Florentynka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ale ja mam kasę Farta z bazarku, przeznaczonego właśnie na jego ogłaszanie. Może z niej skorzystać Fart, a parówki nie mogą, bo to nie ich pieniądze. I nie moje, tylko właśnie zebrane od dobrych ludzi na ogłoszenia dla Farta. Wkład, Figo33, masz już w tyle szlachetnych przedsięwzięć, że może odpuść sobie tym razem, co? Przecież te kobity co kupowały na bazarku też chciały mieć wkład, dajmy im szansę! Quote
majuska Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 No i co tam u chłopaka?? zapadła złowroga cisza?? Quote
Moria Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Wszystko w porządku i normalnie tylko czasu brak, przed swietami bedzie wykastrowany, no i niestety nie bylo wiecej żadnych telefonów. Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 No ja już nie wiem jak go ogłaszać... Quote
Dzika_Figa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Może po kastracji z facetami się na tyle uspokoi, że będzie można prawie nie wspominać o tym w ogłoszeniach... Quote
Moria Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Dzisiaj byl telefon w sprawie Farta, pan mowi że go wezmie, jest ze Slaska, ale poprosilam pana o adres sms i powiedzialam, że może miec wizyte przedadopcyjna, zobaczymy czy wysle addres no i nie bardzo sie odniósl do kastracji. Czekamy teraz na ruch pana. Fart w kubraczki na ty6ch mrozach dobrze ze je ma. Quote
zachary Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Moria, co to znaczy nie bardzo się odniósł do kastracji? Czy to znaczy,że jak go wykastrujesz, to on go nie zechce? Quote
Moria Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja go wykastruje i tak,tylko facet mówi że on raczej nie wyznaje tego iż pies powinien być kastrowany. Ludzi zawsze przeraza wizyta adopcyjna do tej pory nie mam adresu do pana,mam co prawda telefon i jeżeli któraś z was ze Slaska chce z nim porozmawiac to podam. Quote
zachary Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Moria, nic na siłę!.Jeśli pan miał Ci podać adres, a tego nie chce zrobić, to natychmiast powinna się włączyć czerwona lampka! Jeśli ludzie są szczerzy w intencjach, to nie powinni się obawiać wizyt adopcyjnych.Nie po to dogomaniacy poświęcają swój czas i ostatnie pieniądze,żeby później się okazało,że oddali psa na "stracenie", czyli do niewłaściwych osób i do fatalnych warunków.Takie adopcje nie mają sensu!!!! Quote
Dzika_Figa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Racja. Zwłaszcza, że skoro Fart reaguje na facetów tak jak reaguje, to ja bym go oddała tylko i wyłącznie bardzo spokoj nemu, swiadomemu, doświadczonemu z psami facetowi. Quote
Moria Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Też jestem tego samego zdania. Jeśli wszystko jest ok to co komu szkodzi wizyta adopcyjna. Po za tym ja zawsze mowię że ja tylko hoteluję psa i mogę jedynie o nim coś powiedzieć, natomiast adoptują go panie,które mocno są zaangażowane co do losu psa i zawsze mówię o wizytach adopcyjnych. Quote
Dzika_Figa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 I bardzo dobrze! Ja wiem, że on trudny do adopcji, ale byle komu go nie damy! Quote
figa33 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 i dzisiaj się skończyło allegro Farta.... wystawiam ponownie , może teraz... http://www.allegro.pl/item857973223_fart_atrakcyjny_brunet_po_przejsciach.html Quote
Dzika_Figa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 teraz to dupiany okres jest, wszyscy mają pie****ca świątecznego, zakupy, praca, prezenty, gotowanie... i nikt o psach nie myśli Quote
figa33 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 no właśnie , ale przecież święta , prawda? będziemy jeść , pić , rodzina , te klimaty i wszystko cacy , przecież Gwiazdka jest taaaaka pięęęękna.... Quote
Moria Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Myślicie że zFartem opłatkiem się nie podzielimy? Quote
zulugula Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Dzika_Figa napisał(a):teraz to dupiany okres jest, wszyscy mają pie****ca świątecznego, zakupy, praca, prezenty, gotowanie... i nikt o psach nie myśli Strasznie szkoda mi tego psiska. To nie z własnej winy ten lek przed mężczyznami. Nie dość, że musiał przejść przez jakieś piekło, to jeszcze go to dyskawlifikuje do wielu fajnych domków :shake: Skoro jednak ktoś dzwoni, to jestem pewna, że Farcik swojego ludzia znajdzie. Jednak mało chetnych na zimowe spacery z psem.Zazwyczaj adopcje stratują najwcześniej w marcu.... tfu... tfu!! Quote
sleepingbyday Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 zastój teraz, to fakt. ja też jestem załamana. mój kajko od niemal roku blokuje dt, 4 kilo psiaka i nic... w dodatku tylko specjany dom dla niego jest ok, więc mam wizje blokady dt u mnie kurka chyba wiecznej.... matko, tfu tfu!!!! Quote
Moria Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Farciu życzy wszystkim zdrowych i spokojnych Swiąt. Quote
majuska Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 ....i dla Was dużo świątecznej radości, Farciku a Tobie domku i to szybciutko!!! Quote
Moria Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Farcik życzy wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. Z powodu mrozu i natloku w hoteliku, przelożyłam kastracje Farcika na styczeń już spokojnie po 6.1 zostanie odjajczony. Dobrze że Florentynka uszyła mu kubraczek bo jest to jego nieodstępny atrybut cały czas Farciula jest w kubraczku za co serdecznie Florentynce dziękujemy. Quote
majuska Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Farciku z Nowym ROczkiem nowego kochajacego domku Ci życzę!! Quote
kluska z lublina Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 super kobietki dla Farcika a dla Cioteczki Zuluguli i jej rodzinki dużo zdrowia radości szczęścia w nowym roku Quote
Recommended Posts