Negri_2008 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Moria']Bedzie jak najszybciej obiecane zdjecie farcika w kubraczku, ktory jest bardzo przydatny. Farcika dzisiaj odrobaczylam i po 11.11 bedzie wykastrowany. Wszystko w porządku, tylko zimno, dzien krotki i dlatego i mniej zdjęc i mniej informacji nic szczegolnego sie nie dzieje. Farcik w kubraczku, odrobaczony z zabawkami.[/QUOTE] Czekam na zdjęcie. Czas nagli ;) Mori :loveu: Podaj też nr telefonu (zapodziałam gdzieś) Quote
Moria Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Numer telefonu jest w banerku hotelowym i tam są wszystkie dane. Zdjecia obiecala ci wyslac Vitka, ja raczej wspomnialam o zdjeciach w kubraczku, a one chyba raczej nie do ogloszen. Natomiast w wątku jest sporo ladnych zdjęć Farta no i te ostatnie co Vitka robila trzeba ja molestowac o zdjęcia. Quote
Negri_2008 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Vitka - najlepsze byłoby zdjęcie w oryginalnej rozdzielczości, więc wyślij mi je mail: [email protected] Quote
elkate Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Coś ciężko z adopcją Farcika, ale wysłałam 50,00 na nowy m-c dla malucha Quote
Dzika_Figa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Poszedł przelew na hotel... Ja bardzo proszę, żeby mi o takich rzeczach przypominać. Pomimo młodego wieku cierpię na postępującą sklerozę. Quote
Florentynka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Vitka wysyłaj wszystkie, Negri wybierze. Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Treść ogłoszenia i zdjęcie posłałam do Redakcji. Wybrałam zdjęcie Farta w szelkach. Podoba mi się bardzo. Jak tylko dostanę sygnał, że treść i fota OK - zrobię przelew i....czekamy na dom ;) Quote
Florentynka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Negri - dzięki! Oby się udało tym razem. Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Taką dostałam odpowiedx z mojego psa::multi: [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Pani Doroto z prawie 50 % zniżką wychodzi 85 zł. proszę o wpłatę dzisiaj zamykamy.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Treść bardzo mi się podoba…[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Wingdings]J[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Wingdings][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Wingdings][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Wingdings][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Florentynka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Negri - sorry, źle policzyłam i wysłałam za mało kasy. Możesz dołożyć te brakujące 2,50? Ja Ci je przeleję jeszcze dziś! Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Florentynka']Negri - sorry, źle policzyłam i wysłałam za mało kasy. Możesz dołożyć te brakujące 2,50? Ja Ci je przeleję jeszcze dziś![/QUOTE] jasne, nic nie przesyłaj broń boże ;) Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Moria']Farciu będzie w grudniowym psie?[/QUOTE] w najbliższym numerze, który ukaże się około 18 listopada ;) Quote
Florentynka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Przystojniak i rzeczywiście dobrze mu w tym kubraku. Quote
Florentynka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A, tak nawiasem - co z kasą z bazarku? Mam to komuś przelać, czy trzymać bank i opłacać ogłoszenia Farta? I gdzie jeszcze możemy go ogłosić? Jakieś pomysły? Quote
Florentynka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Z bazarku na Farta zebrało się teoretycznie 368 zł. Praktycznie można liczyć, że 380 zł, bo niektóre osoby nadpłaciły troszkę. Od tego odejmujemy powiedzmy 80 zł, które przelałam Negri na ogłoszenie w "Moim Psie". Zostaje równo 300 zł na dzień dzisiejszy. Czyli Fart ma kupę kasy na ogłoszenia!!! Aarionne - czy Ty go ogłaszasz w "Przyjacielu Psie"? Czy coś trzeba zapłacić? Czy ktoś ma jakieś pomysły jeszcze gdzie chłopaka upchnąć? Zulugula - mam przelać Ci tą kasę na ogłoszenia, czy sama nią zarządzać? Quote
zulugula Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Florentynka, trzymaj kasiorkę u siebie! Dobrze nią rozporządzasz, a co dwie kieszenie, to nie jedna ;) Moria, pieniążki za hotelik przelałam 04/11 (03/11 nie miałam internetu :oops:). Czy coś dopłacić teraz za odrobaczenie? Ale Farcikowi do pyszczka w tym fraku :loveu: Generalnie chciałam wyrazić zachwyt, że Farcik ma tak fajne i obrotne cioteczki na swoim wątku. Wcale nie ma potrzeby gromadzenia wielkich tłumów, żeby było miło :razz: Tylko domku brak... Quote
sleepingbyday Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 kurka, strasznie jestem ciekawa, jak ludzie zareaguja na to rymowane ogłoszenie. mam nadzieję, ze telefony będą sie urywać... zulugula sie objawiła! alleluja :evil_lol: Quote
Florentynka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wiecie co...Elbląskie schronisko z tego co wiem pokazuje czasem swoich podopiecznych w TV. Nie wiem na jakich zasadach to działa, kto to pilotuje i w ogóle nic nie wiem - ale może to by była szansa dla Farta? Może gdzieś by się go dało upchnąć? Quote
Moria Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pieniązki doszly i na razie nic nie potrzeba doplacac, teraz ja sie muszę wywiazać i Farcika wykastrować i tylko tyle na razie. Farcik apetyt ma, w kubraczku mu do twarzy, zabawki też ma, jest odrobaczony i humorek mu dopisuje. Pozdrawiamy wszystkie kochane cioteczki. Florentynko telewizje to załatwia ktos z dogo, trzeba sie spytac goni66 Quote
Dzika_Figa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Coś przycichło bardzo u Farcika? Mam nadzieję, że to cisza przed burzą! Quote
zulugula Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Ja też mam taką nadzieję. Był jakiś telefon w jego sprawie? Dopiero dzisiaj udało mi się wejść na dogo. Koszmar jakiś. Banerki znowu nie działają... A ty maleńki nie spadaj w dół. Ciężko było Cię odnaleźć w tym tłumie. W górę!!!! Obiecuję, że uzupełnię wszystkie wpłaty w II poście. Teraz padam... Quote
Recommended Posts