zulugula Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Nieee! To ja troszkę wcześniej przelew wysłałam :) Kiedy Farcik będzie kastrowany? Robi się coraz zimniej. Czy może ktoś zrobić allegro wyróżnione na 2 tygodnie? Koniecznie w miniaturce to pierwsze zdjęcie z pierwszej strony. Zwrócę pieniązki. Quote
zulugula Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Czy mozna jeszcze raz aktualizować banerki :) Quote
Dzika_Figa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 O allegro poprosimy figę33 - ona to robi sprawnie, szybko i ma specjalne psie konto z psią nazwą. Już do niej piszę... Benerki... kudre, jeszcze raz??? :crazyeye: Jak mus to mus, się zabieram do roboty... Quote
Moria Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Już postaram sie jak najszybciej ale to ze zimno to nie ma sprawy ponieważ będzie w domu po kastracji i tak trzeba go upilnowac aby nie gryzł nic. Zawsze coś wychodzi teraz Gufi na tapecie, ale juz mam nadzieje że w nastepnym tygodniu zalatwie sprawę. Quote
Florentynka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zulugula napisał(a):Nieee! To ja troszkę wcześniej przelew wysłałam :) Kiedy Farcik będzie kastrowany? Robi się coraz zimniej. Czy może ktoś zrobić allegro wyróżnione na 2 tygodnie? Koniecznie w miniaturce to pierwsze zdjęcie z pierwszej strony. Zwrócę pieniązki. Zulugula, Fart ma u mnie 300 zł zdeponowane, to może z tego opłacimy mu allegro? Quote
Dzika_Figa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Banerki są podlinkowane prawidłowo, jak nie działąją, to ja nie wiem czemu. Quote
zulugula Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Wszystko gra :) Przekonałaś mnie Florentynko :) Czy macie kogoś, kto może zapewnić DT dla małych kociaków lub 1 dorosłego (na okres leczenia)? Quote
majuska Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 odnosnie edytowania postów, to podobno trzeba 2 razy w to kliknąć i wtedy działa ( ale to też zależy od przeglądarki ) mi działa normalnie. Quote
figa33 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 bardzo chętnie zrobię allegro , ale jutro wieczorkiem , a właściwie dziś wieczorem Quote
Florentynka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 figa33 napisał(a):bardzo chętnie zrobię allegro , ale jutro wieczorkiem , a właściwie dziś wieczorem To zrób takie wyróżnione na maxa, tłuste i podświetlone i prześlij mi na PW numer konta, to przeleję. Quote
figa33 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 ok , będzie wypasione na maxa:lol: a jest jakiś filmik z nim? Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Filmiku niestety nie ma, wszystkie najlepsze zdjęcia wysłałam Ci mailem Quote
figa33 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 bardzo proszę , dla Farcika:lol: http://www.allegro.pl/item838807755_fart_atrakcyjny_brunet_po_przejsciach.html jak coś nie bardzo , to piszcie Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Śliczne! Dziękujemy bardzo! Upchnęłaś wszystko co się dało... oby podziałało! EDIT: może tylko lokalizację lepiej zmienić na Cała Polska, bo ludzie chyba szukają województwami często, a nawet jeśli nie to zanim zobaczą, że jest możliwość dowozu, to już się zniechęcą tym Elblągiem jeśli są z daleka... tak mi się wydaje Quote
figa33 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 zmieniłam na Cała Polska , w sumie nigdy tak nie pisałam , warto spróbować , a nuż Quote
Florentynka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Figo33 - to ja teraz poproszę Na PW numer Twojego konta i ile mam przelać. Allegro piękne! Oby tym razem się udało! Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 figa33 napisał(a):zmieniłam na Cała Polska , w sumie nigdy tak nie pisałam , warto spróbować , a nuż Dzięki bardzo! Widzę, ze na Farcie to w ogóle wszyscy eksperymentują z ogłoszeniami. I dobrze, może się czegoś nauczymy ciekawego. Wiecie? Tak sobie dziś pomyślałam pod prysznicem, że może powinnam zrobić jakiś kurs marketingu i psychologii biznesu, żeby się nauczyć skutecznie przekonywać ludzi, że ich życie straci sens jak nie adoptują psa... Quote
figa33 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 oj tam zaraz nr konta...niech to będzie mój wkład w przystojniaka:lol: Florentynka to dała popis z przyszła panią Pigwy , więc powinna udzielać lekcji pt " jak wyadoptować psa a przy okazji jeszcze kilka ":multi: Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ta, bedę musiała u siostrzycy jakieś korepetycje wziąć Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Z Figą to nie jest tak łatwo...numer konta udostępnia tylko po długim , namolnym molestowaniu.... Quote
Florentynka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 majuska napisał(a):Z Figą to nie jest tak łatwo...numer konta udostępnia tylko po długim , namolnym molestowaniu.... Masz w tym jakieś doświadczenie? Chcesz powiedzieć, że Tobie się udało? Figo33 droga - ja proszę! Fart ma posag, a z pewnością przyjdzie Ci ogłaszać jeszcze niejedną bidę bez grosza przy duszy, więc jak dają to korzystaj, będziesz mogła skredytować jakąś bardziej potrzebującą stworę. Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Figa tyle Orzeszków ogłasza, że nie miała wyjścia, po długim i mozolnym nagabywaniu przez Becię i potem mnie dała ten numer, ale nie myślcie sobie, że pozwala na częste przelewy...ona te pieniądze podobno cały czas jeszcze ma:eviltong: Kochana ciotka i tyle:loveu: Obawiam sie , że nie nie dacie rady jednym Fartem. Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 to zaraz ją zaprzęgniemy do wystawiania nam parów Quote
figa33 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 no ładnie:evil_lol::evil_lol: plotkują o mnie :cool3: a tak serio , to naprawdę , chciałabym mieć swój wkład dla przystojniaka Farta a kasa się przyda na parówki , bo widziałam ,ze to ogrom ogłoszeń będzie fajne te parówki Quote
Recommended Posts