Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszunia cały czas spi i dziś miała małą wpadke bo zrobiła qupalka na chodniku i jak dobrze że miałam przy sobie woreczek :diabloti: a i coraz częściej zdaża sie jej pomylić piętra :diabloti: A i też zapomina że ma na dworze zrobić siku i robi w domu ale to juz jest taki wiek i nie ma co sie dziwić , poprostu ma ajcchajmera :diabloti: A poza tym OK :lol::lol::lol:

Posted

Nikogo dzisiaj nie bylo u Psinek :( Moze nowe foty kogos zwabia :D
MYSZUNIA

TARUNIa Dzisiaj miala dobry dzien :) Wcale nie piszczala z bolu, z oddychaniem tez zadnych problemow :) :)

Posted

Dobrze, ze mi sie Psinki udalo jeszcze wczoraj foki wstawic, dzisiaj nawet edytowac postu nie umiem <roll> (skoro emoty nie dzialaja, pisze tak) Na cale szczescie wasz watek latwo bylo znalezc, z Pedrusiem juz bylo trudniej :/ Na szczescie, znaleziony :)

Posted

A najgorsze, z nawet jak zapisuje sobie w zakladkach przegladarki, to tez NIE DZIALA : ( No jak ja Pedra bede szukac za kazdym razem mam godzine... Ciesze sie, ze przynajniej jednej Cioteczce sie znalezc Psinki udalo : )

Posted

Zniszczyl delikatnie mowiac ; )
Jak dobrze, ze odnalazlas watek naszych kochanych Psinek : )
Ja Pedra znowu nie umiem sie doszukac ; ( <zalamka>