Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieee! To ja troszkę wcześniej przelew wysłałam :)

Kiedy Farcik będzie kastrowany? Robi się coraz zimniej.

Czy może ktoś zrobić allegro wyróżnione na 2 tygodnie? Koniecznie w miniaturce to pierwsze zdjęcie z pierwszej strony. Zwrócę pieniązki.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O allegro poprosimy figę33 - ona to robi sprawnie, szybko i ma specjalne psie konto z psią nazwą.
Już do niej piszę...
Benerki... kudre, jeszcze raz??? :crazyeye: Jak mus to mus, się zabieram do roboty...

Posted

Już postaram sie jak najszybciej ale to ze zimno to nie ma sprawy ponieważ będzie w domu po kastracji i tak trzeba go upilnowac aby nie gryzł nic. Zawsze coś wychodzi teraz Gufi na tapecie, ale juz mam nadzieje że w nastepnym tygodniu zalatwie sprawę.

Posted

zulugula napisał(a):
Nieee! To ja troszkę wcześniej przelew wysłałam :)

Kiedy Farcik będzie kastrowany? Robi się coraz zimniej.

Czy może ktoś zrobić allegro wyróżnione na 2 tygodnie? Koniecznie w miniaturce to pierwsze zdjęcie z pierwszej strony. Zwrócę pieniązki.

Zulugula, Fart ma u mnie 300 zł zdeponowane, to może z tego opłacimy mu allegro?

Posted

figa33 napisał(a):
bardzo chętnie zrobię allegro , ale jutro wieczorkiem , a właściwie dziś wieczorem

To zrób takie wyróżnione na maxa, tłuste i podświetlone i prześlij mi na PW numer konta, to przeleję.

Posted

Śliczne! Dziękujemy bardzo! Upchnęłaś wszystko co się dało... oby podziałało!

EDIT: może tylko lokalizację lepiej zmienić na Cała Polska, bo ludzie chyba szukają województwami często, a nawet jeśli nie to zanim zobaczą, że jest możliwość dowozu, to już się zniechęcą tym Elblągiem jeśli są z daleka... tak mi się wydaje

Posted

figa33 napisał(a):
zmieniłam na Cała Polska , w sumie nigdy tak nie pisałam , warto spróbować , a nuż

Dzięki bardzo!
Widzę, ze na Farcie to w ogóle wszyscy eksperymentują z ogłoszeniami.
I dobrze, może się czegoś nauczymy ciekawego.
Wiecie? Tak sobie dziś pomyślałam pod prysznicem, że może powinnam zrobić jakiś kurs marketingu i psychologii biznesu, żeby się nauczyć skutecznie przekonywać ludzi, że ich życie straci sens jak nie adoptują psa...

Posted

oj tam zaraz nr konta...niech to będzie mój wkład w przystojniaka:lol:

Florentynka to dała popis z przyszła panią Pigwy , więc powinna udzielać lekcji pt " jak wyadoptować psa a przy okazji jeszcze kilka ":multi:

Posted

majuska napisał(a):
Z Figą to nie jest tak łatwo...numer konta udostępnia tylko po długim , namolnym molestowaniu....

Masz w tym jakieś doświadczenie? Chcesz powiedzieć, że Tobie się udało?

Figo33 droga - ja proszę! Fart ma posag, a z pewnością przyjdzie Ci ogłaszać jeszcze niejedną bidę bez grosza przy duszy, więc jak dają to korzystaj, będziesz mogła skredytować jakąś bardziej potrzebującą stworę.

Posted

Figa tyle Orzeszków ogłasza, że nie miała wyjścia, po długim i mozolnym nagabywaniu przez Becię i potem mnie dała ten numer, ale nie myślcie sobie, że pozwala na częste przelewy...ona te pieniądze podobno cały czas jeszcze ma:eviltong:
Kochana ciotka i tyle:loveu: Obawiam sie , że nie nie dacie rady jednym Fartem.

Posted

no ładnie:evil_lol::evil_lol:
plotkują o mnie :cool3:
a tak serio , to naprawdę , chciałabym mieć swój wkład dla przystojniaka Farta
a kasa się przyda na parówki , bo widziałam ,ze to ogrom ogłoszeń będzie
fajne te parówki