Florentynka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Negri, dziękuję, że się odezwałaś! Telefon do kontaktu trzeba podać Morii - bo u niej jest pies i ona go najlepiej zna - jest w jej podpisie w banerku hotelu. Tekst postaram się zredagować krótszy, acz zawierający wszystkie potrzebne informacje. Ponieważ Fart ma już zasponsorowaną kastrację, to to co z bazarku może iść na ogłoszenia chyba, więc tu nie powinno być problemów. Quote
Negri_2008 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dla przykładu podaję Wam treśc ogłoszenia dla Cygana, który był ogłaszany w MP To jest 10 linijek tekstu po 22 znaki :razz: ________________________________ Cygan ma 12 lat. Jest wesoły i pełen radości życia. Czasem lubi dominować. Dokucza mu ból w stawach. Zima w schronisku będzie dla niego okrutna. Daj mu ciepło. On podaruje Ci swoje przywiązanie. tel. ............. Quote
majuska Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Albo Florentynko coś w stylu Matyldy, to Negri załatwiała ogłoszenie dla niej w MP, z powodu którego tak mdlałaś:evil_lol: Quote
Aarionne Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 No niestety do dzisiaj nie dostałam dużych zdjęć Farta. Szkoda, bo to dla niego olbrzymia szansa znaleźć się w dużym artykule w ogólnopolskiej gazecie o psach... Quote
eliza_sk Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Warszawianki, może będziecie mogły pomóc ??? Dziś rano na BEMOWIE ul. Hery zwiał nam psiak wczoraj tam wyadoptowany. Każda pomoc mile widziana - POMÓŻCIE, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-ul-hery-pomocyyyyyyyy-143531/ Quote
Florentynka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Oto płód nocnej głupawki, spowodowanej rozliczaniem bazarku Farta: (Głupawki dostałyśmy wspólnie z Dziką_Figą) Drogie Panie oto Fart! Czyli pies uwagi wart Ma tylko 3 lata Za babami wciąż lata Kobiecość go urzeka A na chłopa naszczeka Kranu nie naprawi Ale piłką się pobawi każda mądra kobieta powinna chcieć tego faceta Quote
Dzika_Figa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dodam tylko, że powyższy płód spełnia wymogi ogłoszeń w moim psie i właśnie jako propozycja takiego ogłoszenia został tu wklejony. Co Wy na to? Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Tekst jest bardzo oryginalny:evil_lol: kto wie czy to właśnie ta forma nie przyniesie mu domku, będzie sie mocno wyróżniać na tle innych ogłoszeń, w końcu ludzi z poczuciem humoru jest mnóstwo.....do tego potrzebna dobra fota, taka, zeby było widać jaki on duży jest ( na tle ludzkich nóg ) Quote
Vitka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Aarionne']No niestety do dzisiaj nie dostałam dużych zdjęć Farta. Szkoda, bo to dla niego olbrzymia szansa znaleźć się w dużym artykule w ogólnopolskiej gazecie o psach...[/QUOTE] Wysłałam już dawno zdjęcia, przedwczoraj zrobiłam to ponownie. Quote
Negri_2008 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Moje zdanie jest takie - treść niestandardowa, to fakt. Ale może lepiej zaeksperymentować z taką wersją gdzie indziej, w internecie na psich stronach i za mniejsze pieniądze. Bez względu na to, jak zdecydujecie co do treści - do 5 listopada musimy się ze wszystkim wyrobić :lol: Quote
zulugula Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Florentynka']za mało konkretów...[/QUOTE] Florentynko, ten pomysł jest wyśmienity!!! Trzeba tylko dopracować. Tzn. chodzi o zawartość użytkowych informacji w treści ;) Ja zrobiłam tak: 1. Drogie Panie oto Fart! /22 2. Zdrowy pies uwagi wart /22 3. W domu cichy -nie broi /22 4. Tylko chłopów się boi /21 5. Bystry, 45 cm + 3 lata /22 6. Miły z niego akrobata /21 7. Kranu nie naprawi, /18 8. Ale piłką się pobawi /20 9. Która kobieta, pokocha /22 10. tego cudownego faceta? /22 Quote
Dzika_Figa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pozwoliłam sobie przerobić wers 9 i 10... 1. Drogie Panie oto Fart! /22 2. Zdrowy pies uwagi wart /22 3. W domu cichy -nie broi /22 4. Tylko chłopów się boi /21 5. Bystry, 45 cm + 3 lata /22 6. Miły z niego akrobata /21 7. Kranu nie naprawi, /18 8. Ale piłką się pobawi /20 9. Pokocha jakaś kobieta /21 10. tego świetnego faceta? /21 Quote
Dzika_Figa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 A to moja propozycja, sklecona z obu wersji, tylko sprawdżcie, czy dobrze policzyłam ilość znaków... 1. Drogie Panie oto Fart! /22 2. Czyli pies uwagi wart /21 3. mądry, nieduży, 3 lata /22 4. Za piłką chętnie lata /21 5. W domu nic nie nabroi /22 6. Tylko chłopów się boi /21 7. Cichy,dobrze wychowany /22 8. Zdrowy, wykastrowany /19 9. Pokocha jakaś kobieta /21 10. tego świetnego faceta? /21 Quote
Florentynka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 No to...ja jestem za! Takie ogłoszenie na pewno się rzuci w oczy. Ustalcie tylko między sobą ( Zulugula & Dzika_Figa) ostateczną wersję no i ...lecimy z tym! Vitka, Moria i kto tam jeszcze co ma - pewnie trzeba przesłać zdjęcia Farta Negri. Negri - rozumiem, że na 5 listopada mamy mieć gotowe wszystko, z kasą włącznie? To należy Tobie przelać (gdzie i ile)? Do tego czasu powinny być wpływy z bazarku, a nawet jak nie, to się założy i odbije. Quote
Vitka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Negri? Ja wysłałam ostatnio komuś innemu... :hmmmm: Quote
Florentynka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Vitka']Negri? Ja wysłałam ostatnio komuś innemu... :hmmmm:[/QUOTE] Tak, wiem. I dobrze, że wysłałaś, ale to w innej sprawie. A Negri ma zwierzaczka ogłosić w Moim Psie, więc pewnie będzie potrzebowała zdjęcia do ogłoszenia. Quote
Florentynka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Skończyło się allegro Farcika. Powtarzamy, czy zaczekamy chwilę? Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Florentynka']No to...ja jestem za! Takie ogłoszenie na pewno się rzuci w oczy. Ustalcie tylko między sobą ( Zulugula & Dzika_Figa) ostateczną wersję no i ...lecimy z tym! Vitka, Moria i kto tam jeszcze co ma - pewnie trzeba przesłać zdjęcia Farta Negri. Negri - rozumiem, że na 5 listopada mamy mieć gotowe wszystko, z kasą włącznie? To należy Tobie przelać (gdzie i ile)? Do tego czasu powinny być wpływy z bazarku, a nawet jak nie, to się założy i odbije.[/QUOTE] Tak, do 5 listopada potrzebny bedziie; tekst zdjęcie (fajne ukazujace całą sylwetkę psiaka) i pieniądze ( 55 zł zdjęcie i 10 zł za linijkę tekstu minus 50% rabatu. Nr konta posyłam na pm. 5 listopada muszę wszystko przesłać do redakcji i przefaksowac im potwierdzenie przelewu. Quote
Florentynka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 50% rabatu dotyczy całości , czy tekstu? Znaczy czy mam przelać 55 zł (zdjęcie) + 50% ze 110 zł ( za 11 linijek tekstu), czyli 110 zł w sumie, czy też 55+110 czyli 165 x 50% czyli 82,50? Quote
majuska Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Florentynka']50% rabatu dotyczy całości , czy tekstu? Znaczy czy mam przelać 55 zł (zdjęcie) + 50% ze 110 zł ( za 11 linijek tekstu), czyli 110 zł w sumie, czy też 55+110 czyli 165 x 50% czyli 82,50?[/QUOTE] łolaboga:-o:-o:-o Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Rabat dotyczy całości. Jeżeli za zdjęcie i tekst wyjdzie nam np. 100 zł - płacimy 50 zł Quote
Florentynka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Negri - poszedł przelew na 82,50 - tekstu powinno być 11 linijek, bo wierszyk ma 10 + w ostatniej telefon musi być. Mam nadzieję, że dobrze to policzyłam. Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Florentynka']Negri - poszedł przelew na 82,50 - tekstu powinno być 11 linijek, bo wierszyk ma 10 + w ostatniej telefon musi być. Mam nadzieję, że dobrze to policzyłam.[/QUOTE] OK, dzięki :lol: Quote
Moria Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bedzie jak najszybciej obiecane zdjecie farcika w kubraczku, ktory jest bardzo przydatny. Farcika dzisiaj odrobaczylam i po 11.11 bedzie wykastrowany. Wszystko w porządku, tylko zimno, dzien krotki i dlatego i mniej zdjęc i mniej informacji nic szczegolnego sie nie dzieje. Farcik w kubraczku, odrobaczony z zabawkami. Quote
Recommended Posts