Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moria']Bedzie jak najszybciej obiecane zdjecie farcika w kubraczku, ktory jest bardzo przydatny. Farcika dzisiaj odrobaczylam i po 11.11 bedzie wykastrowany.
Wszystko w porządku, tylko zimno, dzien krotki i dlatego i mniej zdjęc i mniej informacji nic szczegolnego sie nie dzieje. Farcik w kubraczku, odrobaczony z zabawkami.[/QUOTE]
Czekam na zdjęcie. Czas nagli ;)

Mori :loveu: Podaj też nr telefonu (zapodziałam gdzieś)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Numer telefonu jest w banerku hotelowym i tam są wszystkie dane. Zdjecia obiecala ci wyslac Vitka, ja raczej wspomnialam o zdjeciach w kubraczku, a one chyba raczej nie do ogloszen. Natomiast w wątku jest sporo ladnych zdjęć Farta no i te ostatnie co Vitka robila trzeba ja molestowac o zdjęcia.

Posted

Treść ogłoszenia i zdjęcie posłałam do Redakcji.

Wybrałam zdjęcie Farta w szelkach. Podoba mi się bardzo.

Jak tylko dostanę sygnał, że treść i fota OK - zrobię przelew i....czekamy na dom ;)

Posted

Taką dostałam odpowiedx z mojego psa::multi:

[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Pani Doroto z prawie 50 % zniżką wychodzi 85 zł. proszę o wpłatę dzisiaj zamykamy.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Treść bardzo mi się podoba…[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Wingdings]J[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Wingdings][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Wingdings][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Florentynka']Negri - sorry, źle policzyłam i wysłałam za mało kasy.
Możesz dołożyć te brakujące 2,50? Ja Ci je przeleję jeszcze dziś![/QUOTE]

jasne, nic nie przesyłaj broń boże ;)

Posted

Z bazarku na Farta zebrało się teoretycznie 368 zł.
Praktycznie można liczyć, że 380 zł, bo niektóre osoby nadpłaciły troszkę.
Od tego odejmujemy powiedzmy 80 zł, które przelałam Negri na ogłoszenie w "Moim Psie".
Zostaje równo 300 zł na dzień dzisiejszy.
Czyli Fart ma kupę kasy na ogłoszenia!!!
Aarionne - czy Ty go ogłaszasz w "Przyjacielu Psie"? Czy coś trzeba zapłacić?

Czy ktoś ma jakieś pomysły jeszcze gdzie chłopaka upchnąć?
Zulugula - mam przelać Ci tą kasę na ogłoszenia, czy sama nią zarządzać?

Posted

Florentynka, trzymaj kasiorkę u siebie! Dobrze nią rozporządzasz, a co dwie kieszenie, to nie jedna ;)

Moria, pieniążki za hotelik przelałam 04/11 (03/11 nie miałam internetu :oops:). Czy coś dopłacić teraz za odrobaczenie?

Ale Farcikowi do pyszczka w tym fraku :loveu:

Generalnie chciałam wyrazić zachwyt, że Farcik ma tak fajne i obrotne cioteczki na swoim wątku. Wcale nie ma potrzeby gromadzenia wielkich tłumów, żeby było miło :razz: Tylko domku brak...

Posted

Wiecie co...Elbląskie schronisko z tego co wiem pokazuje czasem swoich podopiecznych w TV. Nie wiem na jakich zasadach to działa, kto to pilotuje i w ogóle nic nie wiem - ale może to by była szansa dla Farta? Może gdzieś by się go dało upchnąć?

Posted

Pieniązki doszly i na razie nic nie potrzeba doplacac, teraz ja sie muszę wywiazać i Farcika wykastrować i tylko tyle na razie. Farcik apetyt ma, w kubraczku mu do twarzy, zabawki też ma, jest odrobaczony i humorek mu dopisuje.
Pozdrawiamy wszystkie kochane cioteczki.
Florentynko telewizje to załatwia ktos z dogo, trzeba sie spytac goni66

Posted

Ja też mam taką nadzieję. Był jakiś telefon w jego sprawie?

Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na dogo. Koszmar jakiś. Banerki znowu nie działają...

A ty maleńki nie spadaj w dół. Ciężko było Cię odnaleźć w tym tłumie. W górę!!!!

Obiecuję, że uzupełnię wszystkie wpłaty w II poście. Teraz padam...