Gabi79 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 11:32, agat21 napisał: To dziś wielkie kciuki! 😁 Też trzymam😃 Quote
Tyśka) Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dziękuję Toli za zwrot na konto 🥰 Trzymam kciuki za wizytę pa dla Kalmara. Quote
Tola Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Bardzo się cieszę, niech będzie już zawsze kochany. Mam nadzieje, że na Kefirka też gdzieś czeka jakaś fajna rodzina. Na razie cisza, nikt nie dzwoni, chyba nikomu się nie podoba. Quote
Tyśka) Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Mnie się podoba:) I myślałam, że pierwszy znajdzie dom. Czekam na nowe zdjęcia. Quote
Tola Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 10:52, Jaaga napisał: Zdecydowanie zdjęcia sie przydadzą. Moje ogloszenie na Szczecin tez jest nie wyróznione: https://www.olx.pl/d/oferta/emir-mily-spokojny-pies-szuka-swojej-rodziny-adopcja-CID103-IDScj2O.html?bs=olx_pro_listing Wiem Jaaga, ale mam tego trochę do wyróżniania, również ogłoszenia kotów, muszę to jakoś podzielić. Quote
Tola Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 21:34, Tyśka) napisał: Mnie się podoba:) I myślałam, że pierwszy znajdzie dom. Czekam na nowe zdjęcia. Mnie też, ale to widać za mało;) Quote
Alaskan malamutte Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 21:33, Tola napisał: Bardzo się cieszę, niech będzie już zawsze kochany. Mam nadzieje, że na Kefirka też gdzieś czeka jakaś fajna rodzina. Na razie cisza, nikt nie dzwoni, chyba nikomu się nie podoba. Pani Dorota, przyszły domek Kalmara (imię zostaje) bardzo prężnie dziala na rzecz zwierząt. Jest dziekanem na wydziale uniwersyteckim. Wsrod swoich doktorantów i psiolubów pokazuje Kefira bo bardzo jej zapadł w serce. Oczywiście domek jesli się zgłosi z polecenia będzie weryfikowany przez Tolę. Quote
Tola Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Dnia 4.01.2023 o 21:50, Alaskan malamutte napisał: Pani Dorota, przyszły domek Kalmara (imię zostaje) bardzo prężnie dziala na rzecz zwierząt. Jest dziekanem na wydziale uniwersyteckim. Wsrod swoich aoktorantow i psiolubów pokazuje Kefira bo bardzo jej zapadł w serce. Oczywiście donek jei sie zglosi z polecenia będzie weryfikowany przez Tolę. O, to byłoby świetnie, jakby dalej mogli mieć ze sobą kontakt. Ale nie chce się zbytnio przywiązywać do tej myśli, bo będzie mi smutno, jak nic z tego nie wyjdzie. Kefirowi na pewno też. Quote
Alaskan malamutte Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Poker, bardzo dziękuję za wizytę Quote
Poker Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 Rodzina, która chce adoptować Kalmara, to małżeństwo z mocno dorosłym synem. Pani, która jest profesorem na uniwersytecie, to energiczna kobieta kochająca psy. Pan jest typem dobrodusznego misia. Syn to drugi misio. Swojego jamnisia bardzo kochali i przez 7 lat wyciągali z różnych chorób. Wszyscy bardzo przeżywają jego śmierć , ale doszli do wniosku, że dom bez psa jest pusty i postanowili tym razem adoptować psa w potrzebie. Kalmar bardzo im się spodobał, a pani stwierdziła, że jest podobny do syna, co ten przyjął z uśmiechem. Wszyscy lubią psy energiczne, z charakterem. Pan i syn pracują głównie z domu, więc Kalmar mało będzie przebywał sam. Będzie miał zapewnione dłuższe czyli ok. 2 godzinne spacery 3 - 4 razy w tygodniu w parku, wyjazdy na urlop nad morze. Rozmawialiśmy dużo na temat bezpieczeństwa Kalmara, żywienia, bo pani chce gotować mu jedzonko. Uważam, że to będzie bardzo dobry dom dla dla piesa. Imię zostaje. 2 1 Quote
Jaaga Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Zaglądam, czy są fotki, bo zainteresowanie ogloszeniem Kefira całkowicie stanęło. Tolu, jak bedziesz je miała, to daj mi znać lub przeslij na maila, to zmienię. Nie bardzo mam czas zaglądac, więc bedę wdzieczna za info. Chłopak jest fajny i na pewno gdzieś czeka na niego jego dom. Quote
Ellig Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Dnia 6.01.2023 o 14:47, Poker napisał: Kiedy piesio jedzie do DS ? W sobotę 🙂 1 Quote
Tola Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Dnia 6.01.2023 o 15:07, Jaaga napisał: Zaglądam, czy są fotki, bo zainteresowanie ogloszeniem Kefira całkowicie stanęło. Tolu, jak bedziesz je miała, to daj mi znać lub przeslij na maila, to zmienię. Nie bardzo mam czas zaglądac, więc bedę wdzieczna za info. Chłopak jest fajny i na pewno gdzieś czeka na niego jego dom. Dobrze, ja też czekam. Quote
Alaskan malamutte Posted January 6, 2023 Author Posted January 6, 2023 Przed chwilą napisała do mnie p. Dorota. Jutro jada po Kalmara. W domu trwa spór, kto będzie siedział z psiakiem na tylnym siedzeniu. Chcą wszyscy😄 1 Quote
Poker Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Przy mnie ustalali, że kierowcą będzie pan, pani obok niego, a z tyłu syn z Kalmarem. Quote
Alaskan malamutte Posted January 6, 2023 Author Posted January 6, 2023 Dnia 6.01.2023 o 19:10, Poker napisał: Przy mnie ustalali, że kierowcą będzie pan, pani obok niego, a z tyłu syn z Kalmarem. I tak pewnie będzie. Syn Blażej nie chce ustąpić. Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 Państwo zachwyceni Kalmarem. Pani napisała że jest śliczny🥰😍❤️ 2 Quote
Alaskan malamutte Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 Podmieniłam wyróżnione ogłoszenie Kalmara na Kefira (u mnie Śnieżek) Śnieżek, dwuletni piesek do adopcji! Gorzów Wielkopolski • OLX.pl Quote
Recommended Posts