Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piechcia15 napisał(a):
Saba mieszkała podobno na podwórku + 2 lata w schronie, ale teraz póki co jest w mieszkaniu i zachowuje czystość. Teraz zimą mieszkają w mieszkaniu, chyba w kamienicy,ale nie chcę skłamać.A jak się ociepli to wyprowadzają się na działkę, ale psy i tak są domowe:)

Super :)
tzn, nawet porządne mieszkanko na podwórku u porządnych ludzi jest czymś niesamowitym dla psiaka....
Ale tylko podziw należy się Sabie, że z podwórka poprzez schroniskową klatę....i potrafi odnaleźć sie zamknięta w czterech ścianach!!!
:)
A tamci ludzie co ją oddali nie chcieli spróbować :(

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrowionka ze stolicy :loveu:
Saba juz się zaklimatyzowała. Z kumplem wszystko sobie dogadali i jest pełna harmonia, chodzą na częste spacery więc reszta dnia przespana:) Saba przeszła pomyślnie badanie krwi i moczu i czeka ją jeszcze RTG klatki piersiowej i poważnie zastanawiają sie nad sterylką, bo niestety guzków na sutkach jej przybywa:(

Posted

niestety z RTG kręgosłupa okazało się że Saba ma zaawansowaną Spondylozę prawie połowy kręgosłupa:( więc niestety pewnie prędzej czy później będzie cierpiała:( ja bym sie chyba nie zdecydowała na zabieg w tej sytuacji:(

Posted

Kurcze...czemu to tak się dzieje że kiedy wydaje nam się że już wszystko będzie dobrze, że los się wreszcie uśmiechnął, to pojawiają się takie wieści? :-( Dlaczego tak??? :placz: chwilę się tylko cieszyliśmy...i co teraz?

Posted

miałby to samo będąc w schronisku....a tam nikt by o niej nie pomyślał, ze coś ją boli....
Nie martwmy się. To już wiekowy psiak, można było się czegokolwiek spodziewać - kochani ludzie pomogą jej znieść każdy ból.

Posted

No tak...schronisko...tam by się dopiero wycierpiała biedulka :-( a tak ma domek, ciepłe posłanko oraz dużo miłości, a to na pewno pozwoli jej przetrwać ciężkie chwile.

Posted

Poproszę o nr konta - bazarek się skończył dla Sabci - wiem, że ona już w domku, ale muszę się rozliczyć:) a kasę przeznaczcie według własnego uznania - a może ktoś ma inny pomysł ? ;)

Posted

No nie...ta ostatnia scena łóżkowa to normalnie parno i duszno :evil_lol:
Jak przyjdzie wiosna może będzie lepiej. Moja sunia ma kłopoty ze stawami, ale kiedy tylko przychodzi wiosna odstawiam tabletki. Słońce działa cuda :lol: wiem że kiedyś przyjdzie taka chwila że przyjdzie wiosna a wraz z nią problemy nie znikną, ale cieszę się tym co jest :p