Malwi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 oj .... trzeba rozreklamować wątek w takim razie .... jak tylko będzie wiadomo koszty operacji zrobie nowe banerki.... Justa&Zwierzaki: ale nowotwór to jeszcze nie wyrok ... to zależy czy złośliwy czy łagodny ...i czy są przerzuty... Quote
Cantadorra Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Najwazniejsze, ze Tara ma Ciebie - Justynko. Faktycznie, trzeba rozreklamowac watek i szukac finansow. Quote
madcat1981 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A ja dopiero teraz trafiłam na wątek:oops: Mysia skradła moje serce:oops: Taruńko, trzymam kciuki:kciuki:... dziś zaspamuję znajomym ten wątek. I pomyślę jak bym mogła jeszcze pomóc:oops: Quote
Nadziejka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 lo matenko to ja tez z calego serca trzymam mocnoooo kciuki za psinke:thumbs:badzcie silni kochani ! dopiero mnie tu dobra duszyczka sciagnela wiec jeszczem nie czytala nic a nic ..:oops:ale wszystko poczytam i moze jakies bazarki , ja wlasnie sie oglaszam na jednym bazareczku , chce wyslac swoje bizutki ..sama robie , czasem wyjdzie cosik ladniutenkiego wiec jesli ktoras ciotenka zrobi bazarus ..ja nie umiec:oops::shake:to bardzo chetnie wysle Quote
Nadziejka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cioteczko a z jakiego miasta jestescie?ja z Sosnowca , jesli byloby blisko to moge przylatywac do was pomagac Quote
Caragh Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Witamy Cioteczki :loveu::loveu: Tarunia i Mysia mieszkaja w Tychach :cool3: Quote
Nadziejka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cioteczki to podajcie na priw num konta , wysle cos dzis , troszenke tylko bo sama stracilam prace niedawno ..ech .....:shake:komu wyslac fanciki na bazarus , czy ktoras ciotenka zrobi? Madcaciku moze tobie rybko? Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jestescie kochane cioteczki :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Bardzo Wam dziekujeże chcecie pomócv Taruni ... My juz jestesmy w domu , po Tarunie pojechałyśmy z niezastapinoną Lidzią ( ma samochód przystosowany do przewozu duzych psów ) Jak tam byłam po 16 to juz Tarunia na własnych nóżkach do nas wyszła i merdała radośnie ogonkiem , został też zrobiny RTG i niestety sa nacieki i jest to rak kości :-( i to jest bardzo niepokojace ale póki co cieszmy sie karzdym dniem bo rokowania sa bardzo ostrozne , miała tez zrobione EKG serca ... dostała tez srodki przeciw bólowe i antybiotyk , kolejny w srode dostanie i w przeciw bólowy jutro . Z tego wszystkiego zapomniałam sie zapytac ile to będzie kosztować :oops: , bo ja zawsze lecze tam zwierzaki na kreske i jak mam to wpłacam a jak nie mam to wspaniali lekarze czekają aż coś bede mieć ... Mam problem bo ja jutro i tak do piątku musze wyjść w godz. od 14.30 do 17.30 a bardzo sie boje zostawić Tarunie samą ... moze ktos z Was mógłby przy niej posidzieć ??? Oprócz niej mam jeszcze 3 inne psy i wiele kotów i boje sie że będą chciały jej te oczko wylizywać a to moze jej zaszkodzić :shake: Już wysyłam nr konta :) Quote
madcat1981 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ewcia ja juz napisalam na pw ze zrobie :) I moze dorzuca sie jeszcze inne cioteczki - niechby chociaz i pare zlotych sie uzbieralo - zawsze to do przodu:kciuki: Taruniu nie puszczam kciukow!!!!!!! Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Jesteście tak wspaniałe że mam ochote Was wszystkie usciskać że tak bardzo pomagacie Taruni , bo kazda nawet najmniejsza pomoc jest na wage złota :lol: Quote
madcat1981 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Justa&Zwierzaki - bardzo Cie podziwiam i na glowie stane by Ci choc odrobinke pomoc. Ale jestem za daleko zeby pomoc tak realnie:placz: Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 A do Taruni jutro przyjdzie P.Lodzia i Caragh , bardzo Wam dziekuje Quote
MakS Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='ewa gonzales']cioteczki to podajcie na priw num konta , wysle cos dzis , troszenke tylko bo sama stracilam prace niedawno ..ech .....:shake:komu wyslac fanciki na bazarus , czy ktoras ciotenka zrobi? Madcaciku moze tobie rybko? ewuniu, jest wielka! w takiej sytuacji mi takze nie pozostaje nic innego, jak prosic na pw o nr konta, mimo że ja mam z kolei "generatora kosztów" w postaci 2miesięcznego synka. Czy moe siętakże dorzucic z fantami (parę płyt, jakieś ubrania, książki, biżu) na bazarek? jak czują się sunie? Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Bardzo bardzo dziękuje :lol::lol::lol: A Tarunia teraz śpi na mojej kołdrze którą dałam kolo pralki aby wyprać a Tarunia ją sobie sciągneła i mam nadziej że jej sie teraz śni coś milego , z tej rany troszke wyciaka krwi ale to jest normalne ... za trzy dni mam zacząc po około 1 cm wyciagać i obcinać bandaż z oczodołu . Jak tylko by zaczeła piszczeć z bolu to dostanie zastrzyk przeciw bólowy . dzis jeszcze nie piwinna jeść ale juz jutro moze . Bardzo sie jej nie podoba ten kołnierz ale musi to wytrzymac ,jest dzielna :) A Myszunia też spi , nie lubi jak jej podaje leki , zaciska ząbki a jak chce jej to dac w karmie to wyczuje i wypluje , coraz gorzej widzi i słyszy , zdaża sie jej coraz czesciej wejść do miski z woda lub o cos sie podknąć ... Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam, dobra duszyczka --> MALWI, ściagneła mnie do Was, a wraz ze mna ściągneła Kundelkową Skarbonkę. Poprosze o numer konta, pomożemy Wam choc troszke finansowo... :cool3: Quote
Nadziejka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 wyczytalam wateczek i ....poprostuuuu Myszka to :loveu::loveu::loveu:jest najcudniejszyyyy psiapsiunek na swiecie :B-fly::bye::thumbs:Razem z Tarunia:loveu:dwie cudo panieneczki , a wlasciwie kobitki:loveu:cioteczko Justusiu dzis nic nie wyslalam bom latala kilka godz w sprawie sunki .....w koncu u nas wyladowala na kilka godzin , sunka pewnej mocno starszej pani , ktora jest chora ...a teraz niedawno wrocilam do domku i syncio mi sie zatrul ...lo matko ...jakimis chrupami ..boc p0rzecie teraz dzieciaczki , jak sie z oka na troszke spusci to hoduuuuu do sklepu po chrupy i cocacoale i wiadomo ...:shake::shake::shake:ale juz lepiej juz lepiej , kochana Justynko ja jutro rankiem dopiero cos dla was wysle , podziwiam taka kobietke posytokroc kochana postokroc !tak napisalam haotycznie alem chciala wam sie zwierzyc ,trzymamy mocno za was i sie Justynko modlimy , zebyscie mialy wspolnie jeszcze wiele pieknych chwil :loveu::B-fly::iloveyou::buzi:[FONT=Arial Black]Aniolku Justynko jak sie pieknie twe opowiesci czyta , wiesz zes jest kochany pieskowo koci janiolek:multi::multi:serca nasze w goreeeee :multi:ale cioteczki jak mi ulzylo , bo ta sunke nareszcie zaprowadzilam do jej panci starszej , przepraszam bom sie rozpedzila z tym gadaniem oj..... ale jutro wysle do Madcacika paczunke i bazarus bedzie piekniutki dla suniek cudo:loveu::loveu:wnych [/FONT] Quote
magenka1 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam, ja poproszę o nr konta na pv spróbuję trochę pomóc!!! pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Tarunku:loveu:psinko cudowna trzymaj sie laluniu! Justysiu badz silna :bye::iloveyou::iloveyou: Quote
jolar30 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam , czytałam wątek trzymam kciuki za psinki i poproszę nr. konta na jaki przesłać Quote
Nadziejka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Justa&Zwierzaki']Bardzo bardzo dziękuje :lol::lol::lol: A Tarunia teraz śpi na mojej kołdrze którą dałam kolo pralki aby wyprać a Tarunia ją sobie sciągneła i mam nadziej że jej sie teraz śni coś milego , z tej rany troszke wyciaka krwi ale to jest normalne ... za trzy dni mam zacząc po około 1 cm wyciagać i obcinać bandaż z oczodołu . Jak tylko by zaczeła piszczeć z bolu to dostanie zastrzyk przeciw bólowy . dzis jeszcze nie piwinna jeść ale juz jutro moze . Bardzo sie jej nie podoba ten kołnierz ale musi to wytrzymac ,jest dzielna :) A Myszunia też spi , nie lubi jak jej podaje leki , zaciska ząbki a jak chce jej to dac w karmie to wyczuje i wypluje , coraz gorzej widzi i słyszy , zdaża sie jej coraz czesciej wejść do miski z woda lub o cos sie podknąć ...[FONT=Arial Narrow]Justyniu te cudowne istotki maja raj na ziemi dzieki tobie Aniele ! Kochane niunki caluje wasze mortenki delikatniusio , spokojniutko sobie spijcie laleczki[/FONT] Quote
ala Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam;) Trzymam kciuki za Tarunię żeby po operacji wszystko dobrze się goiło i za śliczną Myszkę żeby nie poddawała się chorobom.A Tobie Justynko życzę dużo siły abyś z tym wszystkim mogła sobie poradzić Bardzo proszę o numer konta na PW ,przykro mi tylko że moja pomoc będzie skromna Quote
Justa&Zwierzaki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Bardzo i to bardzo dziękuje , nawet najmniejsza pomoc jest wielką pomocą , jesteście wspanili :lol::lol::lol: Quote
mru Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 hej, ja też się melduję (madcat mnie zgarnęła) chwilowo finansowo nie mogę :oops: mogę pomóc zrobić bazarek, jeśli ktoś chętny? w pracy wygospodaruję czas na takie rzeczy, może chociaż to przyniesie jakieś korzyści... Quote
agata51 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Madcat mnie tu ściągnęła. Poproszę o nr konta. Spróbuję wysupłać grosik. Quote
Nadziejka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Courier New]Jak wam nocunka minela kochani? :buzi::painting::iloveyou:mocno sciskamy i pamietamy [/FONT] Quote
Recommended Posts