Tyśka) Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Jestem Wam bardzo wdzięczna za pomoc suni 😍 Sama nie porwałabym się, a tu nagle tyle osób wspiera Łacię. Dziękuję! Quote
Tyśka) Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Jeszcze jedna zawieruszona deklaracja: Beata K. z FB zadeklarowała 10zł stałej 🙂 Numer konta rozesłałam, pan Patryk już wpłacił. Quote
elik Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 21:38, Tyśka) napisał: Nie wyrabiam się. Dopiero napisałam post transportowy. Osobom z fb założę grupę na Messengerze może jeszcze dzisiaj. Wtedy będę wiedzieć czy ktoś ma przeciwko temu, aby płacić na prywatne konto. Dam, Elu znać. 😉 Ok bardzo proszę 🙂 Ja też ostatnio żyję w ciągłym, wielkim niedoczasie. Quote
Tyśka) Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 22:59, elik napisał: Ok bardzo proszę 🙂 Ja też ostatnio żyję w ciągłym, wielkim niedoczasie. Udało mi się założyć grupę i wysłać Ci namiary. Przydałoby się trochę odpocząć... 😉 Quote
elik Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 22:04, Tyśka) napisał: Jeszcze jedna zawieruszona deklaracja: Beata K. z FB zadeklarowała 10zł stałej 🙂 Numer konta rozesłałam, pan Patryk już wpłacił. Super 🙂 To mamy przez 5 miesięcy prawie komplet deklaracji. Tylko zastanawiam się jak będzie wyglądała zapłata np za hotel, gdy do mnie spłynie połowa kwoty, a do Stowarzyszenia druga połowa. Quote
Tyśka) Posted December 23, 2022 Author Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 23:03, elik napisał: Super 🙂 To mamy przez 5 miesięcy prawie komplet deklaracji. Tylko zastanawiam się jak będzie wyglądała zapłata np za hotel, gdy do mnie spłynie połowa kwoty, a do Stowarzyszenia druga połowa. Mamy komplet myślę. Też będę wspierać:). Na razie nikt nie zgłaszał, że woli wpłacać na konto Stowarzyszenia. Wyjaśniłam jak to jest :). Myślę że problemu nie będzie. Quote
elik Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 23:06, Tyśka) napisał: Myślę że problemu nie będzie. Też mam taką nadzieję 🙂 Quote
elik Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Dnia 23.12.2022 o 23:20, Poker napisał: Wpłacone Dzięki wielkie 🙂 Quote
Ellig Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Dnia 23.12.2022 o 14:42, elik napisał: Przepraszam Elu 🙂 masz rację, wysłałam do Elig, a nie do Ellig. Jeszcze nie wysyłam, miałam przerwę obiadową 🙂 Już wysyłam. EDIT Poszło 🙂 Dziękuję bardzo, przelew poleciał wczoraj. Quote
Kamila Proc Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 ja poprosilam brata zeby wyslam za mnie, dajcie znac jak dojdzie Quote
Tyśka) Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 Pierwsze zapytanie o Łatkę mialam parę dni temu z Poznania. Pani zapytała o stosunek Łatki do dzieci, bo w domu jest troje maleńkich i kot wychodzący. Odpowiedziałam że to łagodna sunia, ale nie znam reakcji do dzieci i na co dzień potrzebuje spokojnego kącika. Pani już nie odpisała. Dzisiaj kolejne zapytanie. Taka rozmowa się nawiazala: - czy Łatka nadal szuka domu? - Tak. Proszę o nr telefonu to porozmawiamy, podeślę też ankietę do uzupełnienia. - Ja myślałam że to sprawa pilna jak w poście jest, a nie że są procedury. Odpisałam, moim zdaniem uprzejmie, że owszem sunia pilnie szuka pomocy, ale jest aktualnie dokarmiana i zaopiekowana w obecnym miejscu, ma szansę wyjechać do hotelu na początku stycznia i ta pilność nie skresla tego, że chce dla niej dobrego domu (i stąd te procedury). Dodałam, że średnio adopcje trwają około tygodnia, wiec jest szansa, że sunia byłaby u niej w Sylwestra. Pani się obruszyła. Chciała sunię już dzisiaj. Dodam, Pani spod Krakowa 🙈 Chyba myslala, ze ktoś jej dzisiaj sunię przywiezie. Quote
Kamila Proc Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 tak i przerzuci ja do bagaznika. klasyczna paczka. eh, ludzie traktuja psiaki jak rzeczy Quote
Tyśka) Posted December 24, 2022 Author Posted December 24, 2022 Dnia 24.12.2022 o 11:34, Kamila Proc napisał: tak i przerzuci ja do bagaznika. klasyczna paczka. eh, ludzie traktuja psiaki jak rzeczy Obstawiam, że Łatka miała być prezentem. Quote
sunnynight Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Dnia 24.12.2022 o 11:34, Kamila Proc napisał: eh, ludzie traktuja psiaki jak rzeczy Ludzie nawet ludzi potrafią traktować jak rzeczy, co tu mówić o innych formach życia. Też pomyślałam o prezencie, chociaż z drugiej strony Łatka taka trochę mało wyględna jak na prezent... Quote
Tyśka) Posted December 26, 2022 Author Posted December 26, 2022 Dziękuję Wam za życzenia. 🥰 Święta dla mnie jeszcze trwają, więc życzę Wam spokoju w sercu i życzliwości osób, którymi się otaczacie. ❣️ Szukam Łatce transportu. Na razie bez odzewu niestety. Stowarzyszenie tomaszowskie dodało post. Może coś ruszy. Quote
Kamila Proc Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 dzis wyslalabym 100 zl jesli mozna Quote
elik Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Jestem 🙂 Witam po świętach. Moje były wyjechane, wróciłam kilka godzin temu i dopiero mogłam usiąść do kompa. Dzisiaj, najpóźniej jutro zaglądnę do banku i powiadomię co słychać Jestem okrutnie zmęczona jedzeniem i nic nie robieniem. Dobrze jest wrócić do normalności 🙂 1 Quote
agat21 Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Dnia 27.12.2022 o 18:13, elik napisał: Jestem 🙂 Witam po świętach. Moje były wyjechane, wróciłam kilka godzin temu i dopiero mogłam usiąść do kompa. Dzisiaj, najpóźniej jutro zaglądnę do banku i powiadomię co słychać Jestem okrutnie zmęczona jedzeniem i nic nie robieniem. Dobrze jest wrócić do normalności 🙂 Oj tak! Jedzenie potrafi zmęczyć. Czuję się wręcz przytłoczona. Dzisiaj post. 😉😁 Quote
Recommended Posts