Tola Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 Bardzo cieszę się z domu Marinki🙂 Po wielu trudach udało się też zorganizować wizytę dla Adelki, odbędzie się dzisiaj o godz. 16.00. Bardzo dziękuję Poker i Bogusik za pomoc w szukaniu wizytatora, udało się Bogusi🌹. Dziękuję też Sara 2011- kontaktowałam się z paniami z TOZu, ale obsługują tylko rodziny zainteresowane adopcją kotów. Proszę o kciuki dzisiaj o 16.00. 🏠 2 Quote
Tola Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 A ja pozdrawiam wszystkich z mojego ukochanego Kazimierza nad Wisłą 😘 1 Quote
Tola Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 Adelka na dom😀😀😀😀 Rodzina pojedzie po sunię w następną sobotę; wszyscy byliśmy pewni, że nie uda się w tym tygodniu zorganizować wizyty. 6 Quote
Bogusik Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Dnia 26.08.2022 o 19:27, Tola napisał: Adelka na dom😀😀😀😀 Rodzina pojedzie po sunię w następną sobotę; wszyscy byliśmy pewni, że nie uda się w tym tygodniu zorganizować wizyty. Bardzo się cieszę,że wizyta p/a wypadła pomyślnie 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Dnia 26.08.2022 o 19:27, Tola napisał: Adelka na dom😀😀😀😀 Rodzina pojedzie po sunię w następną sobotę; wszyscy byliśmy pewni, że nie uda się w tym tygodniu zorganizować wizyty. No i suuuper!!!👍😁 Quote
Alaskan malamutte Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Z naszego bazarku uzbierała się kwota 350zł !! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy wszystkim kupującym, licytującym i dbającym o to, aby bazarek był cały czas widoczny!! Quote
mari23 Posted September 1, 2022 Posted September 1, 2022 Dnia 26.08.2022 o 13:18, Tola napisał: A ja pozdrawiam wszystkich z mojego ukochanego Kazimierza nad Wisłą 😘 mój mąż się tam urodził, Kazimierz Dolny kocha cała jego rodzina... brat męża ma na drugie imię Kazimierz.... jak to po raz pierwszy przeczytałam wypełniając mu jakiś dokument, popłakałam się ze śmiechu 😉 Dnia 26.08.2022 o 21:13, Bogusik napisał: Bardzo się cieszę,że wizyta p/a wypadła pomyślnie 🙂 Super! Bardzo, bardzo się cieszę! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Taka jestem kochana i szczęśliwa❤ 2 1 Quote
Tola Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Dzisiaj do swojego domu jedzie Adelka, rodzina jest już w drodze do hoteliku🙂 Proszę o kciuki, żeby tego stresu było jak najmniej. 1 Quote
Tola Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 DS Marinki przekazał 100 zł darowizny dla zamojskich bezdomniakow. Przeznaczam je na uregulowanie należności za hotelowanie obu dziewczynek. Bardzo dziękujemy♥️🌹♥️ Quote
Tola Posted September 3, 2022 Author Posted September 3, 2022 Adelka pojechała🥰 Wiem od Hani, że sunia pięknie przywitała się ze wszystkimi, rodzina zachwycona 🙂 4 Quote
Gabi79 Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Znowu łzy wzruszenia mi poleciały. Powodzenia ślicznotko ❤️ 1 Quote
mari23 Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Z tej podwójnej radości aż sie poryczałam 1 Quote
Alaskan malamutte Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Marinka vel Ika zaczyna bronić państwa na spacerach. Nie pozwala podchodzić obcym osobom, o głaskaniu nie ma mowy. Potrafi rzucić się z zębami na psa, który jest zbyt natarczywy. Dzisiaj długo rozmawiałyśmy. Podpowiedziałam, jak reagować na takie zachowanie. Pani Ania przyznała mi się że chcieli kupić szczeniaka w hodowli. Już nawet znaleźli pinczerka za ponad 4 tys. Wtedy ich córcia, która ma adopciaka powiedziała Stop! Jest tyle psiaków w potrzebie..I tym sposobem wypatrzyli Marinkę. Państwo zrobili stały przelew na ZEA aby chociaż malutkimi sumami wesprzeć fundację. Ika😍 3 Quote
Tola Posted September 10, 2022 Author Posted September 10, 2022 U Adelki też wszystko dobrze 🙂 Już zaprzyjaźniła się z rezydentem Miszą, a pierwszej nocy od razu znalazła drogę do łóżka swojej rodziny😉 Państwo bardzo zadowoleni, mają nadzieję, że sunia też jest szczęśliwa 🙂 3 Quote
Tola Posted September 10, 2022 Author Posted September 10, 2022 Dzisiaj dopiero zauważyłam, że zdjęcie z pierwszych chwil Adelki z nowego domu wstawiłam na wątek szczeniaków😉 Pokazuję je więc tutaj - Adelka zaraz po przyjeździe🙂 1 Quote
Tola Posted September 11, 2022 Author Posted September 11, 2022 Rozliczenie Adelki i Marinki, czekam na fakturę - Marinka 210, Adelka 310, karma 170. Quote
Tola Posted September 14, 2022 Author Posted September 14, 2022 Adelka radzi sobie świetnie w nowym domu 🙂 2 Quote
mari23 Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Dnia 10.09.2022 o 13:54, Alaskan malamutte napisał: Marinka vel Ika zaczyna bronić państwa na spacerach. Nie pozwala podchodzić obcym osobom, o głaskaniu nie ma mowy. Potrafi rzucić się z zębami na psa, który jest zbyt natarczywy. Dzisiaj długo rozmawiałyśmy. Podpowiedziałam, jak reagować na takie zachowanie. Pani Ania przyznała mi się że chcieli kupić szczeniaka w hodowli. Już nawet znaleźli pinczerka za ponad 4 tys. Wtedy ich córcia, która ma adopciaka powiedziała Stop! Jest tyle psiaków w potrzebie..I tym sposobem wypatrzyli Marinkę. Państwo zrobili stały przelew na ZEA aby chociaż malutkimi sumami wesprzeć fundację. Wspaniała rodzina, zwłaszcza córka ❤️ Dnia 10.09.2022 o 22:05, Tola napisał: U Adelki też wszystko dobrze 🙂 Już zaprzyjaźniła się z rezydentem Miszą, a pierwszej nocy od razu znalazła drogę do łóżka swojej rodziny😉 Państwo bardzo zadowoleni, mają nadzieję, że sunia też jest szczęśliwa 🙂 cudne wieści, mądra Adelka.... wie, że miejsce psa jest w łóżku państwa :) :) Quote
Recommended Posts