zulugula Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Aarionne']Kontaktowałam się z zulugulą na PW, ale rozumiem, że nie zawsze każdy ma czas żeby wchodzić na dogo. Słuchajcie, potrzebuję kilku DUŻYCH i ładnych zdjęć Farta, będzie ogłoszony w grudniowym "Przyjacielu Psie". Proszę, niech mi ktoś wysle duże zdjęcia na adres [email protected] :) Już wysłałam PW w tej sprawie do Vitki :multi::multi::multi: Quote
zulugula Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Florentynka napisał(a):A feministki mają złe doświadczenia ze wszystkimi... Heh, dawno się tak nie uśmiałam :evil_lol: Moria, co jest Farcikowi potrzebne? Pomyślałam o jakiś witaminkach uodparniających. Po kastracji może marznąć. Aminobiotin jest tani i chyba fajny. Co Wy na to? Quote
Florentynka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No, wychodzi na to, że rezerwy finansowe jakieś tam chłopak będzie miał, więc jakby co to nie ma problemu z zakupem witaminek. Może najlepiej przy okazji odjajczenia zapytać weterynarza co ewentualnie psu podawać? Quote
Moria Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dziewczyny o wszystko sie zapytam i jak najszybciej umowie na razie musze opanowac sytuacje z samochodem pomału opanowuję. Farcik naprawdę marznie biedak i ciesze sie że bedzie mial prototypowe ubranko, ktopre mam nadzieje jutro dotrze. Farcik dostaje dobre karmy, zmieniam im i rodzaje i smaki są to bosch, eukanuba, britt, dog chow, bento kronen, clasik dog, wszystkie z telekarmy, dopytam sie napewno jakie jeszcze witaminy, napewno tak sądzę trzeba będzie go jeszcze raz odrobaczyc profilaktycznie, wszystkich odrobacze zrobie taka akcje, tylko musze sie z problemem uporać. Quote
Moria Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Przyszło dzisiaj ubranko i jest super na miarę Farcika, doszyję tam jeszcze futerko aby było cieplejsze. Chociaż myslę że to ubranko to prototyp więc jeżeli Florentynko jeszcze chcecie mu coś uszyć to wszystko tak samo jak to ktore już jest nie mam żadnych uwag. Quote
Vitka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zulugula napisał(a):Już wysłałam PW w tej sprawie do Vitki :multi::multi::multi: Wczoraj nie wysłałam, bo nie miałam swojego komputerka, ale zaraz wysyłam! :multi: Quote
Florentynka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Moria napisał(a):Przyszło dzisiaj ubranko i jest super na miarę Farcika, doszyję tam jeszcze futerko aby było cieplejsze. Chociaż myslę że to ubranko to prototyp więc jeżeli Florentynko jeszcze chcecie mu coś uszyć to wszystko tak samo jak to ktore już jest nie mam żadnych uwag. Moria, uszyję mu drugie w takim razie. Lepiej, żeby miał jedno takie "przejściowe", a drugie na zimę - teraz zrobię wersję cieplejszą. Quote
Moria Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Dziękuję bardzo, dzisiaj Farcik juz w ubranku. Quote
marysia55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Moria napisał(a):Dziękuję bardzo, dzisiaj Farcik juz w ubranku. no to może jakieś zdjęcie Farcika w nowym garniturze :p będziemy mogły podziwiać dzieło Florentynki :loveu: Quote
Moria Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Zri=obie będzie zdjęcie no i przyszly juz pieniązki na kastracje, totez jak uporam sie ze swoim problemem to juz Farcik sie bedzie szyjkowal do odjajczenia. Quote
zulugula Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ciekawe czy Farcik podziela nasz entuzjazm w kwestii odjajczenia :cool3: Quote
Florentynka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Podejrzewam, że to fart psuje Morii samochód, żeby nie pojechać na to odjajczenie. Quote
Florentynka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Podejrzewam, że to Fart psuje Morii samochód, żeby nie pojechać na to odjajczenie. Quote
Dzika_Figa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 W ZWIĄZKU Z DZIWACTWAMI CO SIĘ NA DOGO WYPRAWIAJA, PODLINKOWAŁAM NA NOWO WSZYTSKIE BANERKI FARTA. WYMIEŃCIE SOBIE, PROSZĘ, BO INACZEJ NIE BĘDA WAM RACZEJ DZIAŁAĆ Quote
Florentynka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ten banerek od bazarku Frata w moim podpisie tez już jest świeżo podlinkowany - proszę się częstować. Quote
Florentynka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A ja dziś oglądałam drugi kubrak Farcika - został skończony i jutro ma być wysłany - sama bym mogła taki mieć. Quote
Moria Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kubrak jest superasny, niczym nie odbiega od kubraka Sledzikowego z naszywka karusek, tutaj powinna byc naszywka Florentynka. podziekowania ogromne i dla mamy Florentynki. Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Powinna być naszywka Pani Matka - bo tak się od lat zwracamy obie do naszej mamy :p Quote
zulugula Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 3 banerek jest źle podlinkowany (pies na baby, pies dla baby). Ale wybór spory, więc wstawiam inny ;) Quote
Dzika_Figa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Podlinkowano prawidłowo trzeci banerek. Dziękujemy za konstruktywne uwagi i polecamy się na przyszłość. Konsultant do spraw jakości. Małgorzata J. Quote
zulugula Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 A chętnie skorzystam, bo banerki mistrzostwo świata :cool3: Quote
Negri_2008 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziewczyny, Florentynka napisała do mnie, ze chcecie zrobić ogłoszenie w Moim Psie. Koszty sa takie: 55 zł umieszczenie zdjęcia i 10 zł za linijke tekstu. W każdej linijce mozna zawrzec tylko 22 znaki. I chyba możemy liczyć na 50 % rabatu ;) Napiszcie proszę jaki jest fundusz na ten cel to zrobie przymiarkę do treści ogłoszenia. Podajcie tez pliiiiiiiiiz nr tel do kontaktu. :lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja jestem za wykorzystaniem jakoś tekstu napisanego przez Florentynkę, niech ona sama go zredaguje, reszta niech się wypowie ile linijek mu zafundujemy. Z bazarku Fartowego uzbierałą się całkiem ładna suma, w razie czego gotowam jeszcze jakiś zrobić jak mi pomożecie :cool3: Przystojny pozna Panią. Pies – feminista. Załączam Florentynkowy tekst do ogłoszeń Trzyletni, atrakcyjny brunet po przejściach poszukuje miłości i stabilizacji u boku kobiety, która zechce ofiarować mu swoje uczucie i ciepły kąt. Imię: Fart Płeć: samiec – przed wydaniem do adopcji zostanie wykastrowany Wiek: 3 lata ( mniej więcej) Wzrost: 45 cm, drobnej budowy Włosy: zdecydowany brunet z zalotną białą gwiazdką na piersi Oczy: bursztynowe i pełne nadziei Zainteresowania: sport i zabawa – biegi, piłka. Zalety: umie się zachować, nauczony czystości, posłuszny i niehałaśliwy, zgodny w stosunku do innych psów i kotów. Bez nałogów. Wady: nie lubi mężczyzn...ale czy to wada? Fart wiele przeszedł. Miał paskudną ranę oka, z której wywiązało się ogólne zakażenie. Udało się jednak uratować chłopaka – miał farta – i dostał imię FART. Obecnie przebywa w hoteliku dla zwierząt i czeka aż ktoś go zechce zabrać do domu. To żywiołowy, radosny pies, pełen temperamentu i chęci do zabawy. Niestety – panicznie boi się mężczyzn. Ten pies potrzebuje domu i kobiety która go pokocha. Quote
Recommended Posts