Nadziejka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 witajcie ! pozdrawiam goracoooo Justyniowe zwierzunki! ................ale porobili , jakby zlosliwie , toc przeciez tu o zycie chodzi a nie o bal przebierancow ,ech przykro , ze coraz to nowe utrudnienia sie dzieja ! Justyniu trzymajcie sie mocniutko , teraz jest kilka cieplejszych dni calujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Caragh Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Chlodno tu teraz na tym forum... to juz nie Dogo :( Gdyby to bylo forum o czymkolwiek innym, a nie o kochanych zwierzakach, juz by mnie tu nie bylo... a tak... chyba oslepne, ale Tarunie i Myszunie i tak bede odwiedzac :P Quote
madcat1981 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ja sie też jakoś na niebieskim lepiej czułam. Wszystko wychodziło szybko spod palca - tutaj wiecznie jakieś nowości, człowiek musi się zastanawiac jak np. buźkę wstawić... Niby to pierdółka ale ja miałam dużo radości z pisania tutaj a teraz to tylko jak musze coś przekazać... to smutne. Quote
Cantadorra Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Dziewczynki, witam wszystkie po nowemu. To sie moze okazac tylko kwestia przyzwyczajenia. Przeciez poradzimy sobie i z takim dogo. Pozdrawiam sunki! Quote
Caragh Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Zeby ono chociaz zaczelo dzialac :roll: Ja mam jak Ty Madcat, tak mi strasznie wolno sie strony wczytuja plus te kolory... tez wchodze zdecydowanie rzadziej Quote
Caragh Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Niestety, nie mam pojecia :( Justyna nie ma nerwow na to cos, co bylo kiedys Dogo... I wcale sie jej nie dziwie :evil_lol: Jutro bede odwiedzac Zwierzyniec (i Justyne :evil_lol: ) wiec bede miec jakies info :) Quote
Caragh Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 z pamieci ;) dwukropek - evil_lol dwukropek i jest :evil_lol: ;) Pod szybka odpowiedzia sa takze opcje zaawansowane, tam tez one sa :) Quote
Caragh Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Dogo nie wpuszcza Justynki, wiec ja zacytuje, co mi napisala: Justa&Zwierzaki napisał(a): Oj pogorszyło nam sie to dogo , pogorszyło .... A czy mozesz napisać że dziewczynki OK , Tarunia nadal bierze tramal a myszunia miała troszke problem ale juz jest OK Kończy mi sie karma Royal Canin Hepatic i musze zamowic na kreske u weta .... Moje tymczasy kocie bardszo chorują :(( Quote
madcat1981 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 agata51 napisał(a):Skąd bierzecie emotikony? Kliknij w opcje zaawansowa jak będziesz pisac odpowiedź. POjawi się tam znaczek bużki, jak kiedyś. Mam juz prawie całą kaskę z bazarku na tymczasy. Wiem że kupić za to karmy psiej za dużo nie można (bo to w wiekszość pieniadze na koty, a Pedro chyba nie je hepatica?) ale do leczenia tymczasów jak najbardziej chyba się przydadza... Zawsze to mniejszy dług. Już mi tylko 30 zł z prawie 300 brakuje - jak dziś nie dotra to przeleję w dwóch częściach. Quote
Nadziejka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 pozdrawim goracoooooooo wszystkie zwierzunki i ciotenki1! trzymajcie sie Justyniuuuuuuuuuu Quote
Cantadorra Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Mam nadzieje, ze Justynka sie przekona do nowego dogo i nas odwiedzi :) Mizianka dla staruszek! Quote
Caragh Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Madcat jestes wielka :modla: :loveu: i oczywiscie kazda Cioteczka, ktora podarowala cos na bazarek i kazda, ktora cosik kupila :modla: Justynka pewnie wciaz na ta sumke z niedowierzaniem patrzy :evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Psie Skarbusie! Co tam u Was nowego? Quote
Caragh Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 A dzis troche inaczej, dzis jedno zdjecie :) Panie sie tak ladnie ulozyly, ze nie sposob bylo nie zrobic im zdjecia razem :) U Taruni wszystko dobrze, dobrze sie jej oddychalo, nie piszczala z bolu, dobry dzien :) Mysia tez w miare dobrze Quote
Cantadorra Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Psinki takie slodkie i wygladaja na ogromne przyjaciolki od serca. Dobrej nocy malutkie. Quote
Korciaczki Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Śiczne zdjęcia. One tak bardzo często leżą. Czasem dołącza jeszcze pekinowaty Fibi lub Tygrys i Tenor (mruczki). Dobranoc. Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Madcat jak ja Tobie i wszystkim cioteczkom dziękuje :):):):):):):):):):):) Wszystkie pieniazki jesli oczywiście moge chiała bym przekazać na splate długu u weta :):):) Bardzo dziekuje :):):) A Tarunia , Myszunia , Pedro i Febi przed chwilka byli na spacerku ze mną i nowymi duzymi od Marleyka ( kociego rudzielca ) Quote
Nadziejka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 caluskow milionik da was kochani Justyniowi zwierzunkowie! Quote
madcat1981 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a): Wszystkie pieniazki jesli oczywiście moge chiała bym przekazać na splate długu u weta :):):) Bardzo) Kochanie, pamiętaj, że pieniądze z bazarku możesz przeznaczyć tylk na wydatki związane z tymczasami. To oznacza niestety, że nie można nimi np. opłacić operacji Tary czy kupić karmy dla staruszek. Ale jeśli mogę coś zaproponować... Wiem, że jako DT dla Pedra mamy u Ciebie dług -163 zł. Skoro przez tyle czasu Pedro u Ciebie był za darmo (a przecież jadł, pił, ćwiczono z nim, nawet szkoleniowec był) to tą sumę możesz potraktować jako zwrot długu za tymczasowanie. Pedro będzie na "zero" a pieniądze do Twojej dyspozycji. No, może byc mu kupiłajeszcze jakiś smakołyk od ciotek;) Natomiast za resztę, czyli prawie drugie tyle spraw coś kotom - na pewno mają dług w lecznicy, potrzebują lekarstw, karmy, itd. Przykro mi, że tak wyszło, ale jednak regulamin bazarku mówi jasno - zbiera się na zwierzęta tymczasowane... Przegapiłam to, ale nie przegapił administrator :diabloti: i ja z nim dyskutować nie będę:oops: Obiecałam, że te 300 zł pójdzie na tymczasy i taką mam propozycję jak powyzej. Hmmm? A może ciotki mają lepsze pomysły? Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 madcat1981 napisał(a):Kochanie, pamiętaj, że pieniądze z bazarku możesz przeznaczyć tylk na wydatki związane z tymczasami. To oznacza niestety, że nie można nimi np. opłacić operacji Tary czy kupić karmy dla staruszek. Ale jeśli mogę coś zaproponować... Wiem, że jako DT dla Pedra mamy u Ciebie dług -163 zł. Skoro przez tyle czasu Pedro u Ciebie był za darmo (a przecież jadł, pił, ćwiczono z nim, nawet szkoleniowec był) to tą sumę możesz potraktować jako zwrot długu za tymczasowanie. Pedro będzie na "zero" a pieniądze do Twojej dyspozycji. No, może byc mu kupiłajeszcze jakiś smakołyk od ciotek;) Natomiast za resztę, czyli prawie drugie tyle spraw coś kotom - na pewno mają dług w lecznicy, potrzebują lekarstw, karmy, itd. Przykro mi, że tak wyszło, ale jednak regulamin bazarku mówi jasno - zbiera się na zwierzęta tymczasowane... Przegapiłam to, ale nie przegapił administrator :diabloti: i ja z nim dyskutować nie będę:oops: Obiecałam, że te 300 zł pójdzie na tymczasy i taką mam propozycję jak powyzej. Hmmm? A może ciotki mają lepsze pomysły? Oczywiscie tak zrobie :):):) Chore kocie tymczasy to : Tekila miała najpierw leczona przetoke pod okiem ale ze po kilkunastu dniach powróciła to była kanieczna operacja a pred nią RTG , Zuzu jest leczony na ból i kwawienie zebów ( chory też na S.U.K ) , chory tez jest i to na grzybice i ma chore oczko Czort . a kk ma Frotka ... Jesle bedzie potrzebne rozliczenie imienne kotów to oczywiscie moja wetka to zrobi :):):) Bardzo i to bardzo dziekuje wszystkim za pomoc :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A też jest kolejna wpłata na starowinki pomoc dla Tary i Myszki- od shinee 50 zł :):):) Bardzo dziekuje :):):) Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Psinki - Starowinki! Moje śliczne - już niedługo Was odwiedzę! I wycałuję oba pyszczki bardzo mocnooooooooooooo! Quote
Nadziejka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Monika z Katowic']Psinki - Starowinki! Moje śliczne - już niedługo Was odwiedzę! I wycałuję oba pyszczki bardzo mocnooooooooooooo! :loveu::loveu:ja tez ja tez ziuteczki wy kochana wy:loveu:tez mam nadzieje ze juz niebawem , bom sie wybierala kilka dni temu , ale mnie zmoglo i zaniemoglo , do zobaczonka i przytulanka kochani :multi: Quote
Recommended Posts