Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Justyniu:buzi::Dog_run:jak sie czujecie dzis , jak Tarusiowy i Myszkowy apetycik ? Justynko mocnooo za was kochani:loveu::loveu::thumbs:[/FONT]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślicznie dziękuje :loveu:

I korzystam z nowej władzy od razu :cool3: Dodałam do pierwszego postu czynne bannerki, bo szukać ich dopiero na 40 którejś stronie, to trochę uciążliwe ;) oraz co ważniejsze wpływy od kochanych Cioteczek, by nie musiały szukać po postach ;)

Posted

Super , super , super a na nude nie bedziesz nażekać :diabloti: bo dzieje sie wiele u naszych kochanych strowinek . Dziś Tarunie bardziej boli buzinka i dostała tramal i mam nadzieje że poczuje sie lepiej ... A Myszunia sie buntuje przed podawaniem leków i potem musze ją przepraszać bo sie panna obraża :diabloti:

Posted

Wreszcie udało nam się zaloogwać. Wątki podczytywałyśmy, ale z jasnych chyba przyczyn nie pisałyśmy. Chcemy gorąco podziękować Wam za to co robicie dla pani Justyny i jej podopiecznych :loveu:

Tak wygląda Tara kilka dni po zabiegu:

Posted

Korciaczki, mam nadzieje, ze nie macie nam za złe tej decyzji, wiemy, ze nie macie i tak za bardzo czasu z powodu wszystkich zajęć.
Wasza Korcia jest przesliczna :loveu: I te spojrzenie :loveu: Takie figlarne :loveu: Nie dziwie sie, ze nie chcecie oddac ;)

A ja jutro znowu bede odwiedzac Tarunie, Myszke i reszte :multi:

Posted

Ok Malwi , dzieki za ostrzeżenie :lol:

A dziś babcinki miały mega głaskanko bo i Caragh była u nas i Ewa Gonzales :loveu::loveu::loveu: ale sie cieszyły a też Ewa przywiozła kocyki i podusie dla naszych maleństw :loveu::loveu::loveu: