Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noc Taruni mineła spkojnie , choć jest teraz cała ta strona po operacju spóchnięta ... o 10.30 przyjdzie do mnie Ola ( benita ) i pomoże mi przy wyprowadzaniu , chodzi o Pedra i Fibiego i Myszke bo teraz muszą wychodzic osobno a boje sie Tarunie nawet na chwilke samą zostawić ( wczoraj wieczorem musiałam tak zrobic to z bijącym ze strachu sercem wracałam do domu )

Posted

Ludzie, jesteście wspaniali:crazyeye:

Musiałam najpierw odpowiedzieć na pwszystkie pw w sprawie Tary i Myszki, więc dopiero teraz tutaj zaglądam... i juz jakoś staram się to poogarniać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='MakS']
Czy moe siętakże dorzucic z fantami (parę płyt, jakieś ubrania, książki, biżu) na bazarek?

MakSiu, bardzo chętnie:loveu:. Lecą już do mnie paczki z rzeczami na bazarek, więc i Twoje chętnie bym przyjęła. Adres wyślę na pw.

[quote name='obraczus87']Witam,

Poprosze o numer konta, pomożemy Wam choc troszke finansowo... :cool3:

Suuuuper:loveu: Wyślę numer konta Justy&Zwierzaki na wszelki wypadek jeżeli jeszcze nie wysłała- podejrzewam, że teraz biedulka ma inne sprawy na głowie :sad:

[quote name='ewa gonzales'],[FONT=Arial Black]ale jutro wysle do Madcacika paczunke i bazarus bedzie piekniutki dla suniek cudo:loveu::loveu:wnych [/FONT]

Hehehe, czekam :)

[quote name='magenka1']Witam, ja poproszę o nr konta na pv spróbuję trochę pomóc!!!

Anielico, Tobie tez zaraz wyślę:cool3::cool3::cool3:

[quote name='jolar30']Witam , czytałam wątek trzymam kciuki za psinki i poproszę nr. konta na jaki przesłać

[quote name='ala']Witam;)

Bardzo proszę o numer konta na PW ,przykro mi tylko że moja pomoc będzie skromna

OOOOOoccch, tutaj tez wyślę, dziękuję za odzew:)

[quote name='mru']hej, ja też się melduję (madcat mnie zgarnęła)

chwilowo finansowo nie mogę :oops:
mogę pomóc zrobić bazarek, jeśli ktoś chętny? w pracy wygospodaruję czas na takie rzeczy, może chociaż to przyniesie jakieś korzyści...

Dzięki Mru:loveu:

[quote name='agata51']Madcat mnie tu ściągnęła. Poproszę o nr konta. Spróbuję wysupłać grosik.

Stokrotne dzięki Agato, zaraz wyślę pw. Brak mi słów, po prostu :loveu::loveu::loveu:

Posted

Z Kundelkowej Skarbonki poszło dla Taruni - 100 zł :loveu:

trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia! Dziewczyny dużo siły!!!!

Wszyscy wierzą, że z pomoca takich ludzi jak Wy , uda się! MUSI SIE UDAĆ!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Justa&Zwierzaki nie moze wejsc na swoje watki przez te "przemiany" na forum. Wklejam czesc jej pw:

Jak ja sie ciesze że dziś do Taruni przyszły jak ja musiałam wyjść P Lodzia i Caragh , mogłam bez obaw zająć tym czym musiałam ale co będzie jutro Jutro ani P.Lodzia ani Caragh nie moga a ja musze wyjść pomiedzy 14.30 a 17.30 .... Bardzo sie boje zostawić Tarunie samą w tym stanie . Z oczka troche wycieka krwi z wydzieliną ale to jest normalne ...

Szczegolna prosba do osob z okolic...:modla:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Justynko jestesmy z wami :bye::buzi::painting:zeczywiscie cos sie porobilo ze nie mozna wejsc czasem na wateczki , kochani trzymamay za was serca wielkie:iloveyou::iloveyou::thumbs: z calych sil Justynko z calych !jak pieknie ze tyle cioteczek sie odezwalo juhuuuuuuuuuuuu:multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Ojjj bardzo bardzo serce się cieszy widząc tyle Cioteczek. Dzisiaj bylam u zwierzakow, grzeczniutkie były, wymiziane, wyglaskane :diabloti: Patrzac na Tarunie, łzy same się cisną :-(

Wspaniala Tarunia, nie dawała po sobie poznać, ze oczka nie ma, ze operacja dopiero co była. Tylko troszkę kołnierzyk przeszkadza, no ale komu by nie... Tutaj zdjęcia oczka dzielnej biedulki:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Strasznie trudno oglada sie zdjecia Taruni. Serce sie sciska z bolu.:-(

Dokładnie :-( A robić to zdjęcie, mieć to przed oczyma na żywo... :-(:-(

Posted

No wlasnie, na zywo. Nie umiem sobie wyobrazic co czuje Justa, jak pamieta ja z lepszym zdrowiem i na jej oczach psiak ginie. Pewnie jest jej czasem strasznie ciezko i smutno. Jednak dzieki Justynie Tarunia ma dom i swietna opieke. Gdzie taka by miala? Tak Caragh, czytalam ze Ty tez Tarunie widujesz. To musi byc bardzo przykre.

Posted

Oj tak , jest mi bardzo cięzko na samą myśl ze Traunia juz powoli odchodzi , ze ma tego paskudnego raka kości , chore serce i wątrobe i teraz ciesze sie karzda chwilą ... Myszunia tez już wiekowa i chora i bardzo sie boje tego dnia , tego ostatniego i oby to było jak najpóźniej :shake:
A teraz moje starowinki spia a Tarunia to nawet chrapie ...

Posted

Kochane cioteczki :lol: noc mineła spokojnie , rono na spacerze pomogła mi P.Lodzia ( boje sie z 4 psami wychodzic jak Tarunia jest w takim stanie ) i wtedy osoba która mi pomaga ma na smyczy Myszunie , Perda i Fibiego ...
W godz. od 14.30 d- 17.30 przyjdzie P.Lidzia ( wiozła nas na zabieg i spowrotem ) Jutro przyjdzie Caragh , jeszcze tylko musze kogoś załatwić na piątek ...

Martwi mnie jej oczodół , wycieka jej od strony ucha ropno - krwista ciecz , mam nadzieje że sie tylko czysci ... zobaczymy co powie P.dr .

A Myszunia to juz chyba bardzo słabo słyszy bo jak P.Lodzia ja wołała to wogule nie zareagowała ale poza tym jest OK . Acha dziś rano przy podaniu vetmedinu nie carsivanu nie chciała buzinki otwozyć , Tarunia nadal leki dostaje w mlecznym conva ...

Posted

:calus::iloveyou:[FONT=Comic Sans MS]Witajcie ! Justynko jak dzis sie czuje Tarunia po nocy? czy w noc cala przespala? trzymajcie sie myszenko kofane [/FONT]