Justa&Zwierzaki Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 shirrrapeira napisał(a):Przesłałam jakieś drobne. 30 złoty. Niestety więcej nie mogę, ale może chociaż ten grosz się przyda, jak bym miała więcej to na pewno bym się z Wami podzieliła. Kochana nawet najmniejsza pomoc jest wielka pomocą :lol::lol::lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Po konsultacji z Panią dr podjelismy decyzje o usunięciu gałki ocznej poniewaz ten stan nie może trwać , Tarunia cierpi a to jest nie humanitrne ... Jest duże ryzyko że może nie wytrzymc narkozy i najpierw będzie zrobione EKG , wątroba sie troszke uspokoiła i zobaczymy choc moze byś i taka opcja że jesli okaze sie że nowotwór nacieka i jest nie opercynjny to jej nie wybudzamy , teraz ja rozpieszczam do granic możliwosci ... W aptece kupiłam dla niej krople do oka: Hyabak ( sztuczne łzy ) i Tobradex zapłaciłam 46.26 zł Leki ma podawane w mlecznym conva ( saszetka 8 zł ) Quote
Cantadorra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Justynko, daj znac kiedy operacja. Bedziemy trzymac kciuki. To zawsze jest bardzo trudny moment, nawet jak wiemy, ze zwierzaczek cierpi. To zawsze bardzo boli. Jestem z Toba. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Operacja Taruni bedzie 21 10 2009 o godz 11 , bardzo dziekuje że jesteście ze mną , ze trzymacie kciuki , tak bardzo sie boje :-( Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):...teraz ja rozpieszczam do granic możliwosci ... Nie sądzę,żeby można już było bardziej rozpieszczać...Tarunia&company mają się jak pączki w maśle u Ciebie,już chyba lepiej nie mogą mieć:loveu: Trzymam kciuki:happy1: Quote
Cantadorra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Justynko, wiemy, ze sie zżyłaś ze swoimi zwierzaczkami. Jestes wielka. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Operacja Taruni przełożona na poniedziałek na 19 paź . Oczko jest w coraz gorszym stanie :-(:-(:-( Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Operacja Taruni przełożona na poniedziałek na 19 paź . Oczko jest w coraz gorszym stanie :-(:-(:-( Kurcze:-(...ale będziecie miały operację szybciej za sobą.Trzymajcie się dziewczyny:glaszcze: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Jak ja Wam bardzo dziekuje za dobre słowo , że jesteście ze mną ... Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Jak ja Wam bardzo dziekuje za dobre słowo , że jesteście ze mną ... Zawsze lepiej jest przechodzić różne nieszczęścia,jak się wie,że nie zostało się samemu...Dziewczyny mają Ciebie,a Ty masz nas;).Głowa do góry,będzie dobrze,MUSI być dobrze:buzi: Quote
Cantadorra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Czekamy na informacje, jak operacja przebiegla.:-( Quote
Korciaczki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Oko Taruni. Jutro więcej zdjęć. http://img202.imageshack.us/i/dsc0900w.jpg/ Quote
Cantadorra Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nie moge otworzyc tego zdjecia, ale na sama mysl sie boje :oops: Quote
Korciaczki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 PILNIE POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA LECZENIE TARY !!! Tak wyglądało oko Tary 8 dni temu, teraz jest jeszcze gorzej. Jest TRAGICZNIE !!! ImageShack - (wystarczy kliknąć w link, a później na miniaturki, które chce się powiększyć) Pilnie potrzebne wsparcie finansowe Wtedy było jeszcze dobrze, teraz z godziny na godzinę oko bardziej ,,wypada" Miałyśmy zrobić dziś zdjęcia. Przepraszamy, ale aparat był zupełnie wyładowany po wystawie. Obiecujemy zrobić na dniach. W imieniu Tary i pani Justyny błagamy o pomoc FINANSOWĄ, wsparcie i moc kciuków... :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Korciaczki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jest znacznie gorzej. Oko 'wypada' coraz bardziej. :placz: Pomocy !!! Dla Myszki też pomoc potrzebna, chociaż całe szczęście na dzień dzisiejszy z nią wszystko :thumbs: Quote
Korciaczki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 LICZY SIĘ DOSŁOWNIE KAŻDY GROSZ! POMOCY !!! Quote
Korciaczki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 I bardzo przepraszamy, że nie zrobiłyśmy fotek dzisiaj :oops: :-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Korciaczki nie ma za przepraszać , przeciez Wy tak duzo robicie dla zwierząt :) Bardzo Was prosze o pomoc finansową , jutro będzie operacja usunięcia gałki ocznej ale najpierw bedzie EKG , nawet nie wiem ile bedzie ta operacja kosztować , ona waży ponad 40 kg a sama narkoza będzie ile bedzie kosztować , prosze trzymajcie kciuki , jak ja sie boje ... z godziny na godzine jest coraz gożej , oczko coraz bardziej wyoada , coraz bardizej ropieje :-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Na tym wątku sa zdjęcia z wczoraj oczka Taruni na str 20 i 21 Miau.PL • Zobacz temat - Tyskie mruczki. Część IV...Kocia wystawa-zapraszamy Quote
Caragh Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 :placz::placz::placz: Taruniu kochana, oby wszystko się powiodło... Psiunio cudowna :buzi: Taruniu, Justynko, przesyłam pozytywna energie, jestem myślami z Wami. Dziękujemy, ze jesteś dla Taruni :buzi: Mysiu :loveu: jak dobrze, ze chociaż u Ciebie jest wszystko ok Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Za 2 godz. operacja Taruni .... Quote
mamamuminka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Za 2 godz. operacja Taruni .... Będzie dobrze :thumbs:.Nie ma innej opcji. Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Tarunia już po operacji :):) Niestety to jest nowotwór i ma przed soba kilka miesiecy lub tygodni życia ale najważniejsze że bez bólu ... O godz. 15.30 po nią jede bo teraz jest wybudzana i ma podawane leki . Nie pytałam jeszcze o koszty operacji , jak na razie to mam około 900 - 1000 zł dł bez operacji Taruni :(:( Lekarze z FAUNY sa najepszymi lekarzami na świecie , jak ja im jestem wdzięczna za uratowanie Taruni , oni naprawde robią wszystko aby ratowac zwierzęta , oni sa wspaniali Quote
Caragh Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Taruniu, dzielna dziewczynko :loveu: Jak ja się ciesze, ze operacja przebiegła tak dobrze :) :) :) Quote
Recommended Posts