Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale ja mam kasę Farta z bazarku, przeznaczonego właśnie na jego ogłaszanie. Może z niej skorzystać Fart, a parówki nie mogą, bo to nie ich pieniądze. I nie moje, tylko właśnie zebrane od dobrych ludzi na ogłoszenia dla Farta.
Wkład, Figo33, masz już w tyle szlachetnych przedsięwzięć, że może odpuść sobie tym razem, co?
Przecież te kobity co kupowały na bazarku też chciały mieć wkład, dajmy im szansę!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byl telefon w sprawie Farta, pan mowi że go wezmie, jest ze Slaska, ale poprosilam pana o adres sms i powiedzialam, że może miec wizyte przedadopcyjna, zobaczymy czy wysle addres no i nie bardzo sie odniósl do kastracji.
Czekamy teraz na ruch pana.
Fart w kubraczki na ty6ch mrozach dobrze ze je ma.

Posted

Ja go wykastruje i tak,tylko facet mówi że on raczej nie wyznaje tego iż pies powinien być kastrowany. Ludzi zawsze przeraza wizyta adopcyjna do tej pory nie mam adresu do pana,mam co prawda telefon i jeżeli któraś z was ze Slaska chce z nim porozmawiac to podam.

Posted

Moria, nic na siłę!.Jeśli pan miał Ci podać adres, a tego nie chce zrobić, to natychmiast powinna się włączyć czerwona lampka! Jeśli ludzie są szczerzy w intencjach, to nie powinni się obawiać wizyt adopcyjnych.Nie po to dogomaniacy poświęcają swój czas i ostatnie pieniądze,żeby później się okazało,że oddali psa na "stracenie", czyli do niewłaściwych osób i do fatalnych warunków.Takie adopcje nie mają sensu!!!!

Posted

Też jestem tego samego zdania. Jeśli wszystko jest ok to co komu szkodzi wizyta adopcyjna.
Po za tym ja zawsze mowię że ja tylko hoteluję psa i mogę jedynie o nim coś powiedzieć, natomiast adoptują go panie,które mocno są zaangażowane co do losu psa i zawsze mówię o wizytach adopcyjnych.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
teraz to dupiany okres jest, wszyscy mają pie****ca świątecznego, zakupy, praca, prezenty, gotowanie... i nikt o psach nie myśli

Strasznie szkoda mi tego psiska. To nie z własnej winy ten lek przed mężczyznami. Nie dość, że musiał przejść przez jakieś piekło, to jeszcze go to dyskawlifikuje do wielu fajnych domków :shake:

Skoro jednak ktoś dzwoni, to jestem pewna, że Farcik swojego ludzia znajdzie. Jednak mało chetnych na zimowe spacery z psem.Zazwyczaj adopcje stratują najwcześniej w marcu.... tfu... tfu!!

Posted

zastój teraz, to fakt.
ja też jestem załamana. mój kajko od niemal roku blokuje dt, 4 kilo psiaka i nic... w dodatku tylko specjany dom dla niego jest ok, więc mam wizje blokady dt u mnie kurka chyba wiecznej.... matko, tfu tfu!!!!

Posted

Farcik życzy wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. Z powodu mrozu i natloku w hoteliku, przelożyłam kastracje Farcika na styczeń już spokojnie po 6.1 zostanie odjajczony. Dobrze że Florentynka uszyła mu kubraczek bo jest to jego nieodstępny atrybut cały czas Farciula jest w kubraczku za co serdecznie Florentynce dziękujemy.