zyczymy kolorowych , spokojniutkich snow :loveu::loveu:Taruni i Myszuni i Fibi i Pedruniowi:calus::iloveyou::iloveyou::kociak:spijcie spokojnie rodzinko cudowna:loveu:[/FONT] Quote
Caragh Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Ja wiem, ze to nie do konca jego watek, ale jak sie ma Fibus?? Lepiej juz?? Taruniu :loveu: Myszuniu :loveu: dzisiaj cioteczka z zatruciem pokarmowym (albo cos podobnego) wyladowala w lozku, ale juz jestem i odwiedzam, kochane psineczki :loveu: Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A moja kaska nie doszła? Przelana 05.11. Quote
Cantadorra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witajcie kochane cioteczki i zwierzaczki. Tarunia kosztuj dnia i ciesz sie kazda chwila! Quote
magenka1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Czesc Kochani w sobotę, ja tez już przelałam grosik na rodzinę Justynki, pozdrawiam i ciepłej soboty życzę! Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dzień dobry, "Super Psinki - Starowinki"! :calus: W poniedziałek prześlę Wam grosik albo dwa!:bigcool: Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :Cool!:Pomagam Psiaczkom z radością! Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jak ja wam bardzo dziekuje :laola::laola::laola: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Rozliczenie z listopada : MaBo --------------------------- 150 zł P.Halina ------------------------ 100 zł Tiger Timon --------------------- 60 zl Aneta 355 ---------------------- 20 zł Agata 51 ----------------------- 20 zł MAGIENKA 1 -------------------- 15 zł DARKWATER -------------------- 15 ZŁ Razem ------------------------- 380 zł Kochani ja teraz bede na bierzaco wpisywac kwoty i raz w miesiacu w nastepnym np za listopad w grudniu bede sie rozliczać . Bardzo i to bardzo Wam wszystkim dziekuje :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts