Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

witajcie ! pozdrawiam goracoooo Justyniowe zwierzunki! ................ale porobili , jakby zlosliwie , toc przeciez tu o zycie chodzi a nie o bal przebierancow ,ech przykro , ze coraz to nowe utrudnienia sie dzieja ! Justyniu trzymajcie sie mocniutko , teraz jest kilka cieplejszych dni calujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chlodno tu teraz na tym forum... to juz nie Dogo :( Gdyby to bylo forum o czymkolwiek innym, a nie o kochanych zwierzakach, juz by mnie tu nie bylo... a tak... chyba oslepne, ale Tarunie i Myszunie i tak bede odwiedzac :P

Posted

Ja sie też jakoś na niebieskim lepiej czułam. Wszystko wychodziło szybko spod palca - tutaj wiecznie jakieś nowości, człowiek musi się zastanawiac jak np. buźkę wstawić... Niby to pierdółka ale ja miałam dużo radości z pisania tutaj a teraz to tylko jak musze coś przekazać... to smutne.

Posted

Zeby ono chociaz zaczelo dzialac :roll: Ja mam jak Ty Madcat, tak mi strasznie wolno sie strony wczytuja plus te kolory... tez wchodze zdecydowanie rzadziej

Posted

Niestety, nie mam pojecia :( Justyna nie ma nerwow na to cos, co bylo kiedys Dogo... I wcale sie jej nie dziwie :evil_lol: Jutro bede odwiedzac Zwierzyniec (i Justyne :evil_lol: ) wiec bede miec jakies info :)

Posted

Dogo nie wpuszcza Justynki, wiec ja zacytuje, co mi napisala:

Justa&Zwierzaki napisał(a):

Oj pogorszyło nam sie to dogo , pogorszyło ....

A czy mozesz napisać że dziewczynki OK , Tarunia nadal bierze tramal a myszunia miała troszke problem ale juz jest OK
Kończy mi sie karma Royal Canin Hepatic i musze zamowic na kreske u weta .... Moje tymczasy kocie bardszo chorują :((

Posted

agata51 napisał(a):
Skąd bierzecie emotikony?

Kliknij w opcje zaawansowa jak będziesz pisac odpowiedź. POjawi się tam znaczek bużki, jak kiedyś.

Mam juz prawie całą kaskę z bazarku na tymczasy. Wiem że kupić za to karmy psiej za dużo nie można (bo to w wiekszość pieniadze na koty, a Pedro chyba nie je hepatica?) ale do leczenia tymczasów jak najbardziej chyba się przydadza... Zawsze to mniejszy dług. Już mi tylko 30 zł z prawie 300 brakuje - jak dziś nie dotra to przeleję w dwóch częściach.

Posted

Madcat jestes wielka :modla: :loveu: i oczywiscie kazda Cioteczka, ktora podarowala cos na bazarek i kazda, ktora cosik kupila :modla: Justynka pewnie wciaz na ta sumke z niedowierzaniem patrzy :evil_lol:

Posted

A dzis troche inaczej, dzis jedno zdjecie :) Panie sie tak ladnie ulozyly, ze nie sposob bylo nie zrobic im zdjecia razem :)

U Taruni wszystko dobrze, dobrze sie jej oddychalo, nie piszczala z bolu, dobry dzien :) Mysia tez w miare dobrze

Posted

Madcat jak ja Tobie i wszystkim cioteczkom dziękuje :):):):):):):):):):):)
Wszystkie pieniazki jesli oczywiście moge chiała bym przekazać na splate długu u weta :):):)
Bardzo dziekuje :):):)

A Tarunia , Myszunia , Pedro i Febi przed chwilka byli na spacerku ze mną i nowymi duzymi od Marleyka ( kociego rudzielca )

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):

Wszystkie pieniazki jesli oczywiście moge chiała bym przekazać na splate długu u weta :):):)
Bardzo)

Kochanie, pamiętaj, że pieniądze z bazarku możesz przeznaczyć tylk na wydatki związane z tymczasami. To oznacza niestety, że nie można nimi np. opłacić operacji Tary czy kupić karmy dla staruszek. Ale jeśli mogę coś zaproponować... Wiem, że jako DT dla Pedra mamy u Ciebie dług -163 zł. Skoro przez tyle czasu Pedro u Ciebie był za darmo (a przecież jadł, pił, ćwiczono z nim, nawet szkoleniowec był) to tą sumę możesz potraktować jako zwrot długu za tymczasowanie. Pedro będzie na "zero" a pieniądze do Twojej dyspozycji. No, może byc mu kupiłajeszcze jakiś smakołyk od ciotek;) Natomiast za resztę, czyli prawie drugie tyle spraw coś kotom - na pewno mają dług w lecznicy, potrzebują lekarstw, karmy, itd. Przykro mi, że tak wyszło, ale jednak regulamin bazarku mówi jasno - zbiera się na zwierzęta tymczasowane... Przegapiłam to, ale nie przegapił administrator :diabloti: i ja z nim dyskutować nie będę:oops: Obiecałam, że te 300 zł pójdzie na tymczasy i taką mam propozycję jak powyzej. Hmmm? A może ciotki mają lepsze pomysły?

Posted

madcat1981 napisał(a):
Kochanie, pamiętaj, że pieniądze z bazarku możesz przeznaczyć tylk na wydatki związane z tymczasami. To oznacza niestety, że nie można nimi np. opłacić operacji Tary czy kupić karmy dla staruszek. Ale jeśli mogę coś zaproponować... Wiem, że jako DT dla Pedra mamy u Ciebie dług -163 zł. Skoro przez tyle czasu Pedro u Ciebie był za darmo (a przecież jadł, pił, ćwiczono z nim, nawet szkoleniowec był) to tą sumę możesz potraktować jako zwrot długu za tymczasowanie. Pedro będzie na "zero" a pieniądze do Twojej dyspozycji. No, może byc mu kupiłajeszcze jakiś smakołyk od ciotek;) Natomiast za resztę, czyli prawie drugie tyle spraw coś kotom - na pewno mają dług w lecznicy, potrzebują lekarstw, karmy, itd. Przykro mi, że tak wyszło, ale jednak regulamin bazarku mówi jasno - zbiera się na zwierzęta tymczasowane... Przegapiłam to, ale nie przegapił administrator :diabloti: i ja z nim dyskutować nie będę:oops: Obiecałam, że te 300 zł pójdzie na tymczasy i taką mam propozycję jak powyzej. Hmmm? A może ciotki mają lepsze pomysły?

Oczywiscie tak zrobie :):):)
Chore kocie tymczasy to : Tekila miała najpierw leczona przetoke pod okiem ale ze po kilkunastu dniach powróciła to była kanieczna operacja a pred nią RTG , Zuzu jest leczony na ból i kwawienie zebów ( chory też na S.U.K ) , chory tez jest i to na grzybice i ma chore oczko Czort . a kk ma Frotka ... Jesle bedzie potrzebne rozliczenie imienne kotów to oczywiscie moja wetka to zrobi :):):)

Bardzo i to bardzo dziekuje wszystkim za pomoc :):):)

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Psinki - Starowinki! Moje śliczne - już niedługo Was odwiedzę! I wycałuję oba pyszczki bardzo mocnooooooooooooo!
:loveu::loveu:ja tez ja tez ziuteczki wy kochana wy:loveu:tez mam nadzieje ze juz niebawem , bom sie wybierala kilka dni temu , ale mnie zmoglo i zaniemoglo , do zobaczonka i przytulanka kochani :multi: