zaginiona sara Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 chociaz podniose i pomysle o kwiatkach na jakis bazarek, niestety czasu bardzo malo Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Noc Taruni mineła spkojnie , choć jest teraz cała ta strona po operacju spóchnięta ... o 10.30 przyjdzie do mnie Ola ( benita ) i pomoże mi przy wyprowadzaniu , chodzi o Pedra i Fibiego i Myszke bo teraz muszą wychodzic osobno a boje sie Tarunie nawet na chwilke samą zostawić ( wczoraj wieczorem musiałam tak zrobic to z bijącym ze strachu sercem wracałam do domu ) Quote
madcat1981 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ludzie, jesteście wspaniali:crazyeye: Musiałam najpierw odpowiedzieć na pwszystkie pw w sprawie Tary i Myszki, więc dopiero teraz tutaj zaglądam... i juz jakoś staram się to poogarniać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='MakS'] Czy moe siętakże dorzucic z fantami (parę płyt, jakieś ubrania, książki, biżu) na bazarek? MakSiu, bardzo chętnie:loveu:. Lecą już do mnie paczki z rzeczami na bazarek, więc i Twoje chętnie bym przyjęła. Adres wyślę na pw. [quote name='obraczus87']Witam, Poprosze o numer konta, pomożemy Wam choc troszke finansowo... :cool3: Suuuuper:loveu: Wyślę numer konta Justy&Zwierzaki na wszelki wypadek jeżeli jeszcze nie wysłała- podejrzewam, że teraz biedulka ma inne sprawy na głowie :sad: [quote name='ewa gonzales'],[FONT=Arial Black]ale jutro wysle do Madcacika paczunke i bazarus bedzie piekniutki dla suniek cudo:loveu::loveu:wnych [/FONT] Hehehe, czekam :) [quote name='magenka1']Witam, ja poproszę o nr konta na pv spróbuję trochę pomóc!!! Anielico, Tobie tez zaraz wyślę:cool3::cool3::cool3: [quote name='jolar30']Witam , czytałam wątek trzymam kciuki za psinki i poproszę nr. konta na jaki przesłać [quote name='ala']Witam;) Bardzo proszę o numer konta na PW ,przykro mi tylko że moja pomoc będzie skromna OOOOOoccch, tutaj tez wyślę, dziękuję za odzew:) [quote name='mru']hej, ja też się melduję (madcat mnie zgarnęła) chwilowo finansowo nie mogę :oops: mogę pomóc zrobić bazarek, jeśli ktoś chętny? w pracy wygospodaruję czas na takie rzeczy, może chociaż to przyniesie jakieś korzyści... Dzięki Mru:loveu: [quote name='agata51']Madcat mnie tu ściągnęła. Poproszę o nr konta. Spróbuję wysupłać grosik. Stokrotne dzięki Agato, zaraz wyślę pw. Brak mi słów, po prostu :loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Z Kundelkowej Skarbonki poszło dla Taruni - 100 zł :loveu: trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia! Dziewczyny dużo siły!!!! Wszyscy wierzą, że z pomoca takich ludzi jak Wy , uda się! MUSI SIE UDAĆ!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Sprawdzam czy form działa, bo niektóre osoby mają kłopoty... Cóż, skoro tu jestem to polecam przez Subskrycję wchodzić... póki nie naprawią...:mad: Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Faktycznie z dogo dziwne rzeczy sie dzieją. Wspanialy odzew ludzi. Jestescie kochani, ze zajrzeliscie tutaj pomoc Taruni. Justyna to wspaniala osoba!!! Quote
madcat1981 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Justa&Zwierzaki nie moze wejsc na swoje watki przez te "przemiany" na forum. Wklejam czesc jej pw: Jak ja sie ciesze że dziś do Taruni przyszły jak ja musiałam wyjść P Lodzia i Caragh , mogłam bez obaw zająć tym czym musiałam ale co będzie jutro Jutro ani P.Lodzia ani Caragh nie moga a ja musze wyjść pomiedzy 14.30 a 17.30 .... Bardzo sie boje zostawić Tarunie samą w tym stanie . Z oczka troche wycieka krwi z wydzieliną ale to jest normalne ... Szczegolna prosba do osob z okolic...:modla: Quote
Nadziejka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Justynko jestesmy z wami :bye::buzi::painting:zeczywiscie cos sie porobilo ze nie mozna wejsc czasem na wateczki , kochani trzymamay za was serca wielkie:iloveyou::iloveyou::thumbs: z calych sil Justynko z calych !jak pieknie ze tyle cioteczek sie odezwalo juhuuuuuuuuuuuu:multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Caragh Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Ojjj bardzo bardzo serce się cieszy widząc tyle Cioteczek. Dzisiaj bylam u zwierzakow, grzeczniutkie były, wymiziane, wyglaskane :diabloti: Patrzac na Tarunie, łzy same się cisną :-( Wspaniala Tarunia, nie dawała po sobie poznać, ze oczka nie ma, ze operacja dopiero co była. Tylko troszkę kołnierzyk przeszkadza, no ale komu by nie... Tutaj zdjęcia oczka dzielnej biedulki: Quote
Nadziejka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :glaszcze:lo matenkoooo ....calujemy w te glowenke bidna Quote
Caragh Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 A tutaj druga gwiazda wątku - Myszunia Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Strasznie trudno oglada sie zdjecia Taruni. Serce sie sciska z bolu.:-( Quote
Caragh Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Cantadorra napisał(a):Strasznie trudno oglada sie zdjecia Taruni. Serce sie sciska z bolu.:-( Dokładnie :-( A robić to zdjęcie, mieć to przed oczyma na żywo... :-(:-( Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No wlasnie, na zywo. Nie umiem sobie wyobrazic co czuje Justa, jak pamieta ja z lepszym zdrowiem i na jej oczach psiak ginie. Pewnie jest jej czasem strasznie ciezko i smutno. Jednak dzieki Justynie Tarunia ma dom i swietna opieke. Gdzie taka by miala? Tak Caragh, czytalam ze Ty tez Tarunie widujesz. To musi byc bardzo przykre. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Oj tak , jest mi bardzo cięzko na samą myśl ze Traunia juz powoli odchodzi , ze ma tego paskudnego raka kości , chore serce i wątrobe i teraz ciesze sie karzda chwilą ... Myszunia tez już wiekowa i chora i bardzo sie boje tego dnia , tego ostatniego i oby to było jak najpóźniej :shake: A teraz moje starowinki spia a Tarunia to nawet chrapie ... Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Spijcie slodko babciunki! Slodkich snow! Quote
madcat1981 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dzień dobry słoneczka, jak minęła noc? Quote
Nadziejka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Dziendoberek niuniom :loveu:dziendoberek Justysiu i cioteczki:loveu:jak dobrze ze niunie maja ciebie Justusiu![/FONT] Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kochane cioteczki :lol: noc mineła spokojnie , rono na spacerze pomogła mi P.Lodzia ( boje sie z 4 psami wychodzic jak Tarunia jest w takim stanie ) i wtedy osoba która mi pomaga ma na smyczy Myszunie , Perda i Fibiego ... W godz. od 14.30 d- 17.30 przyjdzie P.Lidzia ( wiozła nas na zabieg i spowrotem ) Jutro przyjdzie Caragh , jeszcze tylko musze kogoś załatwić na piątek ... Martwi mnie jej oczodół , wycieka jej od strony ucha ropno - krwista ciecz , mam nadzieje że sie tylko czysci ... zobaczymy co powie P.dr . A Myszunia to juz chyba bardzo słabo słyszy bo jak P.Lodzia ja wołała to wogule nie zareagowała ale poza tym jest OK . Acha dziś rano przy podaniu vetmedinu nie carsivanu nie chciała buzinki otwozyć , Tarunia nadal leki dostaje w mlecznym conva ... Quote
Nadziejka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 :calus::iloveyou:[FONT=Comic Sans MS]Witajcie ! Justynko jak dzis sie czuje Tarunia po nocy? czy w noc cala przespala? trzymajcie sie myszenko kofane [/FONT] Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witam cudowne dziewczyny z rana. Jak sie ma Tara i Myszka? Quote
madcat1981 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Justa&Zwierzaki - jak tam suńki i spółka? Jak oczodół Tary? Czy bardzo ją boli?:sad: Anetek100:loveu: już mi przekazała rzeczy na bazarek - będzie w czym wybierać cioteczki :):razz: Quote
Korciaczki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Jejku, jak wszystko ruszyło, tyle chętnych do pomocy !!! :loveu: Jutro my będziemy u Taruni. Taruniu kochana zdrówka !!! Quote
Recommended Posts