Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madcat1981']Taruśku, mam nadzieję, że już lepiej...

Sekret bazarku - poczta po drugiej stronie ulicy:evil_lol:
Madcat, my pocztę widzimy z okna
a i tak wysyałmy z conajmniej dwu tyg opóźnieniem...

Posted

Bardzo dziekuje Wam wszystkim za dobre słowa , za nadzieje , za to że jesteście i że tak bardzo nam pomagacie .....

A Tarunia ma zwiekszoną dawke tramalu i przed chwilka troszke zjadła :lol:
I wet mówi ze raczej bedziemy dawke regulować w zależnosci od jej stanu ...

Posted

Wiemy, Justynka, wiemy :sad: Pamiętasz, jak rozmawiałyśmy? Że trzeba słuchać weterynarza, bo samemu nigdy nie będzie się miało obiektywnego spojrzenia na tą sprawę:shake: Tak mi trudno nawet myśleć o tym, dlatego z ulgą przyjęłam najświeższe wieści. Oby jak najdłuzej w komforcie życia bez bólu. Spokojnej nocy.......

Posted

Pamiętam doskonale naszą rozowe , pamiętam jak rozmawiałyśmy że nie możemy pozwolić zwierzęciu cierpieć i wiem że jak wet mówi to tak jest a mam naprawde wspaniałych i bardzo i to bardzo wrażliwych wetów ...

Ja też Wam wszystkim życze spakohnej nocy :lol:

Musze jeszcze z moją sforą wyjść na spacer ale czekam aż Tarunia sie obudzi bo śpi a ja nie chce jej budzić ...

Kotka Psotka skatowana przez człowieka z złamaniem kości dolnej części udowej ma już zdjęte szwy i sie ładnie goi :)

Posted

:bye::calus::Dog_run::kociak::kociak:Justyniu tys jest najwieksza miloscia twoich psiateczek i kotuniow:loveu:bos im stworzyla raj ty Aniele kochany:loveu:

Posted

Jak byłyśmy przd chwilka na spcerku to Tarunia widząć że sie troszke lepiej czuje zaszczekała na pieska który był pod naszą klatka i aż biedna zapłakała z bólu , ona juz nie może szczekac a tak lubi :shake: ale z jedzonkiem lepiej :lol: