Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

:Dog_run::calus::iloveyou:[FONT=Comic Sans MS]Wszystkim cudownym zwierzunkom Justysiowym - w Dniu Kundelka zyczymy tej waszej pieknej przyjazni na wieki cale , Niechaj sie smutki zmienia w radosci niemale :loveu::loveu:Takiej opiekunki jak Justysia zyczymy kazdemy psiaczkowi , kazdemu zwierzuniowi na swiecie calym:loveu::bye::ylsuper::calus::Dog_run::buzi:Justynkowe serce maja w podziece :multi:[/FONT]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Internetu dalej brak. Rozmawiałam z Justynka niedawno, nie mówiła nic, ze coś się działo, wiec chyba wszystko ok :) Dzisiaj znowu będę u Psiulek kochanych :loveu::loveu::loveu:

Posted

A właśnie :D Dziś miałam chwile, żeby Justynce napisać smsa z tymi ślicznymi życzonkami :D W odpowiedzi dostałam: "Jakie to piękne :)) Proszę podziękuj w moim imieniu". A wiec, dziękujemy za życzonka :loveu::loveu: Tarunia ma się lepiej, jednak szczegóły będą dopiero wieczorem, po wizycie u weta.

Posted

Nie zdążyłam wczoraj zadzwonić:oops: Dziś weterynarz? To trzymać trzeba kciuki. Robię już bazarek ale żebyście wiedziały (wiedzieli?) ile tego wszystkiego podarowanego mam:-o:-o:-o.... kosmos:diabloti: :mdleje: juz jest ok 70 pozycji a jeszcze 1-2 paczki w drodze:crazyeye::loveu::lol::evil_lol:

Posted

shinee napisał(a):
Poproszę o numer konta na PW. Chciałabym pomóc obu suniom, chociaż pomoc ta będzie raczej skromna.

Każda zlotoweczka się liczy :loveu: PW poszlo :) Dziękujemy pięknie w imieniu Taruni i Myszuni i Justynki oczywiscie ;) :loveu::loveu:

Justynka teraz u weta, czekam na telefon, jak wrócą, to napisze co i jak :) I nowe foty z dzisiaj tez mam :D Jak chcecie oczywiście :eviltong:

Posted

CHCEMY!!!!:loveu:
Dotarla paczka z rzeczami od Dogo07 - super:multi::multi::multi:No, wracam do roboty przy bazarku :)

Mizinka dla Tary, Mysi i calej menazerii....wysylam do was dobre fluidy, moze sie przydadza...

Posted

Fluidy jak najbardziej, bardzo pomagają :)
Tarunia wróciła od weta, Justynka pisze:
"Tarunia - oczko się goi, w czwartek zdjęcie szwów, jutro kolejny antybiotyk i srodek przeciwbólowy, niestety buzinka nadal się nie otwiera :( "
A fotki lada moment :)

Posted

madkat...dzięki,że podrzuciłaś wątek...rozumiem dlaczego te psiaczki i ich opiekunka tak Cię oczarowały!

Dopiero dziś,bo dopiero dziś zwrócono mi kompa...ale choć na razie niewiele mogę pomóc,to pozwolicie,że babcinki będę odwiedzać i może się jednak na coś przydam...
Taro...Myszko- kradniecie serca na potęgę...:loveu:

Posted

Witamy Cioteczkę :loveu::loveu::loveu:

Właśnie wróciłam od psinek.

Tarunia dziś miała zły dzień z uwagi na serducho Bardzo źle sie jej oddychało. Oczko jest stanowczo lepiej, gazik już cały wyjęty no i goi sie, baaardzo swędzi biedulkę.

Mysia dobrze :) U niej do najgorsze, ze biedna nic nie widzi nic nie slyszy... w domu wpadla pare razy do miski z woda :shake: Ale tyle lat, a ona biegac chce :D Ostatnio udalo jej sie uwolnic ze smyczy :shake: Wiecie jak ciezko zlapac gluchego i slepego psiaka :shake: Na szczescie nic sie nie stalo :) U Mysi jest problem taki, ze ciezko z nia wychodzic na spacer, bo tak: obrozy nie moze miec, bo guz, szelki tez nie, bo na brzuszku guzy :shake: Ma ze smyczy pętelkę, sie tak nie zaciska, no ale nie powinna ciągnąć wcale...

Posted

Malwi napisał(a):
Czy wiadomo już jaki koszt operacji Tary?

Niestety :( Pani doktor nie zdążyła wszystkiego wczoraj podliczyć. Jak tylko Justynka sie dowie, na pewno od razu napisze :)

Posted

Zuzlikowa, ciesze sie ze jestes :loveu:Bylo cos takiego w tej codziennej, krotkiej przeciez pisaninie,ze nie moglam przejsc obojetnie. Taka... rozpacz, niemoc i tyle milosci. No i jestem:oops:

Jak buzka Tary, bardzo mnie niepokoi co sie tam w srodku dzieje?:shake:

Myszenko, biedulko, powinnas miec tuzin sluzacych, ktorzy wynosili by cie na rekach na spacery a potem laskawie pozwalabys sie im zlapac i zaniesc do domu na aksamitnej podusi.... ech, marzenia:evil_lol::evil_lol::Dog_run:

Posted

Buzinki nie potrafi otworzyć z powodu rozrostu tkanek nowotworowych. Rtg wyszło jednoznacznie. Tarunia ma raka kości :-( Ale póki leki przeciwbólowe działają, cieszymy sie każdym dniem. Z tego powodu tez dostaje Vetmedin w postaci papki w convalescence Support (koszt 8zl za saszetkę)