Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri, dziękuję, że się odezwałaś!
Telefon do kontaktu trzeba podać Morii - bo u niej jest pies i ona go najlepiej zna - jest w jej podpisie w banerku hotelu.
Tekst postaram się zredagować krótszy, acz zawierający wszystkie potrzebne informacje.
Ponieważ Fart ma już zasponsorowaną kastrację, to to co z bazarku może iść na ogłoszenia chyba, więc tu nie powinno być problemów.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla przykładu podaję Wam treśc ogłoszenia dla Cygana, który był ogłaszany w MP

To jest 10 linijek tekstu po 22 znaki :razz:

Cygan ma 12 lat. Jest
wesoły i pełen radości

życia. Czasem lubi
dominować. Dokucza mu
ból w stawach. Zima
w schronisku będzie
dla niego okrutna. Daj
mu ciepło. On podaruje
Ci swoje przywiązanie.
tel. .............

Posted

Oto płód nocnej głupawki, spowodowanej rozliczaniem bazarku Farta:
(Głupawki dostałyśmy wspólnie z Dziką_Figą)

Drogie Panie oto Fart!
Czyli pies uwagi wart
Ma tylko 3 lata
Za babami wciąż lata
Kobiecość go urzeka
A na chłopa naszczeka
Kranu nie naprawi
Ale piłką się pobawi
każda mądra kobieta
powinna chcieć tego
faceta

Posted

Tekst jest bardzo oryginalny:evil_lol: kto wie czy to właśnie ta forma nie przyniesie mu domku, będzie sie mocno wyróżniać na tle innych ogłoszeń, w końcu ludzi z poczuciem humoru jest mnóstwo.....do tego potrzebna dobra fota, taka, zeby było widać jaki on duży jest ( na tle ludzkich nóg )

Posted

[quote name='Aarionne']No niestety do dzisiaj nie dostałam dużych zdjęć Farta. Szkoda, bo to dla niego olbrzymia szansa znaleźć się w dużym artykule w ogólnopolskiej gazecie o psach...[/QUOTE]
Wysłałam już dawno zdjęcia, przedwczoraj zrobiłam to ponownie.

Posted

Moje zdanie jest takie - treść niestandardowa, to fakt. Ale może lepiej zaeksperymentować z taką wersją gdzie indziej, w internecie na psich stronach i za mniejsze pieniądze.

Bez względu na to, jak zdecydujecie co do treści - do 5 listopada musimy się ze wszystkim wyrobić :lol:

Posted

[quote name='Florentynka']za mało konkretów...[/QUOTE]

Florentynko, ten pomysł jest wyśmienity!!!

Trzeba tylko dopracować. Tzn. chodzi o zawartość użytkowych informacji w treści ;) Ja zrobiłam tak:

1. Drogie Panie oto Fart! /22
2. Zdrowy pies uwagi wart /22
3. W domu cichy -nie broi /22
4. Tylko chłopów się boi /21
5. Bystry, 45 cm + 3 lata /22
6. Miły z niego akrobata /21
7. Kranu nie naprawi, /18
8. Ale piłką się pobawi /20
9. Która kobieta, pokocha /22
10. tego cudownego faceta? /22

Posted

Pozwoliłam sobie przerobić wers 9 i 10...

2. Zdrowy pies uwagi wart /22
3. W domu cichy -nie broi /22
4. Tylko chłopów się boi /21
5. Bystry, 45 cm + 3 lata /22
6. Miły z niego akrobata /21
7. Kranu nie naprawi, /18
8. Ale piłką się pobawi /20
9. Pokocha jakaś kobieta /21
10. tego świetnego faceta? /21

Posted

A to moja propozycja, sklecona z obu wersji, tylko sprawdżcie, czy dobrze policzyłam ilość znaków...

2. Czyli pies uwagi wart /21
3. mądry, nieduży, 3 lata /22
4. Za piłką chętnie lata /21
5. W domu nic nie nabroi /22
6. Tylko chłopów się boi /21
7. Cichy,dobrze wychowany /22
8. Zdrowy, wykastrowany /19
9. Pokocha jakaś kobieta /21
10. tego świetnego faceta? /21

Posted

No to...ja jestem za! Takie ogłoszenie na pewno się rzuci w oczy. Ustalcie tylko między sobą ( Zulugula & Dzika_Figa) ostateczną wersję no i ...lecimy z tym!
Vitka, Moria i kto tam jeszcze co ma - pewnie trzeba przesłać zdjęcia Farta Negri.
Negri - rozumiem, że na 5 listopada mamy mieć gotowe wszystko, z kasą włącznie? To należy Tobie przelać (gdzie i ile)? Do tego czasu powinny być wpływy z bazarku, a nawet jak nie, to się założy i odbije.

Posted

[quote name='Vitka']Negri? Ja wysłałam ostatnio komuś innemu... :hmmmm:[/QUOTE]
Tak, wiem. I dobrze, że wysłałaś, ale to w innej sprawie.
A Negri ma zwierzaczka ogłosić w Moim Psie, więc pewnie będzie potrzebowała zdjęcia do ogłoszenia.

Posted

[quote name='Florentynka']No to...ja jestem za! Takie ogłoszenie na pewno się rzuci w oczy. Ustalcie tylko między sobą ( Zulugula & Dzika_Figa) ostateczną wersję no i ...lecimy z tym!
Vitka, Moria i kto tam jeszcze co ma - pewnie trzeba przesłać zdjęcia Farta Negri.
Negri - rozumiem, że na 5 listopada mamy mieć gotowe wszystko, z kasą włącznie? To należy Tobie przelać (gdzie i ile)? Do tego czasu powinny być wpływy z bazarku, a nawet jak nie, to się założy i odbije.[/QUOTE]

Tak, do 5 listopada potrzebny bedziie;
tekst
zdjęcie (fajne ukazujace całą sylwetkę psiaka)
i pieniądze ( 55 zł zdjęcie i 10 zł za linijkę tekstu minus 50% rabatu.

Nr konta posyłam na pm.

5 listopada muszę wszystko przesłać do redakcji i przefaksowac im potwierdzenie przelewu.

Posted

[quote name='Florentynka']50% rabatu dotyczy całości , czy tekstu?
Znaczy czy mam przelać 55 zł (zdjęcie) + 50% ze 110 zł ( za 11 linijek tekstu), czyli 110 zł w sumie, czy też 55+110 czyli 165 x 50% czyli 82,50?[/QUOTE]
łolaboga:-o:-o:-o

Posted

[quote name='Florentynka']Negri - poszedł przelew na 82,50 - tekstu powinno być 11 linijek, bo wierszyk ma 10 + w ostatniej telefon musi być. Mam nadzieję, że dobrze to policzyłam.[/QUOTE]

OK, dzięki :lol:

Posted

Bedzie jak najszybciej obiecane zdjecie farcika w kubraczku, ktory jest bardzo przydatny. Farcika dzisiaj odrobaczylam i po 11.11 bedzie wykastrowany.
Wszystko w porządku, tylko zimno, dzien krotki i dlatego i mniej zdjęc i mniej informacji nic szczegolnego sie nie dzieje. Farcik w kubraczku, odrobaczony z zabawkami.