Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

Justyna nie ma netu, wiec przekazuje, iż Tarunia w dzionek spala, nie piszczala, wiec chyba wszystko było ok i nic strasznie nie bolało :) Mysia, jak Mysia, cichutka, grzeczniutka - również spala maleńka - przepiękny widok :loveu::loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, a ja bardzo "inteligentnie" wysłałam Juście namiary do siebie na wypadek gdyby nie miała netu a pilnie potrzebowała przekazac jakies informacje...:oops::splat:

Spokojnej nocy wszystkim....:kciuki:

Posted

:thumbs::iloveyou::iloveyou:[FONT=Comic Sans MS]przekazujcie ze my wszyscy z Justynka i ze mocno za nich wszystkich trzymamay i serduszkami jestesmy z nimi![/FONT]

Posted

Bedzie coś wiadomo po 15, mam nadzieje :) A Cioteczki, czemu nie mówicie, ze na poprzedniej stronie te same zdjęcie 2 razy dałam :P Pomieszałam, teraz są już 3 różne foty :lol:

Posted

Korciaczki, licze ze przyniesiecie dobre wiesci ... Zdjecia Kory wygladaja niepokojaco - ja sie nie znam, zdaje spbie sprawe ze to stan po bardzo silnej interwencji chirurgicznej... ale chcialabym by wygladalo to juz lepiej, by bylo widac ze sie goi... trzeba czasu i silnych kciukow...

A Myszka to taka starsza miniaturka mojej Suni:loveu:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Korciaczki, licze ze przyniesiecie dobre wiesci ... Zdjecia Kory wygladaja niepokojaco (...)

Zdjecia Kory??? :>

Justynka dalej bez netu, ale wlasnie z nia rozmawialam. Info dostalam takie do przekazania

Tarunia oczko ma spuchniete, jest na srodkach przeciwbolowych i antybiotyku, ma za to apetyt, to, ze jej wycieka, to znaczy ze sie goi, ogolnie nie jest zle :)

Posted

:bigcool::Dog_run::Dog_run::bye:[FONT=Comic Sans MS]ahojki cioteczki!! witamy sie i o zdrowko pytamy Justyniu jak nocka dzis ? Taruniu cudny rudzienkowy skarbie trzymaj sie mocniutko:loveu:[/FONT]

Posted

Rozmawiałam z Justynka :razz:

Tarunia - teraz śpi, wycieka jej ropa z krwią, czyli się goi, mogłoby się jednak goić lepiej, jest średnio. Strasznie ja kołnierz denerwuje, chce się drapać, Justynka pilnowała i dopiero o 3 mogła iść spać. Planowana wizyta u weta - poniedziałek

Mysia - wymiotywala, ale to u niej normalne, ma się dobrze

Co do netu, to Justyna nie jest pewna czemu nie ma, całkiem możliwe, ze to przez dług na 200zl :shake::shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]jestesmy z wami kochane psinki:iloveyou::glaszcze:Justynko badz dzielna ty Aniolku , silna badz i juz z calych sil Justyniu!![/FONT]

Posted

Czytałam popołudniu Justynce co piszecie, nawet nie wiecie, jak bardzo ja cieszy także takie wsparcie :) Dziękujemy Cioteczki za każde cieple słowo :loveu::loveu::loveu:

Posted

Sabinko, zaraz wysle. Dziekuje ze tu przywedrowalas :loveu: Postaram sie zadzwonic do Justyny pod wieczor jak tylko "pozbede" sie dzis gosci. Kiepsko wyszlo z tym internetem - nie jest to w tej sytuacji najpotrzebniejszy wydatek, ale tez i utrudnia zwykle pomaganie... Cos wymyslimy.

Dzis chyba Dzien Kundelka - swiateczne mizianka dla Tary, Myszki i Pedra:loveu: