Nadziejka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Justyniu:buzi::Dog_run:jak sie czujecie dzis , jak Tarusiowy i Myszkowy apetycik ? Justynko mocnooo za was kochani:loveu::loveu::thumbs:[/FONT] Quote
Maupa4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witam. Zgodnie z prośbą zmieniłam osobę prowadzącą wątek. Pozdrawiam. Quote
Caragh Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ślicznie dziękuje :loveu: I korzystam z nowej władzy od razu :cool3: Dodałam do pierwszego postu czynne bannerki, bo szukać ich dopiero na 40 którejś stronie, to trochę uciążliwe ;) oraz co ważniejsze wpływy od kochanych Cioteczek, by nie musiały szukać po postach ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super , super , super a na nude nie bedziesz nażekać :diabloti: bo dzieje sie wiele u naszych kochanych strowinek . Dziś Tarunie bardziej boli buzinka i dostała tramal i mam nadzieje że poczuje sie lepiej ... A Myszunia sie buntuje przed podawaniem leków i potem musze ją przepraszać bo sie panna obraża :diabloti: Quote
Nadziejka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :loveu::Cool!::buzi::Dog_run::Dog_run:cudo panienki cudooooooooooooooooooo! spokojnego wieczoru zyczymy i nocki tez Justyniu:loveu: Quote
Caragh Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Takim milym zajeciem moge sie zajmowac caly dzien ;) Mizianko dla sunieczek kochanych :loveu::loveu::loveu: Quote
Korciaczki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wreszcie udało nam się zaloogwać. Wątki podczytywałyśmy, ale z jasnych chyba przyczyn nie pisałyśmy. Chcemy gorąco podziękować Wam za to co robicie dla pani Justyny i jej podopiecznych :loveu: Tak wygląda Tara kilka dni po zabiegu: Quote
Korciaczki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Maupa4']Witam. Zgodnie z prośbą zmieniłam osobę prowadzącą wątek. Pozdrawiam. Ale wstyd :oops: ine prowadziłyśmy wątku. To przez te porblemy z logowaniem. Quote
Korciaczki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jak fajnie, że tak wszystko ruszyło... Madact, Kora jest nasza, Kory nie oddamy :evil_lol: Kora pozdrawia i prosi o dlaszą pomoc dla swojej koleżanki :p Quote
Caragh Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Korciaczki, mam nadzieje, ze nie macie nam za złe tej decyzji, wiemy, ze nie macie i tak za bardzo czasu z powodu wszystkich zajęć. Wasza Korcia jest przesliczna :loveu: I te spojrzenie :loveu: Takie figlarne :loveu: Nie dziwie sie, ze nie chcecie oddac ;) A ja jutro znowu bede odwiedzac Tarunie, Myszke i reszte :multi: Quote
Korciaczki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A gdzie tam mieć za złe :p Główny powod nieobecność to te logowanie... Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Tarunie coś dzis za bardzo boli buzinka i miała problem z pobraniem jedzenia :shake: , juz 2 razy podałam jej tramal bo popiskuje ale teraz chyba juz zadziałał i za niedługo wyjde jeszcze z nimi na siku ... Quote
Malwi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 przepraszam że dopiero teraz, obiecany podlinkowany banerek : Quote
Caragh Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Sliczny bannerek, taki odswiezony :) Tez sobie podmienie :) Quote
Monika z Katowic Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Poszło 30 zł dla Taruni i Myszuni -mój prezencik dla ślicznych Starowinek.:loveu::loveu: Quote
Malwi Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Malwi bardzo dziekuje :lol: Proszę bardzo ;) Justa, masz za duży podpis ...... lepiej zmień zanim Moderator cie dorwie ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ok Malwi , dzieki za ostrzeżenie :lol: A dziś babcinki miały mega głaskanko bo i Caragh była u nas i Ewa Gonzales :loveu::loveu::loveu: ale sie cieszyły a też Ewa przywiozła kocyki i podusie dla naszych maleństw :loveu::loveu::loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 I kolejna wpłata , bardzo i to bardzo dziękuje :loveu::loveu::loveu: MONIKA Z KATOWIC DLA TARUNI I MYSZUNI 30,00 Quote
Nadziejka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :bye::iloveyou::painting::painting::bigcool:buziakii dla cuudownychhhhhh Justysiowych cudeniek:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ściskam łapki ślicznych starowinek!:loveu: Quote
Nadziejka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]I ja tez sciskuniam boc juz mi sie przykrzy bez tych anioleczkow cudownych:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts