Onaa Posted March 7 Author Share Posted March 7 Dnia 5.03.2023 o 20:13, koja napisał: Dobry wieczór. Ode mnie 30 zł stałej dla Łatka. Poproszę o nr konta. Witamy u Łatka, bardzo dziękuję :). Nr konta będę wysyłać jak już będą dograne szczegóły, przede wszystkim będzie zarezerwowane miejsce. Dnia 5.03.2023 o 21:49, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. Teraz późna pora, więc poczytam pewnie jutro. Witaj Radku :). Dnia 7.03.2023 o 00:04, helli napisał: Dziadki takie mają demencję i właściwie zależy im głównie żeby się wyspać, zjeść i wąchać na spacerach, chyba człowiek staje się mniej ważny, więc zmiana nie będzie chyba traumą Dla Łatusia najważniejsze żeby nie bolało, jeszcze jest ciekawy świata zapachów, lubi wąchać na spacerach, na pewno ucieszy go swobodne chodzenie po trawie, a nie tylko spacery na smyczy. No i oczywiście najważniejszy punkt dnia to jedzonko, najlepiej po każdym wyjściu na pole. Dnia 7.03.2023 o 00:18, helli napisał: Ja też stała, było chyba 50, więc zostaje Bardzo dziękujemy :). Dnia 7.03.2023 o 06:08, Nesiowata napisał: Moja dycha zostaje. Bardzo dziękuję :). Dziękuję Wam za zrozumienie sytuacji. Na pw mam jeszcze deklaracje na hotelik/pdt dla Łatka - od konfirm31 - 20zł i znajomej elik - 20zł - bardzo dziękuję :). Cały czas szukam miejsca - najlepiej żeby było jak najbliżej, niestety pdt w Krakowie nie ma miejsca. Z miejscem o tyle trudno że nie jestem pewna zapędów Łatka na ptaki - czy będzie gonił za nimi, za kotkami, polował czy to tylko takie straszenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfirm31 Posted March 7 Share Posted March 7 Trzymamy kciuki za szybkie znalezienie dobrego hotelu, lub pdt. I czekamy na wieści. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agat21 Posted March 7 Share Posted March 7 Mam nadzieję, że Łatuś znajdzie dobrą przystań na resztę życia. Życia uratowanego przez Onaa - to jest bezdyskusyjne. Niestety nie mam jak wspomóc, mam kłopoty już z utrzymaniem swoich podopiecznych. Jeśli sytuacja się u mnie poprawi, wesprę Łatusia. Bardzo zapadł mi w serce i pamięć. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted March 7 Share Posted March 7 Dnia 7.03.2023 o 08:00, Onaa napisał: Cały czas szukam miejsca - najlepiej żeby było jak najbliżej, niestety pdt w Krakowie nie ma miejsca. Z miejscem o tyle trudno że nie jestem pewna zapędów Łatka na ptaki - czy będzie gonił za nimi, za kotkami, polował czy to tylko takie straszenie. Jeżeli poluje na kotki to u kikou byłby problem 😞 a tam jednak najlepsze miejsce dla schorowanego staruszka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 7 Author Share Posted March 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 7 Share Posted March 7 Renatko, przeczytaj PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 11 Author Share Posted March 11 Na koncie Łatusia kolejne wpłaty : dorota1 ❤️- 20zł Marudzia ❤️- 20zł Nesiowata ❤️- 10zł Aldrumka ❤️- 30zł serdecznie dziękujemy :). W środę mamy badanie serduszka Łatkowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 11 Author Share Posted March 11 Zamojski Gucio i zamojski Łatek. Gdy Gucio zajął się swoim uchem to Łatek przyszedł do niego , i położył się blisko obok 🙂 żeby w spokoju zjeść swoje ucho. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 13 Share Posted March 13 Na koncie ZEa jest wpłata dla Łatusia: 35 zł - Beata Sz. Jelenia Góra (08.03.) ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted March 14 Share Posted March 14 Dnia 11.03.2023 o 06:40, Onaa napisał: Zamojski Gucio i zamojski Łatek. Gdy Gucio zajął się swoim uchem to Łatek przyszedł do niego , i położył się blisko obok 🙂 żeby w spokoju zjeść swoje ucho. Widok, który łapie za serce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 15 Author Share Posted March 15 Badanie serduszka dzisiaj i krwi na próby wątrobowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 15 Author Share Posted March 15 I zdjęcie , późnopopołudniowy odpoczynek Łatka i Gucia - razem - hm.....😄 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 15 Share Posted March 15 Łatuś jak na swój wiek ma całkiem dobre wyniki. Nie ma kardiologicznych przeciwwskazań do znieczulenia więc mógłby mieć usunięty kamień z ząbków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 18 Author Share Posted March 18 Ząbki nie są takie złe, naprawdę dobrze wyglądają jak na swoje lata. Przed Łatusiem teraz kontrola u ortopedy pod koniec miesiąca i potem kastracja chemiczna. Łatuś zrobił się bardzo dopominający o jedzonko, zwłaszcza po każdym spacerze, jakby wychodził kilka razy to by tyle razy chciał jeść :). A je przecież i suche i puszki i smaczki rózne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 19 Author Share Posted March 19 Na koncie Łatusia kolejne wpłata od p. Krystyny z fb ❤️- 20zł, mamy też kolejną stałą miesieczną deklarację na hotelik - 20zł od Filipki - bardzo dziękujemy :). 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 19 Share Posted March 19 To chyba inny pies. Niesamowita metamorfoza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 20 Share Posted March 20 Łatusia trudno poznać; miłość działa cuda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari23 Posted March 20 Share Posted March 20 Dnia 20.03.2023 o 07:44, Tola napisał: Łatusia trudno poznać; miłość działa cuda. to prawda, u Łatusia ten cud się wydarzył ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted March 20 Share Posted March 20 Dnia 18.03.2023 o 07:13, Onaa napisał: zwłaszcza po każdym spacerze, jakby wychodził kilka razy to by tyle razy chciał jeść 🙂 Skąd ja to znam 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted March 20 Share Posted March 20 🍀☘️🍀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 20 Share Posted March 20 Opłacona faktura - 270 zł łatuś.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted March 20 Share Posted March 20 Dnia 20.03.2023 o 07:44, Tola napisał: Łatusia trudno poznać; miłość działa cuda. Bez Onaa sama miłość by nie pomogła 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola Posted March 21 Share Posted March 21 Dnia 21.03.2023 o 00:31, Poker napisał: Bez Onaa sama miłość by nie pomogła 🙂 W tym przypadku oczywiście miłość Reni zdziałała cuda ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elik Posted March 21 Share Posted March 21 Zapraszam na bazarek, którego udziałowcem jest między innymi Łatuś. < L i n k > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onaa Posted March 21 Author Share Posted March 21 Dnia 21.03.2023 o 22:43, elik napisał: Zapraszam na bazarek, którego udziałowcem jest między innymi Łatuś. < L i n k > Dziękujemy 💐 i zapraszamy :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts