Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.05.2022 o 16:33, elik napisał:

Kurtka, a mi się wydawało, że w tym tygodniu  😞 

Wiem, chciałybyśmy żeby to już, ale to tylko tydzień, ważne że chłopak ma na co czekać  🙂 

Posted
Dnia 20.05.2022 o 19:48, limonka80 napisał:

Wiem, chciałybyśmy żeby to już, ale to tylko tydzień, ważne że chłopak ma na co czekać  🙂 

Tak, już wiem. Pojedzie w przyszłym tygodniu z ważnych przyczyn  😞 

Posted
Dnia 19.05.2022 o 22:23, Aldrumka napisał:

Daję 20 zł stałej deklaracji

i zapraszam na bazarek

Jak ja przegapiłam ten post ?!?

Przepraszam i już zapisuję 🙂

Bardzo z Szymciem dziękujemy 🌷

Posted

Na wcześniejszych zdjęciach Szymuś głównie leżał, na tych ostatnich siedzi albo stoi i patrzy jakby wyczekująco, jakby wiedział że coś tam się dla niego już dzieje, że pomoc nadchodzi - trzymam mocno kciuki za psiaczka 🍀, wiem że taki okres przed zabraniem ze schroniska jest stresujący .

• Like 1
Posted
Dnia 23.05.2022 o 13:01, feryenne napisał:

Eee, czy ja dobrze widzę? Że brakuje mu tylko 15zł do wyjścia?

No to będzie ode mnie stała 🙂

Szymuś bardzo dziękuje 🙂 ja też 🌷

Posted

Z radością ogłaszam, że Szymuś ma komplet deklaracji 😀

Z całego serca dziękuję wszystkim, którzy zgodzili się wspierać Szymusia i dali mu szansę na dobre życie poza schronem. 

Bardzo, bardzo dziękuję ❤️ 

• Like 3
Posted
Dnia 23.05.2022 o 13:27, limonka80 napisał:

Z radością ogłaszam, że Szymuś ma komplet deklaracji 😀

Z całego serca dziękuję wszystkim, którzy zgodzili się wspierać Szymusia i dali mu szansę na dobre życie poza schronem. 

Bardzo, bardzo dziękuję ❤️ 

Ależ sie cieszę,  że tyle osób wspiera Szymusia . 

Dzis juz umówiłam go na przyszły poniedziałek na przegląd,  kąpiel i badanie krwi. P. Doktor przyśpi go i sprawdzi stan oka czy raczej tego, co po nim pozostało. 

• Like 3
Posted
Dnia 23.05.2022 o 15:10, Jaaga napisał:

Dzis juz umówiłam go na przyszły poniedziałek na przegląd,  kąpiel i badanie krwi. P. Doktor przyśpi go i sprawdzi stan oka czy raczej tego, co po nim pozostało. 

Mam nadzieję że okaże się, że poza brakiem oka Szymuś jest zdrowym chłopakiem :-)

Posted

Napisalam na wątku zamojskim. Niestety, nie udali się dzis zmieścić Szymka do auta. Trzeba było nadprogramowo zabrać w złym stanie owczarka. Jechaly wiec dwa duże psy, szczeniak i koty. Aska7 sprawdziła jego kondycję i sytuację na wybiegu. Przyjedzie następnym możliwym transportem.

Posted

Wierzę, że Szymuś jeszcze trochę wytrzyma. Sytuacja rzeczywiście jednoznaczna. Trzeba było ratować życie. Wierzę, że Szymusiowi los nagrodzi podwójnie ten dodatkowy czas w schronie. Na przykład super kochającym domem w przyszłości.

• Upvote 1
Posted

Bardzo się cieszyłam na myśl że Szymuś dziś opuści schron, ale rozumiem decyzję podjętą na miejscu w schronisku, tam wszystko widzi się z innej perspektywy, tam widać obok którego psa śmierć już stoi. Takie decycje o jak ta dziś, były już podejmowane i w ostatniej chwili ratowały życie psom które dziś już by nie żyły. 

Szymusiowi nie zostanie odebrana szansa, nie zostanie bez pomocy, przyjedzie następnym transportem.

W tej sytuacji proponuję, by deklaracje które zostały już wpłacone na poczet maja, zaliczyć jako wpłaty za czerwiec.

Szymciu, wytrzymaj jeszcze trochę ....

Posted
Dnia 18.05.2022 o 19:18, Nadziejka napisał:

💚   💚   💚 

Mam z zakonczonego kramku dla Szymusia 60 zl
poslalam limonko, beda na koncie w poniedzialek